Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 319
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
 newsm59ЧЕСТИТ  1 ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТЕТО!!
ГЕРИ ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ВИ РАДВА МНОГО!!!
  bigdance2  bigdance2 Tada

Момичета само скачам на бързо, от единия курс бегам за другия.
Поздрави на всички!!

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 01:31 от mariposa

# 256
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТЕТО !МНОГО ДАРАДВА МАМА,ТАТИ И ДА СТАНЕ ЕДИН ГОЛЯМ МАЖ.БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  :]МНОГО САМ РАДОСНА ЗА СЕСТРИТЕ ЕДИН ГОЛЯМ ПОКЛОН ПРЕД ГОЛЯМАТА ИМ СИЛА

# 257
Момичета, моля ви дайте ми имейл адрес на БГ посолството в Мадрид-embulmada@teleline.es този не работи нещо или поне аз не мога да пусна мейл там, праща ми грешка. Мерси предварително.

# 258
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИТЕ!!!!!!

Гери да ти е живо и здраво малкото мъжленце и много да те слуша.Весело посрещане на празника   bouquet

# 259
  • E-CLM & CH-VD
Момичета, моля ви дайте ми имейл адрес на БГ посолството в Мадрид-embulmada@teleline.es този не работи нещо или поне аз не мога да пусна мейл там, праща ми грешка. Мерси предварително.

http://www.embulmad.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Ето този линк е за посолството, където можеш да оставиш съобщение с обратна връзка.

Ето и два е-мейла  embulmad@embulmad.com ; embulmad@teleline.es
На този, който си дала, си сложила едно А преди @, затова не го приема.

# 260
Божее,най_сетне... Praynig
Горките хора се завърнаха,направо не мога да повярвам. Hug
4удесна новина,дай Боже да се адаптират и възстановят(доколкото може) по_скоро.  bouquet

Гери,4естит рожденник!Да ви е много здрав и късметлия малкия ви мъж!Пожелавам му прекрасно детство,много игри,а на този ден незабравим празник!  bouquet

Asto ,4eстито и на вас!Да сте здрави.

Весе,радвам се,4е пак се 4увства хумористи4ната нотка от твоята клавиатура. WinkАма тези работи ми прили4ат на плавници. Laughing

Моми4ета,незнам какво става,но във Валенсия е лудница. ShockedДа вземат да отрежат Гран виа,отсе4ката Фернандо ел католико.Зна4и движението на абсолютно вси4ко е невъобръзимо.Семафорите не важат. CrazyПолицията е сложила заграждения навсякъде и играе ролята на регулиров4ик,страхотия.Аз щях да се претрепя хиляда пъти,защото например еднопос4на станала двупосо4на,движението наляво станало надясно и ей такива,НО мога да се похваля,4е ве4е нау4их регулиров4ика. Flutter HugСега от сън да ме бутнат го знам. Laughing
Единствено им съ4увствам на полицаите,4е в тази жега са в пълно бойно снаряжение и се разправят с луди и изнервени шофьори. Rolling Eyes

Клара,викаш хормони се носят из въздуха. Joy
Да ти кажа когато аз бях бременна,така стана,4е вси4ки моми4ета на моя възраст долу горе из Валенсия и околности забременяха и родиха.После водихме от4ет даже. LaughingНа 10 моми4енца се пада едно мом4енце. Wink

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 17:51 от Марица

# 261
  • En un lugar de La Mancha...
честит рожден ден на Митето
Да бъде здрав,щастлив,да радва много мама и тати!Весело изкарване на празника,дори и да е на най-горещия ден!

Днес покрай добрите новини за медиците позабравихме малко за горещините.Не смея да си покажа и носът навън,като пещ е  sweating
Вес,Йоана така и не пролази,какво ли не правих,но уви.Като я сложа по корем започва да мърка.Иначе е много жизнена,всичко много я впечатлява.Тук е заобградена от внимание и е много щастлива.
Голям майтап са тези обувки,нищо чудно да ги заносят hahaha,и за галошите никога не предполагах,че могат да станат толкова модерни,а каква стана тя...

# 262
Аз като онова циганче, пак да питам, нищо че никой не ми отговаря за сега Grinning

Пак за Барселона - намерих си един хостел, който се намира на Esplurgurs de Llobregat - гледам че наблизо има някаква болница, Инстутут Фрийман и Университет - изглежда малко на майната си, но да питам дали квартала е чак толкова далече от центъра и дали поне е спокоен като за паркиране и лесен за придвижване до центъра newsm78

# 263
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте и от мен
първо 4естити пораснал унак на гери да ти е живо и здраво детенцето и много много да те радва
аз се завърнах и имах състия проблем като Вес аз пристигнах но куфарите ми не изпаднах в ужас вътре ми бяха вси4ките бременни дрехи (не 4е са много де, но нямам други) и само като си помислих 4е за няма и два месеца трябва да купуваам нови ми стана лосо, но за мой късмет след два дни ми донесоха скъпоценния багаж
изкарах си много добре, бесе сравнително хладно спесе се прекрасно и малкото 4ове4е в корема ми ме оставясе да спя непробудно по цяла ност
разходки и активна по4ивка и се 4увствам страхотно никъкво подуване на крака никъкви болки в корема нисто все едно не съм бременна прави били хора 4е трябва да си по4ивам
за сега това е от мен

# 264
  • E-CLM & CH-VD
Аз като онова циганче, пак да питам, нищо че никой не ми отговаря за сега Grinning

Пак за Барселона - намерих си един хостел, който се намира на Esplurgurs de Llobregat - гледам че наблизо има някаква болница, Инстутут Фрийман и Университет - изглежда малко на майната си, но да питам дали квартала е чак толкова далече от центъра и дали поне е спокоен като за паркиране и лесен за придвижване до центъра newsm78

Чумби, от Барселона са само 2 мами, и не са се включили, откакто си писала - Jupeto и Ведра. Само те биха могли да ти дадат инфо, ако искаш им пусни съобщение на лични Peace. И приятно прекарване!  Simple Smile

# 265
Вес, благодаря ти, разбирам, че народа също е във ваканция и  няма да досаждам повече - ще гледам да се ориентирам като едно голямо момиче сама. Стискай палци да имам късмет, Grinning

А ти съвзе ли се след "почивката" и намери ли си багажа?  Hug

# 266
  • E-CLM & CH-VD
В Барселона най-лесно можеш да се ориентираш, като намериш Саграда фамилия, църквата на Гауди - тя е в центъра, и на всички карти я има. Ние като бяхме там, също бяхме в хотел извън града, паркинга към него беше безплатен, и бяхме спокойни за колата. В самия хостел, където ще сте, нищо ли не пише за паркинг към него? newsm78
Иначе, метрото им е добро, и лесно можеш да се придвижиш, също и с автобус.

Ето една карта на метрото на Барселона, където се пресичат синята и лилавата линия, е Саграда фамилия. Ако има спирка на метрото до хостела, където сте, това ще ви улесни значително.

Иначе, аз сега се връщам от летището, още ми го няма багажа - 3 ден, и надеждите ми намаляват  Confused, но да видим.

# 267
chumbi ,за жалост мъжа ми не е вкъщи да го питам,а той познава тоя район там и по_добре от Валенсия сигурно.Но така или ина4е би ти казал с кола откъде да минеш.
Ето на тази карта ще видиш,4е не е дале4 от центъра на Барселона:http://maps.google.es/maps?oi=eu_map&q=Barcelona&hl=es
И тук по_отблизо,със спирките на метрото:http://maps.google.es/maps?oi=eu_map&q=Barcelona&hl=es
По принцип всеки град има удобна мрежа на метрото,а предполагам,4е както сте извън Барселона е в пъти по_добре да оставите колата на паркинг на спирка на метро,гара(гарите по принцип са извън селището с паркинг,удобни) и да джъткате без да мислите за глоби(те са най_малкото)или да си търсите колата вдигната в някой общ.паркинг.
С кола,колкото и да си в близост до Барселона,трафика си е трафик,ако и не познаваш местноста още по_притеснително.
Влаковете им са 4исти,бързи и приятни,даже ми прави впе4атление,4е в пикови 4асове хората ги предпо4итат,за да идат в голям град ако не са свикнали с движението там.
Ина4е с колата може да си направите 4удесна екскурзийка по крайбрежието там,има много хубави места.Спомням си едно курортно селище по национала,което се казва Маями  Grinning,пренаселено с руснаци,дори имат магазин за Беларуси там. Simple Smile

# 268
Ох, момичета, благодаря ви за подкрепата! Аз докато се организирам и по-интересните оферти изчезнаха пред погледа ми от екрана - буквално се стопиха Sad 
В крайна сметка резервирах в Сабадел - хотела има платен паркинг #Cussing out, но се надявам да може да се паркира все някъде и безплатно. Доколкото разбирам има някакво влакче наблизо, което отива до Барселона.

Марица, къде е този руски Маями - много ме развесели! Grinning 

Ние ще вземаме една приятелка от Розес, и ще останем първо два дни там, а после сигурно ще пообиколим и крайбрежието.

Вес, картата на метрото определено ще свърши работа, грасиа! - аз докато търсех хотели почти разучих кое-що по линиите на метрото.
Дано все пак се намери този твой багаж - няма ли да ти го платят, ако не го намерят?!

Приятна вечер на всички ви  bouquet

# 269
Ох, момичета, благодаря ви за подкрепата! Аз докато се организирам и по-интересните оферти изчезнаха пред погледа ми от екрана - буквално се стопиха Sad 
В крайна сметка резервирах в Сабадел - хотела има платен паркинг
Марица, къде е този руски Маями - много ме развесели! Grinning 

Нали? WinkИ аз се развеселих,като ги видях тези работи накуп. Laughing
Намира се е,не е 4ак толкова близо до Барселона,по_близо е до Тарагона,надолу посока Кастелион.Свързано е буквално с друго селище_Хоспиталет де инфант.
В Сабадел съм ходила,но какво ще правите там?Вярно,хубаво град4е е,отгоре на Барселона,ама нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт