Сексът и градът

• 28 780
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
  • при най-добрия мъж...
Сериала е страхотен.Гледала съм го сигурно 100 пъти и още продължавам да гледам повторения по FOX LIFE. А Тузара е един от любимците ми Two Hearts Kissing Heart Kissing Heart

# 106
  • София
Аз най много харесвах Кари когато беше бременна, тогава изглеждаше страхотно! А косата и беше къса и къдрава..  Heart Eyes
аз съм изпуснала нещо - кога Кари е била бременна и от кого?  Rolling Eyes

# 107
Аз най много харесвах Кари когато беше бременна, тогава изглеждаше страхотно! А косата и беше къса и къдрава..  Heart Eyes

Миранда имаш предвид, нали?
И аз я намирах за хубава по това време. А самата актриса ли е била бременна или просто Миранда? Защото наистина сияеше, както се твърди за някои бременни жени ( при мен не беше така де когато бях  Grinning)

# 108

Не не, не е била споко. Кари е имала аборт когато е била на 22 години, бащата е бил някакъв барман  Grinning

# 109
  • София

Не не, не е била споко. Кари е имала аборт когато е била на 22 години, бащата е бил някакъв барман  Grinning
и аз помислих, че за Миранда става дума, а не за Кари, пък после си викам - може нещо да не съм гледала
мерси Hug

# 110
  • London, baby
Аз говоря Сара Джениса Паркър като беше бременна, в истинският живот!! Това беше 4ти сезон, и тогава тя беше (според мен) най-хубава!! Тя тогава сияеше, а иначе Миранда беше бременна в сериала, но не знам дали е била извън него.

# 111
  • София
Аз говоря Сара Джениса Паркър като беше бременна, в истинският живот!! Това беше 4ти сезон, и тогава тя беше (според мен) най-хубава!! Тя тогава сияеше, а иначе Миранда беше бременна в сериала, но не знам дали е била извън него.
Аааа, ясно.  Blush

# 112
  • London, baby
Elwing  Hug много ме е яд,че няма още сезони.. до колкото си спомням, някъде бях чела че Ким Катрал не искала повече да участва в сериала, и те взеха парички и им стигат.

# 113
Малко извън темата, но може ли някой да ми даде линк откъде да си дръпна последната серия на сериала. Но да бъде с превод (субтитри). И ако може да е линк само към последната или последните 2-3 серии. Това е, защото съм на ограничен трафик и не мога да тегля повече от 4-5 000 000 МБ. А което намирам е цял сезон.
Всички серии съм ги следала по 3-4 пъти поне, а последната.... все се случва нещо и само веднъж и хванах посл. 5 мин.

Обикновено когато са целият сезон заедно-вътре в торента са отделни серии.Дърпаш торента и когато го отваряш с Bit Comet ти излиза списъка с файловете вътре.Всички трябва да са маркирани-махаш отметката на тези които не ги искаш и готово.Дърпаш само сериите които ти трябват.

# 114
  • Варна
Мерси мила   bouquet.
viessmanka ми писа на ЛС, прати ми линк и ми обясни същото  Simple Smile

# 115
  • гр.София
 Сара Джесика Паркър е женена за Матю Бродерик,имат едно дете.-съпругът. Е, има и по-хубави снимки,ама нарочно го пускам такъв Wink Добър актьор,но не съм му фенка нещо.Сигурно защото не е висок като Тузара. Simple Smile

# 116
Аааа, ок . Аз помислих, че за Кери ( опс на бг Кари го казват ) става дума!

А да, Сара има едно момченце от Бродерик и имали супер брак, доколкото пише клюкарската преса.

И мен ме е яд, че има само 6 сезона! Аз съм от тези маняци, които събират ДВД-та. И не само филми, ами и сериали. Много обичам СИДС! Много Wink

# 117
На теста излезнах 40% Саманта... а аз по - скоро се имах за Кари...
Обожавам ги.

# 118

и аз....  Joy

Най - много се радвам, когато докато гледам се каже някоя женска истина,а мъжа ми започва да сумти и мърмори  hahaha

# 119
Откъде ги дърпате тези сезони

Общи условия

Активация на акаунт