Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 458
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
   Здравейте, мамита!
   Влизам само да ви се обадя, не съм чела нищо, но ни се насъбраха много тревоги Sad
   Едвам оздравя Дарито и мама получи усложнение на разширените вени на единия крак-възпаление на самата вена. Изписаха й разни мазила и лекарства и в петък ще кажат дали и кога ще я оперират, има опасност от тромби.
   Вчера вечерта пък мъжът ми се облака от болки в стомаха, които за отрицателно време станаха много силни и посред нощ ходи в спешното, където го прегледаха и се оказа, че има голям камък в уретера! Cry Днес нямаха възможност да го приемат в болницата, но утре сутрин ще постъпи и ще му разбиват камъка със специален апарат. Много го боли милия, наливам го с чайове и минерална вода, пие и обезболяващи.
   Не знам за кого по-напред да се тревожа, а Дарито за капак така се е разбесняла тези дни, не мога да смогна да прибера и тя наново е разхвърляла. Вече съм сигурна, че ме разбира и ми прави напук като й се карам! Shocked
   Такива работи при нас, дано скоро да мога да ви се похваля с добри новини.
   Лека нощ!

# 181
Здравейте момичета!
Като чета в последно време всеки с проблеми. Та поне моя отпадна. Тази сутрин за последно вдигна температура и вече край. Отървахме АБ. Но обривчето обхвана и гърдичките. Днес ходихме и на лекар да го видят пак. Вече сме ОК. Здрави сме. И Люба май наистина се оказва, че всичко това е реакция от ваксината, така че ако има начин подготви Ивчо с хомеопатия!

Надеждна , направо ме разтопи с това изказване за Ивко, ще черпя!  Laughing Това ме запали и аз да разгледам албумчето на Джейн. Голяма красавица е, а и мъжа ти също. Направо не доумявам как така ще се разделите, щом нищо лошо не се е случило помежду ви! Надявам се някой ден да ни въведеш във филма. Sunglasses

Мимоз, страхотен разказ, с кеф го изчетох! И всичко това ме върна към нашето сватбено пътешествие. И ние бяхме в Турция, не чак в такъв хотел, но обслужването и чистотата за която говориш съм на абсолютно същото мнение. Но това е само по курортите. За няколко дни отидохме и до Истанбул , а там такава мръсотия, чак се отвратих. То и аз си бях предубедена като тебе, но по курортите е рай. Бих отишла отново. а някои от местата които описваш и ние ги посетихме. А сега да те питам да си чувала случайно в БГ курортите да има подобен хотел? Приятелки ми споменаха че има и аз обмислям вариант след като Ивко стане на 3 години и да ходя без Дидо на море, че той хич не е фен. А така ме устройва, докато организират игри и забавления за детето ,аз да се излежавам на някой шезлонг с приятелка и да си почивам истински. А вие пак като сте успели при всичкото това ядене на корем да посетите още толкова места за хапване. И ние така се наяждахме като прасета в хотела и после не ни се сядаше никъде като излезем на разходка. Та отскочихме и до Истанбул да си организираме още забавления сами! Нямам търпение да видя снимките! А Жули бързо да оздравява. Много жалко че се е наложило да пие АБ. Но само да е здрава!

Честито християнче Съни! Гвен изглеждаш страхотно!

Олче, надявам се проблема на Мариян да отшуми скоро и безболезнено и както казва Гвен да не се окаже един от редките случаи!

Миме, дано и във вашето семейство на всички болни бързо да им се размине и да си по спокойна вече. И Дари повече да те слуша!

Само последно да кажа , че тази сутрин спахме до 11ч.  #Crazy Направи някакъв супер рекорд. И аз покрай него спах до 10ч. И ще май можех, но като се събудих за малко и като видях колко е часа , чак се стреснах. Голяма поспаланка станах. И като излязохме към 12 на разходка, срещам комшийските деца ги прибират вече, а ние тепърва излизаме.  hahaha

# 182
Еее, изведнъж много болнички, деца, майки, татковци...
 Praynig Олче, стискам палци половинката ти бързо да се оправи, дано да подейства АБ.
 Praynig Миме, надявам се, че и при вас ще се развият благоприятно нещата и тези неприятности бързо да отминат. Дано и чаровната Дари да се кротне малко тия дни и да слушка мама.
Мимозка, разказът ти е като приказка. Изчетох си го няколко пъти. С нетърпение чакам снимки. Е това се казва почивка. Иначе към турските курорти и аз съм предубедена, но лошата слава сигурно идва купищата почивки, които всяка втора туристическа агенция организира, коя от коя по-евтино, в хотели 2-3 звезди, със съмнително качество на храната, за обслужването, допълнителните такси и неуредиците да не говорим.
Гвен, честито ти християнче! Много са сладки и двете ти момченца, а онази снимка, на която са се гушнали и спинкат ме разтопи. Ти си много ефектна с тези плитки. И аз си те спомням от минали снимки с така наплетена коса. Мечтаех си за същата прическа това лято, но май ще ми се размине  Thinking .
Още една честитка - на Люба за возилото и останалите придобвки. Да ви служат вярно и безотказно. Колкото до фритюрника и почистването му, аз се настройвам по 2 седмици за тази процедура, търкам с Меглио-то в несвяст и пак ми отнема 2-3 часа  ooooh! .
Сиска, май по-добре си постъпила, като си си замълчала (аз незнам дали бих запазила самообладание в такъв момент). Но пък наистина не си заслужава да се принизява човек до такива крайно елементарни същества.
Айде приключвам, че изпробвам една рецепта за премахване на кокоши тръни. Но в сравнение с други болни, моите са бели кахъри.
Лека нощ и сладки сънища на всички!

# 183
Аз забравих да ви пиша преди малко , че приключвам с кърменето. Но то си е важно дело, така че в отделен пост. То и без това си хапвахме само сутрин, но тези дни като се събуди и предпочиташе вода. Цица си хапваше за съвсем малко и тя кърмата спря. а и аз да му се притеснявам тука и днес вече нямаше хич за закуска. Даже и той се чуди. Лапа едната и вика А!, лапа другата , пак А! и така ги смени няколко пъти. И аз пробвах да изцедя и аз А! И така , година и два месеца мисля че му стигат. Сега с интерес ще следя кое от майските бебета ще бъде най дълго кърмено и да си обявим една мама-героиня!  baby_neutral

Изгледала съм всички снимки,които поствате и от линкове, чакам още! А на последната снимка Надеждна направо ми прикова погледа! Красота!

# 184
zdraveite momicheta,niamam kirilica tuk i zatova se izviniavam.
o6te sme vav Florida pri sestra mi.
tia dni mi e mnogo krivo i gadno i se obviniavam 4e prebarzah mai.
da kaja na kratko:
4etvartak malkata vdigna temperatura nad 38
(kam 38 i 7 8 be6e)dadoh panadol padna malko,no kak mine6e deistvieto na lekarstvoto i ska4a6e vednaga,na sledva6tia den ve4e be6e 39 i 2,i ne 6te o ne 6te da pada a drugi simptomi niama,ni vaksina i e bita,za zabi mislia 4e e prekaleno visoka,i na tretia den ve4e be6e 39 i 6 i 7 i mislia 4e o6te 6te6e da se poka4i i az se hvanah i aide v spe6noto da vidim kakvo stava za6toto ve4e 3 dena i davam samo lekarstva da i ia svalia i ni6to ne pomaga,tam otidoh krav,urina daje i snimaha gardite(za koeto me e iad,bez da ka6lia ili ne6to,no tuk v usa vinagi se prezastrahovat)i nakraia mi iztarsiha 4e imala pnevmonia i mi kazaha davai antibiotik na 24 4asa,az hi4 ne iskah za6otto ne misleh 4e ot tova e bolna,prosto tia ima6e mnogo visoka temperatura ni6to drugo,nito ka6lica,nito sopoli ni6to,amam maja mi ne ta ne 6te dava6,ti moje da si i maika az sam i ba6ta i az kakvo da pravia ne mi se razpravia6e pove4e i i dadoh.no to deteto mi jizneno,samo kadeto ne iska6e da iade,na 4 den pak ima6e 39 i ne6to temperatura.davah 3 dena antibiotik prez 24 4asa,toi e za 5 dena antibiotika.no men me ma4i 4e davam za6toot ne mislia 4e ima nujda,prosto si e jiznena i ne mislia 4e e pnevmonia,razpraviam se s maja mi i roditelite mi,ama men koi li me slu6a.i kakto kazah na trtia den ot antibiotika tia leko po4na da mi se obriva i aide az pak v spe6noto da vidim kakvo stava da ne e reakcia ot antibiotika,i poiskah pak da mi proveriat rengena za6toot ne misleh 4e ima pnevmonia i te mi vikat ami to moje da e niakakva infekcia i da se sbarka s pnevmonia i da spiram antibiotika.napravo pobesniah,posle se skarah s maja mi 4e edno 4e mi obla4iha deteto bez da ima smisal a vtoro 4e go trovih s antibiotici.izviniavam se za posta si no iskah da spodelia da mi olekne malko 4e tezi dni napravo mi e ujasno gadno.

# 185
Добро утро!

Намирам малко време да се отчета и аз като хората.

Пейзи, честита ви годишнина на патерици! Още дълги години да празнувате и много да се обичате!

Мимозка, много хубав разказ, чак ми се приходи на море, ама ще чакам още три месеца. И аз съм била в Белек и бяхме страшно доволни от обслужване, храна, чистота, забавления, абе супер!

Гвен, честито ти християнче! А твоята прическа е върха и много ти отива. Наистина изглеждаш много щастлива с децата.

Олче, не се притеснявай за Велизар. Всяко бебе с темпото си. Аз имам едно детенце - момиченце, то проходи на 17 месеца и развиваше своите моторни умения много бавно, но сега си навакса детето. Бърбори и не му спира устата, а даже и започна да си казва за тоалетната, а е на 2 год. и 4 месеца (тук децата обикновено са с памперс до към 4 години). Стискам палци Мариян да се оправя по-бързо и да не се стига до операция  Praynig.

Мимето, и на вас желая по-бързо оздравяване!

Муцунка, много гадно преживяване - тия доктори направо да ги  #2gunfire #2gunfire. Поне знаеш сега какво му е на детенцето.

Ани, поздравявам те за дългото кърмене!

Най-новото при Килиан е катеренето навсякъде, където може да се покатери - по столове и от там върху масата, дивани, стълби...абе ужас. В къщи, столовете са обърнати, за да не може да се катери  Crazy Crazy

Ето няколко снимки от уикенда:
Тук яде сладолед http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060098.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060096.jpg

А тук си играе със сапунени балони
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060111.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060113.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060117.jpg

Айде да си оправям ученика. Желая ви приятен ден без много терористични акции от малките сладури!

# 186
  • Пловдив
Олче, много е неприятно това с Мариян - дано се оправи скоро и да избегнете операцията  Praynig

Гвен, толкова е сладък Съни - направо да го схрускаш, да му е честито кръщението  Heart Eyes И ти си страхотна с тези плитки - много ти отиват  Grinning

За детските ясли мога само да се надявам, че тази, в която съм записала Калина (искам да я дам април 2008) ще е читава  Praynig А ако свеки се отметне (както винаги) и не я гледа зимата, ще се наложи по-рано да я дам на ясли  Confused, тъй като от октомври най-късно застъпвам редовно на работа.

Да ви се похваля - вчера си капарирахме апартамент в строеж, живот и здраве догодина по това време ще му слагаме настилките и ще се нанасяме  Laughing

Мимозка, разказът ти е страхотен, чакам още да чуя  Heart Eyes А къде точно в Турция бяхте и колко ви излезе удоволствието, ако не е тайна. Звучи невероятно, благородно ви завидих  Hug Дано Жули се оправи бързо  Praynig

И аз разгледах албумчето на Джейн - голяма чаровница е  Heart Eyes

Муцунка, не се обвинявай, в такъв момент всеки родител се притеснява и смята, че това, което са казали лекарите е вярното (визирам таткото). И ние имахме същия случай и тогава под натиска на нашия татко давах АБ, без много да има нужда...  Rolling Eyes Embarassed

Кате, това с Георги е било много гадно  Cry Оправиха ли го вече? Сестра ми беше 6-7 годишна, когато си изби предните 2 зъба с корените направо  #Crazy и помня какъв шок и ужас беше

Ани, поздравления за кърменето, такъв срок си е постижение. Ние се кърмим с пълна сила и не виждам скоро да има край  Mr. Green

# 187
  • София
привет и от нас,

готвим се за излизане, затова набързо.

кате, дано скоро забравите инцидента! колко сладки снимки!!

миленка, честито за жилището!
и ние се кърмим на поразия, чак закуските прескачаме в полза на кърмата, вкусно ще да й е  Mr. Green

мимоз, давай снимки!

миме78, съчувствам ти, кураж в тези луди дни, а дари ще се кротне, ама във фаза е душката явно. как да й с еобясни, че мама  едва смогва. те са още малки за това. хем хали, хем бебета  Blush

недче, стоянчо много голяяяям. с какво го храниш , хахахаха.

гвен, много си хубава, както винаги   bouquet

мама на джейн, еличке, страхотна кукла си имаш, и на мен ми се стори , че с миа имат прилика! хехехехе!  Flutter скоро ли да те чакаме в софийско?

имаше и още в главата ми, но се покри някъде  Mr. Green

ето ни и нас иначе:

боси сме, но смао докато слезем от количката. миа както не проявяваше интерес към пристъпването на крака, изведнъж почна да си бута количката ( с моя помощ, разбира се) и да се катери по пейки с едно набиране (за мой ужас) Party

# 188
  • Велико Търново
Добро утро на всички!Моля се болните дечица,мами и татковци бързо да се оправят Praynig
Мимозке,разказчето ти е страхтно Heart Eyes

Много ви моля гласувайте за едно болно дете на мама от форума
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203932.0

Желая на всички хубав ден!

# 189
# 190
  • София
Да видя дали ще загърми, ако се разпиша 2 дни подред. rotfImbo wavey
А дали ще ме оставят да го направя свястно е друг въпрос  Twisted Evil
Кате, сподели как се развиват нещата около зъбите на Георги.
Мими78 дано проблемите и болежките в твоето семейство преминат бързо и се радвате заедно на беснее-нето на Дари.
недей, стоянчо много голяяяям. с какво го храниш , хахахаха.
Ванилка за теб майтап, ама я караме повечето дни на гола кърмица. Темата е повече от болезнена за мен и ми е като фикс идея, абе всеки с проблемите си  doh doh Добре, че е здрав и виждам проблеми само като му растат зъби.
Гвен, честито ти Християнче. Да ти са живи и здрави и двете деца и да си много много горда майка.
Змейко, то при вас много поводи за черпене - апартамент, сватба .... Ха да ви е честито bouquet
Олче, стискам палци на Мариян да му мине бързо и да се размине с операцията.
Толкоз ми отпуснаха, не че и досега не ставах няколко пъти и не се гушках ме.
Здраве да е. тези който съм пропуснала извинете ме  newsm51
Лек ден

# 191
  • София
Честито християнче на Гвен!
Стискам палци всички татковци, майки и деца да оздравяват.
При нас нищо ново, освен че вече си ходим съвсем офоциално и в събота планирам събитието "прощъпулка".
След това ще има снимки и разказ за избора на предмети.

# 192
Здравейте и от мен Heart Eyes
Хайде всички мами,татковци и бебешоци бързо да оздравяват,че много болнава ни е станала темичката и вече вчера ми се скапваше настроението при всеки следващ оплакващ се(е..си изречението hahaha).
Прегръщам ви всички страдащи и се моля скоро да се оправят!
При нас нищо ново ,освен ранното ставане на Александър и недоспиването на майка му,ама тя вече свикна и почти не му крещи като луда и после не реве от чувство за вина EmbarassedДивее си детето цял ден- става в 7 и си ляга в 21.30,а през деня дремва веднъж по 1.30-2.00 часа #Crazy.
И аз съм се замислила за прощъпулник,ама нещо ме мързи да го организирам и да си изчистя къщата,че нали все пак хора трябва да дойдат Blush
Събуди се....и сега не успях да си попиша

# 193
  • София
недче, гола кърмица, ама кърмицаааааа  Mr. Green, щом расте, значи не му е зле Simple Smile, виж че и зъбите му растат от кърмицата  Joy .

верно, че всеки си мисли, че неговия зор е най-голям. и миа яде порциите наполовина, ама яде все пак, пък и пълни пелените, така че майка й разбра, че трябва да си гледа работата  Crazy и вече не се втелясва.

сутринта една съседка ме пита ходи ли миа, казвам й, с чужда помощ да, тя казва, е все пак има време до година и 3 месеца, моите и тримата проходиха на толкова, така че знам аз че децата прохождат на 1.3 м  bowuu  Mr. Green  ooooh! хахахаха!

# 194
Здравейте, майчета!
Аз от вчера все почвам да пиша и все се отказвам,че много станаха негативните постинги нещо  Confused Аз още съм леко извън релси заради снощната случайна среща 'гореща' със свеки  #2gunfire (трета или четвърта поред за последната година и половина). Та, ако досега бяхме в замръзнали отношения и просто не си говорихме, снощи вече не издържах и сложих началото на открит конфликт  Twisted Evil Ама гадното е,че моят мил съпруг за пореден път се хвана за полата на мама и вече не знам до къде ще я докараме,че положението отдавна е трагично и тази женица има съществен принос.   #Cussing out В подробности не ми се изпада, но поне си излях душата и аз  Confused
Олче, така като те слшам (т.е. чета Wink )-все едно за Антон пишеш, с тая разлика, че за подражаването-бързо учи маймунжилъци, ама ги повтаря само, когато и ако е на кеф. Дано вашият тати бързо се оправя  Praynig, че гадничко звучи.
Гвен, аз пък щях да питам-тези плитки твоята коса ли са?  newsm78 Мен наскоро едно комшийче ме смая с такива, ама от прежда, ако не се бях вгледала, хич нямаше и да разбера.
Ани, и при нас кърменето май върви към края, понякога дори се чудя тече ли нещо или мляска само за успокоение  Thinking
Пропускам вероятно някой, но надявам се ще ме извините, докато си събера мислите  Blush
Лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт