От вълнение спокойствие няма в коремчето на НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 12 326
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
 Добро утро и от мен мами  Hug
отново съм на работа и едва смогвам , но не се отказвам от вас.
По повод пола на бебчо , ето как изглежда ехографска снимка на пишка  Blush според мен няма как да се сбъркат тестисите със срамни устни . http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116435&view=1&photo=57
Втвърдяването на корема е нормално когато е безболезнено , краткотрайно и в рамките на не повече от 4-5 пъти дневно , поне така ме усведоми доки. При мен се получава понякога , но бързо отминава ...

# 196
  • София
Новородените наистина не са много красиви в първия момент, но това го знам само от снимки. В болницата видях около 50 няколкодневни бебчета, наредени като бонбони на рафтове, бяха толкова еднакви. Но сигурно майките разпознават своето си без да гледат номера му newsm78

Ох, в първия момент Ивета ми се видя ужасно грозна и много се разстроих. Звъннах на всички близки и им се оплаках. После като я сравних с другите бебета ми се видя по-оформена, може би защото я родих със секцио и нямаше синини и подпухналости. И да ви кажа в началото хич не изпитвах нищо към нея. Чак към 2-3 ден ми заприлича на майка ми и ме обля вълна от нежност. Сега да ме видиш - луда съм по нея. Чак ме е страх дали имам останала обич в себе си за второто бебе. Embarassed

Ако искате да я видите - ето я:

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=16502

# 197
  • София
Клер, е тука човек не може да си изкриви душата - страхотна красавица, същински ангел!!! Да ти е жива и здрава и пе-пе да не и е уроки Praynig
Сега ще кача снимка на нашето пишле или поне на това, което доки е успяла да хване - да видите Grinning

# 198
Аз тайничко се надявах на близнаци този път...имаме и в двата рода и ми беше ред, но уви.
За близнаците - не знам колко е меродавно това изследване, но четох в една книга, че възможността за зачеване на близнаци се предава по женска линия - жена-близначка или дъщеря на близнак имат 1:58 шанс за родят близнаци. Аз съм дъщеря на близнак, но уви, следващия път ... Laughing
"Госпожице, то само ще си избере какъв пол да бъде като порастне..." - да не дава Господ, както се казва, ама право е детето  Joy
Клер, чудна дъщеричка имаш и фотографът е супер - много ми е познат профила, вероятно съм разглеждала и други нейни снимки.

# 199
  • София
Kanela, аз знаех, че се предава през поколение. Имам дядовци и мъж ми има дядовци близнаци...но не съм чела по въпроса задълбочено.

Фотографа май е додо-додо?

Клер, страхотна снимка, страхотен модел Grinning

# 200
Новородените наистина не са много красиви в първия момент, но това го знам само от снимки. В болницата видях около 50 няколкодневни бебчета, наредени като бонбони на рафтове, бяха толкова еднакви. Но сигурно майките разпознават своето си без да гледат номера му newsm78

Ох, в първия момент Ивета ми се видя ужасно грозна и много се разстроих. Звъннах на всички близки и им се оплаках. После като я сравних с другите бебета ми се видя по-оформена, може би защото я родих със секцио и нямаше синини и подпухналости. И да ви кажа в началото хич не изпитвах нищо към нея. Чак към 2-3 ден ми заприлича на майка ми и ме обля вълна от нежност. Сега да ме видиш - луда съм по нея. Чак ме е страх дали имам останала обич в себе си за второто бебе. Embarassed

Ако искате да я видите - ето я:

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=16502
Май ще ни вдъхновиш всички с тая сладка снимка, да си помечтаем малко! Предполагам, всяка от нас си представя бъдещото си дете по някакъв начин...

# 201
  • София
Клер, чудна дъщеричка имаш и фотографът е супер - много ми е познат профила, вероятно съм разглеждала и други нейни снимки.

ДА, снимките ги е правила Додо Додо, която пише по форумите. В профила й е пълно със снимки на Ивета - приятелки сме и Ивето й е любим модел.

# 202
Клер, голяма красавица имаш!пу-пу!

# 203
Здравейте момичета,
Дес може да ми сложиш синьо щъркелче Hug
Дита и аз мисля, че е подготвителна контракция и знам,че не са опасни само да не са 1 след друга. А на мен ми се случва няколко сутрини да ми се стяга корема, обаче само от еднсата страна /както крампа на крака/. Като се събудя и понякога забравям, че съм бременна и скачам от леглото както преди и в началото си мислех,че е нормално от рязкото ставане ,но май и това е подготвителна или не.... ooooh!?
Чесно да ви кажа до сега го бях ударила през просото, защото ходих 2 пати на море през седмица на планина и навъртах доста километри, понякого шофирах и сама, качвахме се и на Каратепе - Велинград 2 пъти/пътя е страшно разбит от наводненията/.Карах и четириколка /малко се забих в 1 спряла кола/ Mr. Green Общо взето се чувствах мн. добре и си живеех както преди /без дискотеки разбира се/. Сега трябва да лежа защото съм имала скъсена шиика на матката. SickАз пак се чувствам добре, но бебето ми е ядосано.... Embarassed А правех си и кола на триъгълника, а сега ме е страх Rolling Eyes
Данче 02 относно киселините и аз имах като си легна /направо ми изгаряше хранопровода и повръщах от гадост/.Вече съм по-добре, ям по малко и след 18ч. евентуално плодове, но нищо друго. Според мен 1 лека диета ще ти помогне да подбираш леки храни /без пържени/  и по малко и като не ядеш късно трябва да се почувстваш по-добре  smile3525
m jou, четох за БХС и  ми е интересно ти ли пожела да ти го правят или докито ти? Не сме ли малки за тези изследвания? Аз съм чела,че над 35 са застрашени. 1 приятелка на 26 си направи и й излезна 1:100 беше изпаднала в ужас...и  после всичко бше наред само където я дупчиха и стреса да чака за резултати.... newsm12 Относно морето....отвратително е мръсно, като стройтелна площадка.Единственото  спасение са големите комплекси,за да не ти се налага да излизаш от оградата и всичко да ти е под носа 3 басеин /който за нас не се препоръчва/. Няма къде човек да се разходи, няма тротуари smile3515, вадата е мръсна, защото новите хотели нямат канализация и всичко отива в морето Weary. Гворя ви за Равда, Несебър, Созопол...А Созопол ми беше любим, сега не се диша от постройки. Най-добре си е на планина, хладно и спокойно.Велинград още не са го развалили има въздух и мин.вода и алейй newsm68. Само за бременни...аз изкарах голямя част от времето си в Рич и съм доволна. Пожелавам на всички да имате възможност да помързелумате на някое красиво местенце  love001

.

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 18:55 от vanesa666

# 204
Клер,дъщеричката ти е наистина модел Grinning
Момичета то и аз не се прехласвам по всички бебета,даже по много малко от тях,ама знам,че моето ще си е най Embarassed Ама какво да направя сега...като не ми харесват всички,а най не обичам много разглезени деца! не знам аз каква майка ще съм,ама едва ли ще го оставя да е нахално-досадно и моето Crossing Arms
TIHA VODA,честито розово щъркелче! Трябва да изравним баланса Joy
ProstoAz,аз също гледам Клъцни/Срежи Sunglasses

# 205
Здравейте момичета!
Мисля, че след снимките на Дес и сега и на Клер, мечтата ми за момиченце направо става неустоима!! Истински красавици!!!! пу-пу не принцеси, направо ангелчета, да ти се прииска да смачкаш от целувки  Heart Eyes съвсем се разтопих май, а...
още 10-на дни и аз ще се хваля за щъркел, пък дано е розов  Grinning  все пак да направим баланс розово/синьо  Wink
ох, какво друга щях да пише.... съвсем ми се разпиля малкото останал ми мозък ...
аааа, сетих се  Laughing мойто синче, като ви го показаха, да ви кажа честно ми се вида като мойто мойто си гардже и много сладинко, ама после дена приятелка и майка ми го видяха почти след раждането, та приятелката ми вика - лелеее, какъв е грозен, лилав и с пипонеста глава. Аз си бях бая под влияние на лекарствата де и супе уморена, ама пак си ми беше хубаво детенцето. А на другия ден /ной е роден вечерта/ беше беличък, с черна коса, един такъв малък и беззащитен... мммм, бях позабравила тия моменти. Май и всичко друго съм забравила около гледането... TIHA VODA, ние с теб с тия разлики м/у двете деца, все едно ще ни е за първи път май? аз поне така се чувствам. А и като чета колко неща се се променили, за хранене, за навици /поне до колкото имам спомен от първия път/ ... направо на знам.
Хубав ден дами, че то стана дългичко вече  Embarassed

# 206
аууу, колко правописни грешки, леле-леле, срам ... Embarassed   Embarassed

# 207
  • София
Здравейте и от мен,

Аз май нещо се разболявам - боли ме гърло, мъчи ме хрема и ми е едно отпаднало...То с тия климатици и течения не си е работа  Sad
Бях поспряла със среднощното ходене до WC-то, обаче от няколко дни ставам по 100 пъти и съответно не мога да се наспя хубаво и съм една кисела преди обяд...мани-мани, как ме траят хората наколо незнам.
Днес навън е приятно, даже леко хладно на места, дано се задържи по-дълго така. Дано и дъжда от Варна ни огре тук, че голям прахоляк иначе.
За гушкането на малките бебета - ми аз никога не съм изгаряла от желание да взема някое бебе да го гушкам или да се прехласвам по него - само на моето си се радвах/м така.

# 208
  • София
Сега ще се пробвам да изровя една снимка на дечко няколко минути след раждането и ще сложа една сега за сравнение, че иначе ще се изплашите Laughing

Еееех...дано един ден имам поне внучка. Такава слабост са ми момиченцата...нежни, гальовни...а не като моят дивак, който не дава да го погалиш или целунеш Confused

Ето го на няколко минути 1
Ето го и сега  2 е, малко е посинен, но така сме ние

И аз съм зле с това пишкане...и бях писала по темата, но май само аз ставах нощно време. Сега ставам по 100пъти и аз не се наспивам.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:04 от Diana_T

# 209
  • София
Diana_T, сладур е голям. Но си права - момиченцата са по- гальовни обикновено. Ивета е страшно любвеобилна и непрекъснато се гушка и ни се обяснява в любов. Mr. Green

Аз също ставам по нощите да пишкам често. Но съм забелязала нещо - когато не ми се ходи често до тоалетната, краката ми се подуват. Явно има дни, в които задържам вода.

Общи условия

Активация на акаунт