Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 120
Соул-тестовете се казват "Клиър Овю" и струват около 10 лв-навсякъде е различно...Те са 5 бр. + 1 бр. тест за бременност!!!

А аз и ДесиТ потвърждаваме, че тестчето за бременност го продават положителен!

# 121
Соул-тестовете се казват "Клиър Овю" и струват около 10 лв-навсякъде е различно...Те са 5 бр. + 1 бр. тест за бременност!!!

А аз и ДесиТ потвърждаваме, че тестчето за бременност го продават положителен!
Аз от кога питам в аптеките дали продават положителни тестчета пък те аптекарките  Shocked а то къде била истината  Crazy Само дано си намеря че то аз съм ви се оплаквала 4е у наше село такива работи нема  #Cussing out

# 122
Благодаря ви!  Hug

Hri относно симптомите - положителния тест дойде на 48 ден от последния Ц, овулацията ми трябва да е била 3-4 дни преди датата на цикъла (така смятам поради характерната ЦС)  т.е. на 29 ден, когато трябваше да ми е М имах нормалните ПМС - подут корем, болки все едно ти идва + много често пишках, след седмица това отмина и се настаниха болките в гърдите (първо само чувствителни зърна, след това - целите гърди), като още са ми подути и болезнени. За съжаление температура не съм мерила. Тези отрицателни тестове ме побъркаха, но чакането си заслужаваше!!!

Lidia555 твоята грешка с Гигамама явно ми беше на късмет  Hug

Пожелавам на всички само положителни тестчета и много добро настроение!

# 123
Момичета, от Дуфастона, могат ли да ми станат чувствителни гърдите, по-скоро зърната. Както вече писах (няколко пъти  Embarassed ), пия Дуфастон за да предизвикаме цикъл и днес ми е последен ден на приема, но си усещам зърната чувствителни, та се чудя дали е нормално.  Извинявам се че постоянно натрапвам присъствието си с въпроси от този род, но няма кого да  попитам друг, не ми е удобно да звъня на доки постоянно  Embarassed

# 124
  • София
ГИГАМИГА-ЧЕСТИТО!!! ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!! И СЛАДКО БЕБОЧЕ СЛЕД 9 МЕСЕЦА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Хри, да, нормално е - но по-скоро болките в гърдите са като страничен ефект, а зърната се усещат така при бременност най-често Simple Smile

# 126
Мушиии, ще прощаваш, пиле, ама ти разгледах снимките от сватбата.
Не да те четкам излишно, ама МНОГО ми хареса там.  Heart Eyes МНОГО!  Hug
И с черната рокля си била много хубава, не знам защо Тодор не те е харесал (както си писала в коментара под снимката)  Thinking

# 127
Момичета  Hug благодаря ви за милите думи и пожелания   bouquet   bouquet   bouquet
[color=purple]ГИГАМИГА ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност   :bouquet[/color]:

От тези тестове за овулация "Клиър Овю" днес и аз си взех, струваха 9,20лв, така че цената е там някъде.
Hri, не се притеснявай, чувствителността на гърдите и зърната ти е от дуфастона. Преди няколко месеца го пих по същата схема за предизвикване на цикъл и имах този страничен ефект.

# 128
Здравейте момичета!Честито на виделите двете чертичики,пожелавам ви безпроблемна бременност и едно хубаво бебче накрая,честито и на празнуващите годишнина,дано на следващата празника ви да е двоен заради бебчетата които ще си имате.А сега да кажа как ми мина прегледа.Лекарката ме гледа на ултразвук и не можа да види нищо.Каза че матката е с хубава дебела лигавица и прилича по-скоро на бременна.пусна ми бета ЧХГ-излезе 17.Каза ми,че това най-вероятно означавало положителен резултат,но още в началото.Ще ходя пак в петък за да си пусна пак ЧХГ да видим дали се повишава.за зацапването доки ми каза,че е нормално при ранна бременност да има такова,но ми предписа дуфастон и но шпа.Моля ви кажете ми нормално ли е ако има бременност стойностите на чхг да са толкова ниски?

# 129
  • София
Котетопет-първо тихичко честито!!! А скоро ще има и гръмко!!! Hug
По принцип положителен резултат при ЧХГ се смята над 5 при референтните стойности...Не се тревожи още може би не се е вдигнал достатъчно...в началото той нараства по-бавно...но в другиден, ако отидеш да пуснеш ново изследване би трябвало да се е повишил двойно...Щом не се вижда нищо на ехографа сигурно е още раничко...Пий си лекарствата, защото те са важни в този случай с кървенето...Желая ти успех и ти стискам палци!!! Hug

# 130
  • София
Gigamiga,Честито мила! Спокойни 9 месеца ти желая!  bouquet
Хри, относно Дуфастона- аз преди около месец пих за предизвикване на М, в един или два от дните имах чувствителни зърна, но дотолкова, нищо повече! На 3 ден след като го спрях- още на сутринта ми дойде гадината, едва изчака! #2gunfire
Котетопет- тихичко честито и на теб! Като се потвърди по-късно- ще викам повече! Peace

Момичета, искам само да ви кажа, че въпреки жегите аз се чувствам страхотно, много ми е весело, готино, спокойно Joy Може и да е от предстоящата ни срещичка довечера, знам ли...?
Също така искам да споделя с вас, че имам някакво вътрешно усещане, че този и следващия месец групата се мести в "Отчетни"- просто така ги виждам и усещам аз нещата! Praynig Peace  Не са ми го говорели звездите, вътрешното ми чувство го казва! И ще видите, че е така! Peace

# 131
Момичета, един въпрос за вагиналните таблетки:
Сега ми дойде, така че прекъсвам слагането им докато не ми свърши. Обаче тогава ще сме на морето   Shocked
Та се чудя...дали ще има проблем с къпане в морето и прочее?  newsm78 Остават ми само 2 таблетки, де, ама ми се иска да се доизлекувам  Rolling Eyes

# 132
Слагай си ги вечер, проблем не би трябвало да има с морето, според мен по-кофтито е, че ти е дошло и е прекъснало лечението, но пък си минала по-голямата част от него, та не мисля че е особено фатално  Simple Smile

# 133
Гигамига, честито ти Гигамама! Laughing
Котето и за теб съм на стартова позиция да викам, ама като кажеш 100 %сигурно  Praynig  Hug
Вили, чул те Господ  Praynig
още веднъж благодаря на всички ви за поздравите!   bouquet
Кали, аз за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса  Embarassed

# 134
Слагай си ги вечер, проблем не би трябвало да има с морето, според мен по-кофтито е, че ти е дошло и е прекъснало лечението, но пък си минала по-голямата част от него, та не мисля че е особено фатално  Simple Smile
Д-рката беше предупредена, че цикълът ще прекъсне лечението и каза, че няма проблем   Wink
Кофти е, че се пада на морето, ама...късмет.

Общи условия

Активация на акаунт