Сексът и градът

• 28 775
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Радвате ли се на кинофилма, който в момента снимат? Аз с нетърпение го очаквам.

ще ми бъде интересно да видя кое ще включат, дали така ще завърши и въобще всичко  Peace
някой знае ли подробности - същите актьори ли ще са?
иначе мисля, че имам общи черти с всяка  Laughing

# 91
  • London, baby
Същите актьори ще са, и има една добра новина , Шарлот е бременна Simple Smile С един голям корем е, и е много готина  Laughing Филма ще излезе май месец, нямам търпение!!!

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5318

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 17:10 от viessmanka

# 92
  • София
Същите актьори ще са, и има една добра новина , Шарлот е бременна Simple Smile С един голям корем е, и е много готина  Laughing Филма ще излезе май месец, нямам търпение!!!

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5318
Това е много хубаво! Добро решение на сценаристите!  Peace

# 93
  • гр.София
 Нямам нищо общо с Кари,но умирам за Тузара Wink

# 94
  • Варна
Малко извън темата, но може ли някой да ми даде линк откъде да си дръпна последната серия на сериала. Но да бъде с превод (субтитри). И ако може да е линк само към последната или последните 2-3 серии. Това е, защото съм на ограничен трафик и не мога да тегля повече от 4-5 000 000 МБ. А което намирам е цял сезон.
Всички серии съм ги следала по 3-4 пъти поне, а последната.... все се случва нещо и само веднъж и хванах посл. 5 мин.

# 95

Еха, не знаех, че ще излиза филм, кеф, кеф  Party, обезателно ще си го взема, щом се появи на двд  Peace
Кари ми е на моменти чак противна  Confused Хем егоист, хем нагла, хем със самочувствие, хем не знае какво иска, хич не ми е симпатична  Crossing Arms

stella_ars, аз си падам по възрастни  Flutter

# 96
Тя Шарлот с кого беше последно? С онзи плешивичкия ли, заради когото си смени религията?
Т.е. май месец да чакаме 7-ми сезон или?

# 97
  • София
Тя Шарлот с кого беше последно? С онзи плешивичкия ли, заради когото си смени религията?
Т.е. май месец да чакаме 7-ми сезон или?
Да с него  Peace
Не 7ми или там който се пада сезон, а кино-версия  ще правят Party

# 98
# 99
# 100
# 101
  • гр.София
 Кари вярно изглежда много странно в лицето-май е препратка към друга епоха.
 Този филм ще напълни киносалоните с жени Simple Smile Чакам го с нетърпение.

# 102
  • Варна
Според мен е нормално косата и да е различна, също и дрехите да са различени стил/от различни години. Нали в сериала действието се развива в няколко години. Нормално е и филма да обхваща няколко. Тогава как ще е с една и съща прическа?
Скоро гледах епизод от първи сезон. Кари беше като че ли по-несимпатична с къдравата си коса, пък Миранда с по-дълга е по-хубава отколкото накрая на сериала.

# 103
  • London, baby
Аз най много харесвах Кари когато беше бременна, тогава изглеждаше страхотно! А косата и беше къса и къдрава..  Heart Eyes

# 104
Харесвам го. Любимките са ми Кари и Шарлот. Е, и Саманта не е зле.  Wink

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 12:35 от Miracle_girl

Общи условия

Активация на акаунт