Честита годишнина на Верчето и съпруг и от мен-да са много щастливи заедно и много да се обичат и уважават!
/а снимката с тортата е приказна....много красива булка си била,Верче/
Виждам,чие то от вас май нищо не може да се скрие/ама то аз и без бой всичко си казвам/...та да ви покажа придобивките:първо колата/снимките са отпреди да я купим-сега вече е в по-добър вид/-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=70/уточнявам,че тове е компромисен вариант пък като си стъпим финансово на караката след ремонта ще мислим пак за нещо по-голямко-че нали сме пълна къща с хора/а и с тоя закон със столчетата просто не могжем да си помислим за трето преди да сме си купили поне бус
Сега да си кажа и по обсъжданите теми:
За яслите,аз няма да ползвам това чудо-според мен това е крайния вариант за работещи майки-все пак там са доста деца и сравнилтелно малко персонал който ги обгрижва с/у скромно възнаграждение....та предполагам и колко внимание им се отделя.....оделно дето съм чувала как ,например отваряли прозорците,за да поразлеят малко деца....та да имало по-малко на другия ден/това за Пловдивска ясла ми го сподели една позната/...ако ми се наложи да тръгна на работа-ще търся детегледачка....или баба/макар,че те моите са едни баби....,но майка ми поне мога да я строявам и навиквам/Иначе мисля,че поне до към година и нещо,две е хубаво да съм си при детето/от опит го споделям-Сами ми стана относително самостоятелен и не толкова привързан към мен на тая възраст...но предполагам ,че при всяко дете е различно/
Сиске,то няма какво да се ядосваш.....той Господ я е наказал тая женица достатъчно/щом можеш да намериш сили да кажеш такова нещо,и то пред други хора предполагам,а и щом изобщо не разговаряш с нея-явно има причина/..а и нали знаеш-тя простотията не ходи по гората....ти си се радвай на Божа и бъди благодарна,че животът ти се е стекъл така,че имаш нея...мъжът до теб и още толкова хора които те обичат/пък и нас/
Ани,дано подействат хомеопатичните и дано Ивко се оправи....И дано не правите реакция от ваксината/което пък мен сега ме подсети да взема да го подготвя хомеопатично моя Ивчо,че утре ще ходим и ние на ваксина/
Лони,то и мен ПМС-то ме тресе по половин месец....ама то понякога не е от него май/че преди малко пак се озъбих на милия ,ама такава купчина имах за гладене покрай жегите...а той решил на духовит да се прави...и майтапи да пуска.......а,не на мене тия
......./А за зъбките-стискам ти палци...и да те успокоя,че все някога свършват/или поне има моменти в които не растат...и се спи/Кате,много неприятно това с Георги......дано да има начин да му оправите чаровната усмивка/и да е безболезнен/
.а ти си напиши оплакването-при вас поне може да направят нещо.........Йоанката е много сладка на снимките.....има и тя "творчески" блясък в очите/и много женствено излъчване/...а ,понеже съм пропуснала,Смайли-кога си идвате?
А,като я похвалих и се сетих за изказването на Лони за очите дето не се виждат....та ,Ирка,ако имате пресни снимки....да пратите малко..че тук едни моми напористи.......

nadejdNa,да ви няма и вас после във филма/да кажеш да се оглеждаме/....а за завръщането в Бг-дано да се чуствате добре/че при всички случаи си свикнала да живееш в един малко по-уреден свят/..пък тук си е малко ...как да кажа...абе хаотично/всичко е въпрос на късмет/....но пък си е при родата....
Вишф-че тегли му една благозвучна на тоя шеф,твоя......не стига че му работиш,ами и ще те ядосва.........ако не ти стиска на глас,поне на ум ......

Аз,пак уж отивам да спя,пък утре-ще видим ще има ли комп...няма ли/че то ние днес бяхме на село....ама аз там малко трудно устисквам ако не се налага....та се прибрахме да си спим в Пловдив..........но почне ли се голямото разбутване-пишете ме заточеник там......./
Лека и спокойна от мен
А аз ги поставях бг яслите на пиедестал. И му казвах на моя мъж колко е хубаво в бг детска градина - колко са мили и любезни всички, как ти хранят детенцето, ако не може само, как ги слагат да спят в креватчета, с колко много неща ги занимават и т.н.
На 19 летим и първо ще посетим Мимозката
И два месеца ще си починем в нашенско. Много се вълнувам, това е ясно.
Снаха имаш ли обещана вече?
То ме е страх да попитам, но ако ни харесвате,....... няма да се откажем от тези сини очи и руса коса.
За тази, в която е приет Стоянчо само хубави неща чувам - дано да е така 
!Много нещо сте изписали,сума ти време чета,че да наваксам,за да съм в час..
невероятни вкусоти,напитки по всяко време ,но не само местни ,а и вносни...За децата беше невероятнооо-забавления безспир,добре,ме та обяд спираха за малко,че да могат да ядат ..По цял ден си лежахме на шезлонги,почивка,обяд на открития ресторант-барбекю покрай басейна,че там може по бански,а на Основния трябва да си облечен..Карахме джет,возихме се на банан,някои и на парашут/без мен ,че ме е шубе 
Последния ден явно усеща ,че ще си идваме и плакала доста.Като си дойдохме обаче ме гледаше странно и се цупеше,не идваше при мен,а батко си и баща си като видя,ухили се и ги гушна,мен обаче не 

И не е само до контакта с много деца, явно си опира пак до Човек-а или до късмет.
, дано няма последствия, че определено много сте се изплашили, а и се убедих от личен опит, че когато нещо със здравето не е наред, всичко останало губи смисъл...