Сексът и градът

• 28 791
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
От замундата. Там почти всичко има Simple Smile Ето линк към торент със всички сезони:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=100026
Нали знаеш трябва да имаш и регистрация там, като понякога лимитът им за потребители е изчерпан и трябва да се изчака напр. няколко дни и да се проверява редовно.  дали имаш възможност да се регистрираш.

# 121
записвам се при вас, върла фенка съм - мислех че съм Саманта, нея най-много харесвам, но излезна на теста 60 % Кари, 20% Миранда, 20% Шарлот, 0% Саманта????, последните 20 за Шарлот ме изненадаха съвсем, но може и да не се познавам Mr. Green
супер е че има тази тема, благодаря Hug

# 122
  • София
Кари започват да я обличат все по-странно  Shocked

# 123
  • София
  Shocked
и пак изглежда като варосана в лицето  newsm78

# 124

JoyУжасна е! Но може би има причина да е с пижама и ..палто  #Crazy От както гледам този сериал представата ми за съчетаване на цветове тотално се изврати... Laughing

# 125
сменят здраво досегашния имидж....нещо са Саманта открихте ли?....The Hot Pearl..

# 126
  • Варна
newsm10 Браво за "откритието"! И на мен ми е много странна и чак неприятна тази визия. Дано е част от сцена - напр. грабнала палтото, както е по пижама и гони тузара посред нощ.  running

# 127
  • София
Пак Кари  Grinning
и пак

# 128
  • London, baby
Ииии.. как може такъв стил  Sick, с гумените ботуши и Маноло Бланик (както винаги) в ръчичка...ама това басмяно долнище ми идва в повече...

# 129
Може да отива на пижамено парти newsm78
Ама доста вехта пижама е набарала hahaha.
Незнам,не съм и фенка от самото начало,на актрисата,като визия.
Но пък на героинята съм-странно Thinking.
И не си представям без нея сериала Wink.

Странно е.
Има физиономии които са ви от леко неприятни до откровенно казано противни и все пак сте свикнали с тях и ролята им Rolling Eyes.
За мен това е например Дженифър Анистън.
Ами харесва ми като актриса,единствена и незаменима за ролята на Рейчъл в Приятели,но пък като жена ми е повече от грозна.
Не мога да проумея как я обявяват за секс символ Rolling Eyes
Има ли за вас подобни актьори,певци...,известни личности?

# 130
  • London, baby
В началото, когато започнах да гледам този сериал аз също не харесвах СДП Simple Smile и ми беше меко казано противна, но после свикнах с нея и сега много я харесвам, и ще е много готино, ако е такава и в реалния живот. Имало е серии, когато се разхожда с едни бикини, който много напомнят едновремешните мъжки слипове, за някой това може да е анти секси, но всъщност като я видиш как си скача с тези дълбоки гащи и ти се приисква и на теб. Миранда за мен е антижена, тя винаги ми е била противна  Sick Но истината е, че като се свикне с някой типаж и е заменен от друг, трудно се свиква.

# 131
  • София
тези гащи са си чисто мъжки, ако питате мен. вижте само колко бяха широки... то си е направо шортички.  Joy

# 132
  • София
Сега малко да ви зарадвам, в последният брой на ОК четох, че в момента се снима нов сезон на любимият ни Сексът и градът. Пише, че всички са подписали декларация да не издават нищо от новите серии. Имаше и още, че са мернали още едно червенокосо детенце, едно китайче, което се предполага че е осиновено от Шарлот. ще го изнамеря списанието и ще ви препиша статията. Търсих в гугъла, но там никъде не излезе подобна статия, а само статии за игрален филм. Интересно какво в крайна сметка ще стане, но каквото и да е все ще ме зарадва.

Извинявам се ако не ви казвам нищо ново, но в момента нямам никаква възможност да изчета темата.  bouquet

# 133
луда фенка съм.гледала съм жси4ки серии по няколко пъти,но последната никога.мякой може ли да ми я прати моля Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 134
  • София
Странно е.
Има физиономии които са ви от леко неприятни до откровенно казано противни и все пак сте свикнали с тях и ролята им Rolling Eyes.
За мен това е например Дженифър Анистън.
Ами харесва ми като актриса,единствена и незаменима за ролята на Рейчъл в Приятели,но пък като жена ми е повече от грозна.
Не мога да проумея как я обявяват за секс символ Rolling Eyes
Има ли за вас подобни актьори,певци...,известни личности?
Пенелопе Крус  ooooh! хич не ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт