Сексът и градът

• 28 734
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Сериала е страхотен. С нетърпение очаквам и кино версията. Що се отнася за тоалетите на Кари на мен ми харесват. Просто е нещо запомнящо и не типично.

# 196
В момента чета книгата и мога да кажа, че ми действа много разтоварващо.

# 197
  • Sofia
Има нов трейлър, доста по-подробен:
http://jezebel.com/359633/extended-sex-and-the-city-trailer-carr … e-gets-jilted-lol

Оказва се, че ще има доста изненади във филма. Стив изневерява на Миранда, Шарлот забременява, а Биг май изоставя Кари пред олтара Confused

# 198
Надявам се филмът да е хубав ,колкото сериала.А за него мога да говоря с часове.Определено е много истински.Гледала съм 5-те сезона поне 11 пъти и мисля че ще изгледам поне още толкова.А за това че Тузара оставя Кари пред олтара , не вярвам да   е истина , защото сериала ще изгуби своя смисъл и своят чар , а мисля че ще има много разочаровани (поне аз де)

# 199
Хо-хо-хо, трейлъра казва доста неща, но се надявам да е спестил най-интересното Wink забелязахте ли в един от моментите Кари с тъмна коса? Това си е наистина леко шокиращо Shocked

# 200
   Стази тема се върнах към бременните ми дни Grinning
   Обожавах да си гледам сериала тогава и понеже сън не ме ловеше понякога съм и осъмвала... много положително ми действаше и не е лоша идея да намеря време пак да си го изгледам , макар и за сметка на малко от времето за сън.
    Аз лично се оприличавам на нещо средно между Кери и Шарлот, а двете ми най-близки приятелки са копия на Саманта и Миранда... много е забавно!
   Колкото до облеклата - и те са ми забавни- не бих се облякла точно така , но  много ми харесват някой идеи... може би за Ню Йорк това е начина да се откроиш сред многобройната тълпа, за да не си напълно безличен newsm78

# 201
 PeaceОпределено нещо се случва на тая сватба Thinking

# 202
  • София
Не сме се оприличавали с приятелки с някоя от сериала. Не знам защо  Grinning забелязвам, че е често срещано.
Харесвам Кари най-много. Когато мога, винаги гледам.

# 203
Пак малко от облеклото на Kари в Sex and the City. The movie
- тези чорапи  Crazy
Рокля диня

# 204
yesyes Бях голям фен на Сексът и градът........ ех минало  luvbed  bigdance2
... сега вече съм фен на Отчаяни съпруги.. feeding newsm32 newsm07 1ironing hang 1dishes newsm55 knit
Joy             Joy             Hug
Определено приличам на Кари(жалко,че само  с кашите в които се забърква...не и по визия   Embarassed )

# 205
Правих някакъв тест и се оказа, че съм 60% Кари и само 10% Саманта... Тестът не е верен Naughty Mr. Green
Сега пак си преглеждам последния сезон... Хубаво сериалче Hug

# 206
Пак малко от облеклото на Kари в Sex and the City. The movie

последният аутфит не е от the movie, a oт последните 2 епизода на сериала с Михаил Баришников в Париж.

Във филмът Саманта май вече се е преместила в Л.А, започва с това как са й на гости покрай басейн ( нещо такова май помня) и си говорят, Шарлот съобщава, че е бременна, Саманта прави забележка на Миранда, че са й космати краката, а тя казва, че е омъжена жена и има други приоритети вече  Mr. Green
Кари чете приказка на детето на Шарлот и обяснява, че хепи енда не е реален в живота. Трагична случка осуетява сватбата на Кари и Джон ( кой каза, че Джон е младоженеца?)))- спекулира се със смъртта на Саманта. И тн. Поне така пише в миналия италиански Ванити Феър. Ще изчакаме до премиерата.

Пише и че ще има втора част на The movie. Може би и трета.

м/у другото вчера четох ( Максим), че са избрали Сара Д. Паркър за най-грозната жена в Холивуд. Заедно с мацката от Грей'с анатоми ( китайката) и една певица, Еми .... не й помня името.

аз разбира се, не мога да се съглася, но... мъже Mr. Green

# 207
... и една певица, Еми .... не й помня името.

Ейми Уайнхаус. Тя е наистина страшна гледка заради наркоманските си изпълнения и домашно насилие, но пък прави добра музика.

Не мога да се съглася, че С. Дж. Паркър е най-грозната жена в Холивуд  Naughty Има къде-къде по-зловещи на вид.

# 208
А и аз не съм съгласна, че Сара-Джесика  е най-грозната жена в Холивуд, но какво да ги правиш-класации...Аз лично я намирам за изключително чаровна и магнетична, въпреки, че може да няма стереотипна красота. Според мен, точно защото актрисите в сериала имат своите малки "кусури", точно затова са и много харесвани именно от зрителките. Я си представете една Анджелина Джоли в сериала- изобщо  не се вързва на Ню Йорк-ия стил Wink

Обаче китайката от Анатомията на Грей и спроред мен е една от най-грозните актриси....но евала! Добре се справя иначе Grinning

# 209
А и аз не съм съгласна, че Сара-Джесика  е най-грозната жена в Холивуд, но какво да ги правиш-класации...Аз лично я намирам за изключително чаровна и магнетична, въпреки, че може да няма стереотипна красота.

Обаче китайката от Анатомията на Грей и спроред мен е една от най-грозните актриси....но евала! Добре се справя иначе Grinning

Съгласна съм с теб за Сара-Джесика Peace
За Сандра О,не Naughty Има чар и обаяние и в нея,без да е красавица.
Ех,не е лесно да си известен,добре,че звездите са имунизирани срещу такива класации Laughing

Общи условия

Активация на акаунт