Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 340
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте пак от мен  Simple Smile
Карам си предпоследния ден на морето, без да съм си показала носа на плажа Close
Моята история - продължението. От 4 дни - 3 на системи, ръцете ми са като швейцарско сирене, едната с огромен хематом, хората като ме видят, сигурно си мислят, че мъжът ми ме е пребил Joy. Алерголога не ми каза нищо конкретно, тъй като трябвало да пия хапчета няколко дни преди тестовете. Сега ме тъпчат с имунопотискащи лекарства в огромни дози, и не трябва много-много да щъкам из града, че ако има някой болен, веднага падам и аз. Най-гадното е, че тези лекарства са със един куп странични ефекти, листовката е дълга 2 педи Shocked. Дано при мен не се прояви някой Praynig.
Утре пак съм на контр.преглед, да видим. Разбира се, плащам си всичко, само моята бивша лична лекарка ме таксува като неин пациент, всичко друго - давай братче, на авантата hahaha, сума ти пари заминаха ей така.
От цялата работа най- ме е яд, че не мога да се видя както трябва нито с нашите, нито с племенниците.  Cry Не знам и кога пак ще дойдем в Бг, въобще.. отврат.
Иначе тук са адски жеги, през деня не се диша.

Алест, как върви курса? За хлебарките - трябва пръскане, но пък Криси както ходи и сигурно пипа навсякъде... Няма ли някоя фирма, която да извикате и да напръска, примерно докато сте навън някой ден?

lluvia, добре дошла при нас, дано ти хареса!  Hug

Гоя, как върви курса? Доволна ли си? Бъдещия татко ще присъства ли на раждането или го е страх? Mr. Green

# 196
Вес, много гадно това, което ти се е случило  Sad Дано поне те оправят, а не да те изпратят да си ходиш болна. А ти си направи един пълен тест за алергии после, че да знаеш за друг път. гушки от мене  Hug

Алест, ама аз и пред нашия бар сядам на 2 стола  hahaha А, ако се наложи да поработя, пращам мъжо да сервира на терасата, че да не ме нападне някоя  Blush направо са и баси напастта гнусна, в нашия квартал поне няма толкова много... в стария град е направо кошмар  Sick
Поне в нас и в бара вътре не съм виждала... дано и не видя де, че не знам къде ще спя  Blush

Аз да се жалвам, че вчера ходих в болницата да си запиша час за 3Д и се оказа, че застраховката ми нямало да го покрие и ми искат 120 евро  #2gunfire май ще се размина с него, то и без това стана късно вече и няма да се види кой знае какво. Ама по-фрапантното беше, че исках сита за ихнография на гърдите и ми казаха най-рано 10 септември  hahaha  че аз може и да съм родила до тогава, кво ще видят... Хубавото е, че все повече хора се доверяват на тази болница, че аз мисля там да раждам. Днеска имам среща с матрон за пренатален курс и ще питам за условията за раждане - дано да са добри . Praynig   че в държавната хич не ми се ражда ...

п.п. Да се похваля, че сега си записах сита в другата болница  за другата сряда за ехо на гърдите  Party Дано се е разкарала гадорийката дето ми я видяха миналата година  Praynig

# 197
Добро утро на вси4ки!!!

Нека се разпиша и аз,4е от доста време не ми се е слу4вало. Mr. Green

Алест,Хулиган4е коли4ките в Бг наистина са доста по евтини,но ако влезеш и си я купиш от бебешки магазин.Ако си я поръ4аш по нета доста солено излиза,защото цените там са от4аиващо скъпи.Наистина можеш да си купиш коли4ка за 150/200 лв,но стар модел на 4иполино например,предполагам 4е не се търси то4но това.Като не искам да засягам никои,давам цена ориентир,естествено е 4е има по скъпи и по хубави.А що се отнася до 4ико в Бг са доста по скъпи,наложи ми се да търся коли4ка в Бг миналото лято и не бях о4арована от цените на 4ико,а и продава4ката в магазина, ми каза,4е незнаино защо,но коли4ките на 4ико в Испаниа са по евтини отколкото в Бг.Аз не съм от бъдещите маики,но доста 4есто се заглеждам по бебешките магазини и ми прави впе4атление,4е има доста добри оферти в момента и на коли4ки и легълца. newsm78
    Хулиган4е  моя приятелка ще пътува с Wizz air Барселона /Букурещ и билетите и на тримата им излизаха около 300 евро.Ако те интересува ще разпитам за подробностите и ще ти пиша на ли4ни  Wink

Фрики маика ми пристигна преди 1 седмица в Испания,беше с еднопосо4ен билет и си е предоставила само ли4ната карта за проверка,дори не им изискват паспорти ве4е.Естествено ако пътуват с кола е доста по разли4но,но със самолет никакъв проблем.Дори на Бг летището са ги забавили пове4е отколкото на Барахас  Mr. Green

Lluvia добре дошла при нас   bouquetНадявам се да ти е приятно в нашата компания  Hug

Рали синът ми имаше страшни колики и нищо не помогна.Затоплях му корем4ето с кърпа и се успокояваше,така заспиваше.Но както са казали  другите моми4ета,наи вероятно и се спинка.Племенника ми заспива също така, с рев, ама вси4ко си е до време.

Клара,Гоя,Анет растат ли тумбаците,видяла съм само Гоя на снимка с корем4ето,не се спотаиваите,я ни изпратете снимки и вие.Гоя много сте сладки Heart Eyes

Веси маи климата в Бг и на тебе не ти понася  Mr. Green,лекуваи се бързо и те 4акаме при нас.Много кофти, наистина съжалявам 4е си преживяла вси4ко това  Heart Eyes

4ао за сега,пак ще пиша,хубав ден на вси4ки   bouquet

# 198
Clara, задължително се поинтересувай, ако не раждаш в държавна болница, дали имат всичко необходимо за спешна помощ (недай си боже за реанимация) за теб и бебето. Чувала съм, че в някои клиники такива липсват и ако има усложнения ви карат в друга болница. Не искам да те плаша, дано всичко мине по вода, но трябва да си добре информирана.
Вес, много неприятна ситуция, оправяй се бързичко, за да се наслади на останалото време в Бг и на близките ти.
Ние снощи бяхме добрички, изкъпахме се след разходка, после ядохме и заспахме мирно и тихо, абе ще й хванем цаката накрая  Mr. Green

# 199
Вес,колко ти се е насъбрало.Много кофти,едно заради самата алергия,друго заради ова,че не можеш пълноценно да се видиш със семейството и да си плажуваш.Дано в крайна сметка се разбере от какво е.Стискаме палци Hug
Клара,това което ти казва Рали за екипировката на болницата е найстина важно.Аз имах възможност да избирам между две.Едната ми беше по близо,но ако станеше някакво затруднение с бебето него шяха да го водят в другата,а мен да оставят там.Така,че избрах по далечната.Раждах в Мадрид в Ла Паз,там ги водят проблемните бебочета от цялата провинция.То не че нещо ще стане,но да иамш и тази гледна точка в предвид.

# 200
  • Ispania

Вал,зна4и Алекс е в България.Ти се радвай,4е не реве за тебе,ами се е адаптирал.А ти се успокой и прави вси4ко онова,за което преди си нямала време.А и друго,виждам,4е и той е по поръ4ките.Ани също ни поръ4ва(за втори път пращах подаръци по роднини),хи4 не е от срамежливите.Наскоро,4ула недо4ула,4е хората си купуват нокии,ми казва"Мамо искам да ми купиш Нокия" Shocked Rolling EyesЩото казах на вуй4о,но той лъже,4е свършили... hahaha
След този разговор,ми заявява"Мамо,аз все още си нямам нокия". Crazy
Бре,да му се невиди и деца висшисти направо се раждат сега,бре.Ние на тяхната възраст съвсем други работи ни се въртяха. Joy

Хахахаха,това с Нокията ме уби.
Ами да децата ве4е знаят,не са като нас.......а ние с кукли си играехме Crazy.
А ина4е Алекс изобЩо даже не се е сетил и за мен Rolling Eyes Laughing,като му се обадя и го питам какво прави освен ,4е винаги си порь4ва каКво да му купя(без това не може) ми обяснява 4е яде.......Само не мога да разбера как може да яде по 12 4аса на ден ,но оЩе малко ми
остава и Ще си го видя Heart Eyes

цЕЛУВКИ

# 201
  • Spain
Вес бързо оправяне ти желая и дано само с това да си останеш - бъди много внимателна с храната- съжелявам 4е сега ще трябва да разо4аровам някого ама да си говорим нещата както са - в Б-я има ужасно нека4ествени хранителни продукти от съмнителен произход  с високи цени и красиви опаковки . така миналата година мъжо се беше натровил (а тои е кораво мом4е ) с някакви кремвиши  ....
Вал как си ..пиши пове4е отдавна не съм те 4увала
Мама на Дени мерси за инфото - тази година няма да си ходим но се позаинтересувах защото да се прибера от букурещ може дами излезе по- малко като време отколкото от София и ми стана любопитно
Клара дано са ти се решили проблемите каквито и да са . не се притеснявай - най-вероято е надута мле4на жлеза или пък въздух !  Hug .важното е 4е ве4е си накрая на бременността  и ще си имате бебе  .ако е нещо друго в гърдата  трябва да си много щастлива 4е сте направили бебето ве4е  .. защото докато те оперират  и продължат с изледванията се 4ака доста време  (една приятелка по4ти година и казаха 4е не може да "правят бебе" за да се възстанови и да я изследват ). успех и дано са ти бели кахърите Simple Smile .

# 202
Holaaaa,как сте днес?как се справяте със тези жеги?аз направо се топя;(сега да ви се оплача-днес звънях в БГ-посолството #2gunfire!тези овце,които са събрани там нестига че не знаят никога нищо което те интересува,ами са и супер нагли.Всеки път като се обадиш за нещо,се отнасят с теб като с досадна муха! #Cussing outпринудих се да затворя телефона и да се обадя в полицията,в отдела за чужденци,където не само имаха търпение да ме изслушат и да разберат лошия ми испански,но и да ми обясняват 100 пъти, докато разбера всичко......Нямам думи!

# 203
Вес,дано да минат по_скоро тези твои неприятни болести,ама те изискват време,ти сигурно си го знаеш,де  Sad с мъж доктор. Wink

Вал,много се радвам,4е Алекс си прекарва добре и се храни добре. PeaceМоята госпожица сега е с родителите ми тази седмица на вилата ни на балкана. HugОоо,така ми се иска то4но сега и аз да съм там.Имат наблизо и курортен комплекс,та ходят и на минерални бани,които са то4но като за нея. Flutter
И аз както теб нямам тъпение да си я нагушкам,имам 4увството,4е дълго време няма да я пусна от прегръдките си. Heart EyesЖивот и здраве. Praynig

Алест,какво имаш предвид след 15.07?Аз пък 4ух,не помня кой ми каза,4е сега е зна4ително по_лесно. Thinking
Най_добре не слушай никой,отиди на място или се обади и вземи информация от извора.

Гледам за вредни съставки говорите,4ухте ли за пастите за зъби Колгейт и Сигнал?
Първона4алното инфо беше,4е имат токси4на съставка,а след няколко дни,явно е настъпила психоза,оповестиха,4е съставката е вредна за организма при продължителна употреба.
Казаха също,4е няма проблем,ако продукта е закупен от големи вериги магазини.От малките и съмнителните такива оба4е е под доста голямо съмнение ка4еството на продукта.Китайците правели някакви фалшификати,натъпкани с отрови,ама са ги изхващали. Mr. GreenИзтеглили са съмнителните партиди,но не се знае.
Препоръ4ват да се 4ете много внимателно опаковката и няма ли упоменат дистрибутор за Испания,да не се купува.

# 204
        Hola, как сте днес? Тук при нас е малко задушно и не се диша, но какво да се прави. Испанският климат и бременността тъкмо ще станат другарчета и ще дойде време да раждам.

clara какъв е този проблем с гърдата, аз май нещо съм изпуснала? Дано да не е нещо сриозно. Ти мислиш ли да кърмиш? Аз да, но и аз малко се страхувам, защото имам от доста време една бучица точно под ареолата( уж доброкачествена  Praynig ), но може би малко ще ме боли докато беба суче. Все пак дано да имам това щастие, ще видим как ще е.

Вес аз от курса съм доволна, ама ти защо така бе, мила? Дано по-скоро да ти мине и да ти остане време за роднините. В петък като ида пак ще разказвам по-подробно. За сега сме имали само лекции, т.е. пояснения за раждането-всичко. Надявам се и е крайно време вече да започнем с гимнастиката, че поне да видя някое и друго упражнение и да си ги правя и в къщи. Тя и матроната излиза ваканция и не знам дали ще идва на курсовете или ще прекъснем до средата на август. Иначе за самото раждане, сигурно няма да започне, ако таткото не е при мен  Laughing .Той не ме оставя никъде да ходя без него. До сега е идвал с мен на всяка една консултация и изследване и няма да мине без неговото присъствие. И аз съм много по-спокойна така.

Rali_80 дано притесненията вече да са отминали и повече да не плаче преди лягане. Ще видиме ние какви ше бъдем  kyllmg, от сега не ме оставя на мира и не спира да шава.

А за албумчето по-нататък ще кача още снимки, само да ги смъкна от фотокамерата. Растем яко. preggo

vera_milkova аз досега не мога да се оплача от отношението на хората в посолството ни. За сега . Ходила съм два пъти са смяна на документи и няколко пъти по телефона, но по други въпроси. Явно си попаднала на някой не в настоение и не си имала късмет за добро отношение  Wink .

# 205
Здравейте,момичета.Какви са тези болести!Пазете се много в тези жеги.Вес,оправили се...И ние бяхме така миналата година в България.За две седмици си отидохме,а половината време изкарахме на легло.Дани беше много зле и беше на системи...всичко от един сладолед ooooh!

Нацелувайте дечицата и коремчетата от мен!

bouquet

# 206
Здравейте майчета,нашият татко ще ни взима при него в Мадрид и много се притеснявам за децата дали ще се адаптират ,аз как ще се справя ,какво ще правя докато е на работа.

# 207
Здравеите!Хаеде аз едимпат да сложа кафенцето  food010 smile3546 с цигарка за пу6а4ите Grinning.При нас ни6то ново,ходя на заболекар и си правя един заб,утре сме на рожден ден на една госпожица.И тази седмица по4вам подготовка за рождения ден на малкия ooooh!.В4ера бях на центара ихоп едни ком6ии балгари от Испания,пристигнали сутринта.Клара и аз мили4ка имма проблем с гардите,ходих на хирург в Испания и 4овека ми каза 4е е нормално всяка втоа жена да има киста,но м,ен ме обзема един страх ,4е моята баба има6е рак и одрязаха гардата.Сега пак 6те ходя тук да се прегледам.Целувки на вси4ки и лек ден  bouquet

# 208
# 209
Здравейте майчета, на есен нашият татко ще ни взима при него в Мадрид . Съответно аз много се притеснявам и страхувам от неизвестното. Най вече как ще се отрази на децата, дали ще се справям там самичка та нали са с малка разлика.
Надявам се да ме приемете сред вас  Hug.
ИСКАМ ДА ЧИСТИТЯ НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА КОЙТО СА СЕ СДОБИЛИ СКОРО С БЕБЧЕТА, И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ НА ТЕЗИ КОЙТО СА В ОЧАКВАНЕ НА СВОЙТЕ РОЖБИЧКИ.
Да попитам как стой въпроса с педиатрите там, сигурно ще трябва да нося имунизационните паспорти на децата, в момента за Мая аз си купувам ваксината PENTAKSIM , 53 лв тя е срещу пет вируса като единия е
срещу менингит ,здравната каса в БГ не отпуска пари за тази ваксина срещу вируса които уврежда дихателните пътища и срещу менингит, но ми казаха ,че специално в Испания я бият на бебетата ВЯРНО ЛИ Е
Рали80 не се притесняваю за плача ще премине просто малко търпение, нашата кака още и още реве след баня,или защото иска все още в водата ,или много и се спи,сега пък води кучешки зъби и е някакъв ужааааас
Пожелавам ви лек и приятен ден или можеби трябваше да ви пожелая прохладен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт