На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета,пуснах анкета за заглавието,изберете едно.
Не се притеснявайте,ще има къде да се пише,ако Блу не може,аз ще пусна тема,ама няма да ви оставим така.Дайте на Блу малко време,все пак рожденничка беше вчера,може да реанимира още Party
Аз съм малко на друго мнение по повод възмущенията за обществото в България и то не за друго,а защото и ние самите сме част от това общество.И вместо да оплюваме тези,които не знаят какво е възпитание,все си мисля,че е по добре ние да сме възпитани и да направим и децата си такива.Аз също се возя на градски транспорт и до сега не е имало случай да не ми помогнат с количката,да понякога трябва сама да помоля,но така или иначе помагат.Избрала съм да живея сред въпросното недодялано общество в България и ще направя всичко възможно да сме по-различни.Малко се отплеснах,ама се дразня като чуя понятието български манталитет и българи да се използва в обиден контекст Peace

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 12:50 от bubcheto15

# 301
  • софия

Сега сме се събрали с една приятелка  и нейната ебка,
Joy hahaha Joy!

# 302
  • София

Сега сме се събрали с една приятелка  и нейната ебка,
Joy hahaha Joy!
smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm48

# 303
  • софия
Бубче,пускай,че чЕкам да съм първа  Mr. Green!

# 304
  • София
А къде е Първата планина с Гого или аз нещо не съм доразбрала?  Rolling Eyes

# 305
  • софия
В десет месечните  Laughing!

# 306
  • варненка от София

Сега вече деня ме стана по-ведър! Велмарче, винаги има бисери в писанията ти, но днес си отличничка  Hug
 newsm62
Една приятелка викаше на мъжете ебекти, но на бебето си........., за сефте ми е  Joy, смях.

# 307
  • варненка от София
И аз чакам за разписване, Бубче не ни дръж в напрежение.

# 308
  • София
Бубче,пускай,че чЕкам да съм първа  Mr. Green!
Дани,спИциално за теб

Общи условия

Активация на акаунт