Сексът и градът

• 28 753
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
на Кари май много...ама МНОГО  Confused

# 61
Преди време на Шарлот Confused В момента на Саманта Hug Но не по външен вид...

Весито, винаги съм те харесвал!  Hug

# 62
Саманта, разбира се, е Ла Бомба- Цомба-Околомръстница и каквото там още я подведе да сменя  Rolling Eyes

Mr. Green Joy
Е да си признавам ли сега или не Twisted Evil
Ти вече си го написала.

# 63
# 64
Ла Бомбе, теб никой не те пита, нямаш нужда от тест.

# 65

Ла Бомбе, теб никой не те пита, нямаш нужда от тест.
Я си глей работата бе, как да не ме питат?

Това какво е?
На коя от четирите героине приличате вие?На Шарлот,Кари,Миранда или Саманта?

# 66
Всяка би отговорила вместо теб. И то без да сгреши. Знаеш, че съм прав.

# 67
Всяка би отговорила вместо теб. И то без да сгреши. Знаеш, че съм прав.
Знам Heart Eyes

# 68
Според теста съм като Кари    Rolling Eyes

# 69
  • Sofia
Преди време на Шарлот Confused В момента на Саманта Hug Но не по външен вид...

Весито, винаги съм те харесвал!  Hug

Eх Тони, взаимно е  Hug

# 70
Аз се опреличавам на нещо средно от Шарлот и Кари Flutter 
Сега дават ли го по някой канал? Това е любимия ми сериал Peace...преди време си поръчах и книгата, не съм я прочела още но не е като филма Naughty

# 71
  • София
Преди - нещо средно от Кари и Саманта, а сега малко на Шарлот.

# 72
мисля, че във всяка от нас живеят едновременно по една Саманта, Кари, Шарлот и Миранда. на определени етапи от живота си проявяваме в повече или по-малко типичните за всяка една от героините качества. интересното е , че те са толкова различни като визия, светоусещане, разбиране на живота и същевременно толкова еднакви, обединени от стемежът си да намерят щастието и любовта, макар и в различните им форми. ако трябва да обобщя за себе си - амбицията на Миранда, романтиката и чувствителността на Кари, детската наивност на Шарлот и  онзи неуловим щрих от цялата тази картинка, онзи поглед и усмивка на Саманта, които ни правят неустоими за мъжа до нас.  Heart Eyes

# 73
мисля, че във всяка от нас живеят едновременно по една Саманта, Кари, Шарлот и Миранда. на определени етапи от живота си проявяваме в повече или по-малко типичните за всяка една от героините качества. интересното е , че те са толкова различни като визия, светоусещане, разбиране на живота и същевременно толкова еднакви, обединени от стемежът си да намерят щастието и любовта, макар и в различните им форми. ако трябва да обобщя за себе си - амбицията на Миранда, романтиката и чувствителността на Кари, детската наивност на Шарлот и  онзи неуловим щрих от цялата тази картинка, онзи поглед и усмивка на Саманта, които ни правят неустоими за мъжа до нас.  Heart Eyes

smile3501 newsm44

# 74
Миранда е адски противна, едно време за малко да ме откаже от този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт