Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 730
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Еееееееееее това е потресаващо просто Crazy hahaha Joy Joy Joy

# 241
Разказа за хавлията ме уби!  hahaha Ама права си е жената, и аз обичам да всеки да си знае кое за какво е. Ама чак да си бродирам чаршафите... Rolling Eyes

# 242
И без това си знам че съм пишман домакиня ама това вече ми дойде много.

# 243
Привет и от мен,

тук настана жегата - и уикенда във Франция ни хвана - 35гр на сянка. Уж нямаше да се правим на туристи, а пак имаме 460 снимки ooooh! Ще кача като сколасам. Сега се стягаме за басейн  Simple Smile

# 244
  • на правилното място, в точното време
 newsm78 То добре е лято и е време за отпуски, но нали уж всички са си на работните места, къде се покриха? Герчо,Герито, Миньон? Къде стееее???
 Аз установих ,че съм най-мърлявата жена в света! Embarassed
Да питам и вас- вие носите ли си белина ACE в чантата, или прах за пране в торбата ?Аз необходимите неща не мога да набутам вътре и все има нещо,което ми липсва, тези жени като почнат да наизваждат я белина, я прах за пране, я веро с омекотител, който прави "ръцете меки като кадифе" и няма нужда да полззваш кремове за ръце  newsm78
Абе аз ли съм най-голямата паласпурка? Sick

# 245
# 246
майра! страшни са снимките!!!!!!!!!
вижте ги.... показва ни къщата в германия и там ни кани на гости, а парижкия апартамент го остави за най-накрая... там не ни покани Sad и това ми било онлайн бъди....)

# 247
Не сме зачезнали, аз чета редовно, но нямам време за писане. В края на тази седмица излизаме в 3-седмична отпуска и трябва да се приключат доста неща преди това. За петък, последният работен ден преди отпуската, подготвяме 3 контейнера за Япония, та това ще бъде върха на сладоледа!!!
Между другото се опитвам да организирам РД-то на Гергана... вчера след работа ходих да избирам торта, но сладкарския цех на който се спрях не работеше!!! Ами кога тогава да я избера??? Днес ще пращам татито да види какво има и по телефона ще избираме заедно.

Равия, темите, които намираш са много интересни, разпускам с тях  Joy
...тези жени като почнат да наизваждат я белина, я прах за пране, я веро с омекотител, който прави "ръцете меки като кадифе" и няма нужда да полззваш кремове за ръце  newsm78
О, кви са тия жени?!?

Майра, снимките са много хубави! Личи, че сте прекарали страхотно.

# 248
Да питам и вас- вие носите ли си белина ACE в чантата, или прах за пране в торбата ?Аз необходимите неща не мога да набутам вътре и все има нещо,което ми липсва, тези жени като почнат да наизваждат я белина, я прах за пране, я веро с омекотител, който прави "ръцете меки като кадифе" и няма нужда да полззваш кремове за ръце  newsm78
Абе аз ли съм най-голямата паласпурка? Sick
Ravia от 1 седмица мъжа ми повтаря утре пур-а и омекотитела в чантата да видят хората какво ползваш  Joy
Ей това с бродираните чаршафи и кърпите ....  аз си мислех, че съм чиста, ама не било така   newsm78 ...Crazy явно аз съм много зле или тия там хич не са нормални

Париж е мечтата на живота ми ... Мъжа ми излъга, че ако го взема ще ме заведе на 30-тия рожден ден   Joy  още чакам, лятото било топло, зимата студено, накрая ще си хвана самолета напролет и ще се фейна самичка  Wink
Ние всички пак сме хремави и болни, писна ми вече от сополи и температури  ooooh!

# 249
kate,  ама уточнихте ли за кой 30-ти рожден ден - твоя, неговия или на мишето??

# 250
kate,  ама уточнихте ли за кой 30-ти рожден ден - твоя, неговия или на мишето??
Joy Joy Joy
като гледам ще е за Мишия  hahaha
моя мина на 13.11 миналата година, неговия е сега на 30.07, но няма изгледи,за  след 28 години може и да стане  Joy

# 251
Искам да ви кажа, че от месец и половина ми е все вторник по най-добрите прогнози още месец и половина ще е така.Утре сме на ортопед в София и като знам как телефона няма да спре и как миналата година чакахме около 3 часа пред кабинета, ми натръхва косата а тази година и бебо е с нас.Утре вечер  дано да  съм устискала.

# 252
майра! страшни са снимките!!!!!!!!!
вижте ги.... показва ни къщата в германия и там ни кани на гости, а парижкия апартамент го остави за най-накрая... там не ни покани Sad и това ми било онлайн бъди....)

Париж тоя път се оказа на 3.45ч път от нас Mr. Green Така, че нямаш абсолютно никакъв проблем ако дойдеш до тук на гости - мятаме сме и сме там  Heart Eyes За 5г тук вече сме ходили над 10 пъти - така, че ще имаш и безплатен екскурзовод Mr. Green

# 253
майра, имах пред вид тази ВАША спалня:  Wink  Mr. Green   bouquet

# 254
майра, имах пред вид тази ВАША спалня:  Wink  Mr. Green   bouquet

....

а за банята и тоалетната какво ще кажеш - последна мода Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт