Сексът и градът

• 28 828
  • 270
  •   2
Отговори
# 135
Странно е.
Има физиономии които са ви от леко неприятни до откровенно казано противни и все пак сте свикнали с тях и ролята им Rolling Eyes.
За мен това е например Дженифър Анистън.
Ами харесва ми като актриса,единствена и незаменима за ролята на Рейчъл в Приятели,но пък като жена ми е повече от грозна.
Не мога да проумея как я обявяват за секс символ Rolling Eyes
Има ли за вас подобни актьори,певци...,известни личности?
Пенелопе Крус  ooooh! хич не ми харесва
Аз пък страшно си падам по такива актриси, които могат да бъдат и невероятно красиви, и ужасно грозни, в зависимост от ролята, или настроението. Обожавам превъплъщенията - например Чарлиз Терон в Чудовище.
Сара Джесика Паркър е една от тях също. На моменти ми се струва пленителна, а друг път - гозна и несъразмерна, като че ли ръцете ѝ са прекалено дълги за тялото.

# 136
Странно е.
Има физиономии които са ви от леко неприятни до откровенно казано противни и все пак сте свикнали с тях и ролята им Rolling Eyes.
За мен това е например Дженифър Анистън.
Ами харесва ми като актриса,единствена и незаменима за ролята на Рейчъл в Приятели,но пък като жена ми е повече от грозна.
Има ли за вас подобни актьори,пе
вци...,известни личности?
Аз пък страшно си падам по такива актриси, които могат да бъдат и невероятно красиви, и ужасно грозни, в зависимост от ролята, или настроението. Обожавам превъплъщенията - например Чарлиз Терон в Чудовище.
Сара Джесика Паркър е една от тях също. На моменти ми се струва пленителна, а друг път - гозна и несъразмерна, като че ли ръцете ѝ са прекалено дълги за тялото.

Не говоря за превъплъщения.
Това е талант.
А Чарлийз Терон е страхотна.
Става дума за флуиди,за откровенна непоносимост към някоя звезда...
Аз си казах-Дженифър Анистън я гледам,харесва ми като актриса,но ми е неприятна като жена.
Анастейша е другият пример-слушам я с удоволствие,но не мога да я гледам.
Клинт Ийстууд,Майкъл Кейн и Кристофър Уокън са мъжете...

# 137
Eeeййй страхотна тема   bouquet И аз съм фенка  Hug Наскоро се зачудих как се казва Тузара, не актьора, а самия герой  newsm78

# 138
  • София
Eeeййй страхотна тема   bouquet И аз съм фенка  Hug Наскоро се зачудих как се казва Тузара, не актьора, а самия герой  newsm78

Нали в една от последните серии дадоха на телефона на Кари изписано - Джон. Фамилията не знам.

# 139
Супер е, че ще има нов сезон!  Peace Дано не е само слух!
Джон е Тузара, за фамилия и аз не се сещам, но може би са я споменавали..
Харесвам Сара Джесика Паркър и лъскава и развлачена, въобще във всичките и превъплъщения и визии, да изглеждаш естествена също не е лесно!

За съжаление скоро беше начело в класация на списание Максим за най-несексапилна звезда! Sad Но пък в същата класация е напр. и Мадона!

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 10:21 от Сисии

# 140
  • София
Супер е, че ще има нов сезон!  Peace Дано не е само слух!

Не - за съжаление, само един голям филм.

# 141
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280170 … oss_promot_widget
вижте какво открих

http://www.hbo.com/city/cast/index.shtml

някой пита как се казва Мистър Биг - никога не съм харесвала превода на Мистър Биг с Тузара, това Тузара незнам на кой е било идея, но за мен винаги ще си е Мистър Биг

а това е новата асистентка на Кари
http://mac-ohhellyes.blogspot.com/2007/11/jennifer-hudson-in-sex … d-city-movie.html

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 11:45 от Tigercheto

# 142
  • Варна
луда фенка съм.гледала съм жси4ки серии по няколко пъти,но последната никога.мякой може ли да ми я прати моля Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Pijo и аз скоро това питах. В замундата има както целия сериал:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=100026
така и само 6-ти сезон: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54792
Тъй като са големи по обем, когато даваш задачата да се тегли оставяш отметки само na последната серия ( тя е от 2 части и се казва An Amerikan Girl In Paris). Субтитри свалих от http://subs.unacs.bg/, но на първата част на моменти избързваха или се забавяха. Като го гледаш на BSplayer, корекциите на субт. става с Ctrl+Left или Ctrl+Right.
Аз също не бях гледала последните серии от край до край и преди малко го направих. Също се удивявам как може в един момент да намирам Кари за грозновата или малко сбръчкана, в следващия момент да е лъчезарна и сияйна и красива, но явно това е талантът. Страхотен филм. Чакам игралния!
п.п. Някой беше споделил за ръцете на Кари. А само на мен ли ми се струва, че краката и в долната част са криви newsm78

# 143
  • София
.
Има ли за вас подобни актьори,пе
вци...,известни личности?

Не говоря за превъплъщения.
Това е талант.
А Чарлийз Терон е страхотна.
Става дума за флуиди,за откровенна непоносимост към някоя звезда...
Аз си казах-Дженифър Анистън я гледам,харесва ми като актриса,но ми е неприятна като жена.
Анастейша е другият пример-слушам я с удоволствие,но не мога да я гледам.
Клинт Ийстууд,Майкъл Кейн и Кристофър Уокън са мъжете...
и аз така го разбрах  Peace точно това имам предвид
моите анти са Цеци Красимирова, Галя от Сатен, кечиста Скалата  Sick Sick Sick
но за да кажа нещо и по темата все пак - Сара Джесика Паркър понякога ми прилича на травестит  Rolling Eyes  Blush , друг път ми е много сладка.  Heart Eyes И все пак повече ми харесваха като двойка с Ейдън, отколкото с Тузара. Можи би само на мен...

# 144
  • София
na men не ми харесват у кари:
- ръцете, много е сбръчкана кожата
- навика й да пуши

иначе е мацка  Peace

# 145
  • София
И все пак повече ми харесваха като двойка с Ейдън, отколкото с Тузара. Можи би само на мен...

И на мен, и на мен...Ейдън, особено когато се подстрига стана много чаровен, а пък Тузара..ами не си падам по този тип мъже явно, нито ми е симпатичен, нито ме кефи като човек, пък и е като чичко...е по-добре е от руснака, в последния сезон Sick

# 146
И все пак повече ми харесваха като двойка с Ейдън, отколкото с Тузара. Можи би само на мен...

И на мен, и на мен...Ейдън, особено когато се подстрига стана много чаровен, а пък Тузара..ами не си падам по този тип мъже явно, нито ми е симпатичен, нито ме кефи като човек, пък и е като чичко...е по-добре е от руснака, в последния сезон Sick

Аз пък страшно харесвам Михаил Баришников - за мен е най-гениалния руски балетист и хореограф. В никакъв случай не бих го сравнила с чичко.

# 147

Аз пък страшно харесвам Михаил Баришников - за мен е най-гениалния руски балетист и хореограф. В никакъв случай не бих го сравнила с чичко.
Peace

# 148
някой пита как се казва Мистър Биг - никога не съм харесвала превода на Мистър Биг с Тузара,
 това Тузара незнам на кой е било идея, но за мен винаги ще си е Мистър Биг

Съгласна съм. Peace Идеята зад името Мистър Биг е дооста по-различна от това, което ние влагаме в някой,
който наричаме "тузар" Simple Smile

# 149
 yesyes Бях голям фен на Сексът и градът........ ех минало  luvbed  bigdance2
... сега вече съм фен на Отчаяни съпруги.. feeding newsm32 newsm07 1ironing hang 1dishes newsm55 knit

Общи условия

Активация на акаунт