Влизам само да ви се обадя, не съм чела нищо, но ни се насъбраха много тревоги
Едвам оздравя Дарито и мама получи усложнение на разширените вени на единия крак-възпаление на самата вена. Изписаха й разни мазила и лекарства и в петък ще кажат дали и кога ще я оперират, има опасност от тромби.
Вчера вечерта пък мъжът ми се облака от болки в стомаха, които за отрицателно време станаха много силни и посред нощ ходи в спешното, където го прегледаха и се оказа, че има голям камък в уретера!
Днес нямаха възможност да го приемат в болницата, но утре сутрин ще постъпи и ще му разбиват камъка със специален апарат. Много го боли милия, наливам го с чайове и минерална вода, пие и обезболяващи.Не знам за кого по-напред да се тревожа, а Дарито за капак така се е разбесняла тези дни, не мога да смогна да прибера и тя наново е разхвърляла. Вече съм сигурна, че ме разбира и ми прави напук като й се карам!
Такива работи при нас, дано скоро да мога да ви се похваля с добри новини.
Лека нощ!

Направи някакъв супер рекорд. И аз покрай него спах до 10ч. И ще май можех, но като се събудих за малко и като видях колко е часа , чак се стреснах. Голяма поспаланка станах. И като излязохме към 12 на разходка, срещам комшийските деца ги прибират вече, а ние тепърва излизаме.
Олче, стискам палци половинката ти бързо да се оправи, дано да подейства АБ.
.
.
И ти си страхотна с тези плитки - много ти отиват 
Дано Жули се оправи бързо 

скоро ли да те чакаме в софийско?

, виж че и зъбите му растат от кърмицата
.
В подробности не ми се изпада, но поне си излях душата и аз
)-все едно за Антон пишеш, с тая разлика, че за подражаването-бързо учи маймунжилъци, ама ги повтаря само, когато и
Мен наскоро едно комшийче ме смая с такива, ама от прежда, ако не се бях вгледала, хич нямаше и да разбера.