Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 780
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Йоанна след като вчера не мигна въобще, заспя чак в 00.00 часа, днес не мога да я събудя изобщо. незнам кво му става на това дете...

имам едно питане, възможно ли е с времето от 3 часов режим на хранене малката да мине на 4 часов по нейно си желание, или още сме малки за такива неща  newsm78 newsm78.

# 121
  • Варна
имам едно питане, възможно ли е с времето от 3 часов режим на хранене малката да мине на 4 часов по нейно си желание, или още сме малки за такива неща  newsm78 newsm78.
може, може, не е чак толкова малка Mr. Green
Сега пък  при нас вали дъжд-голям кеф  umbrella Stuck Out Tongue Winking Eye   buria

# 122
  • На морето!

Сега пък  при нас вали дъжд-голям кеф  umbrella Stuck Out Tongue Winking Eye   buria
Прати го насам,моля! PraynigНие тук ще изпукаме!Никога не е било толкова горещо край морето  #Cussing out

# 123
Сиско, завиждаааам!И аз искам при Джои ДеМайо и ко, ама няма как да се отърва от чедото Sad
Да им го* кхъ-кхъ* и на пусти Маньовърци, олкоз лета ги чакаме да се назландисат и да посетят нашта родина, а те взеха, че избраха момента точно сега. Crossing Arms
Ох,напсувах се Mr. Green

# 124

Прати го насам,моля! PraynigНие тук ще изпукаме!Никога не е било толкова горещо край морето  #Cussing out

поне имаш къде да се разхладиш
много готин аватар Wink

# 125
продават ли се някаде в бьлгария капки инфакол?на нас май нищо друго не ни помага.искам и аз дьжд.

# 126
Ние се храним кога на 4...кога на 2 часа. Сам си преценява. А моят диетолог каза, че от жегата е възможно да иска да цока по-често и по-малко като време(2-3 мин.) Аз вода не му давам. Изцяло на кърма сме.
За климатика - ние също го пускаме в хола и държим вратата на спалнята отворена, за да охлажда. Иначе не се живее. При нас е също голяма жега и като екстра е и влажно.

# 127
  За хотела на Лозенец мога да кажа нашите цени. Ние няма да сме в самия хотел. В двора има и две къщички с по две спални. Цената на къщичката за вечер е 100 лв. Тоест по 50 на семейство, но това е цена от 31 август.
  За мазането със слънцезащитен крем-аз ползвам на Seba Med 30 фактор, знам, че и на Мустела има за бебе. На всички други фирми са за деца, а не за бебета.

# 128
LadyLou  , не се ядосвай Simple Smile
НИе ще си водим баба с нас, която ще прекара концерта в хотела с бебка и с изцедената от мен кърма. Малко се притеснявам - дано всичко е наред.
Ще разкажа после.

# 129
искааам и аз маньовар бееее
сега шси пусна онова новото парче с коня в началото... и ще съм много тъжна... може ли да отидат чак на майна си гъзина в каварна.. свинявам се, ама много ме е яд.

# 130
и на чико е за бебета 0+

# 131
Кимба, за планина с басейн и на по-нормални цени тоя хотел на Боровец изглежда добре. Беше препоръчан в "На път, море, почивка".
А ние ще ходим за един уикенд тук. Ама не е на планина, а между Средна гора и Стара планина, до Карлово. Ако ни хареса, през август ще повторим.
Ронче, много лъскаво това местенце на Лозенец, кажи какви са цените, че никъде не намирам инфо.

ще чакам да кажеш как е минал уикенда, изглежда добре нищо че не е на планина

# 132
Аз знам, че толкова малки бебета не се мажат със слънцезащитен крем. Така поне ми каза педиатъра, а и на училището за родители така казаха. Както и да не се мажат с разни лосиони против комари. Казаха ми да използвам мрежа  за тази цел.

# 133
И аз знам, че слънцезащитните средства са за след 3-ти ли, 6-ти ли  месец...

# 134
Здравейте Майчета!
Ние този следобед нямахме интернет  Cry та е можах да се включа по-рано, доста неща сте изписали  Hug
Днес тука беше голяма жега  Flowers Sunflower, пусках климатика, но в съседната стая, страх ме е да не простудя Бебчо. Иначе той не се поти кой знае колко, чак да му се намокрят дрешките, предимно главичката му се мокри и то най-вече когато яде, тогава много се изпотява като се опира в мен. Все още не смея да го оставям дълго време без чорапки, като му пипна крачетата му са студени.

И аз гладя дрешките, иначе ми се виждат доста измачкани, а и съм свикнала, по принцип всичко си гладя.

Ние все още мажем бебчо с олио на PENATEN, доволна съм, кожичката му става гладка.

За почивката още не сме решили къде да бъде, но мъжа ми не е голям фен на морето, така че тази година няма да ходим там. Иначе уикендите ходим на вилата в Равногор, намира се в планината и там си почиваме от жегите.

Общи условия

Активация на акаунт