Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 319
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • En un lugar de La Mancha...
Здравейте ,момичета

Първо,добре дошли на новите мами   bouquet!

kar4ita,много хубави снимки.Дано да ви хареса в Испания.Имаш разкошни дечица.А да те питам,при положение,че идвате с трудов договор от България,знаете ли испански?Малко тъп въпрос,но предполагам знаеш колко ще ви е необходим.

Вес,искрено съжалявам за провалената ти почивка в Б-я.Така е,изнежила си се на този чист въздух там в Швейцария и сега всичко ти се лепи  Wink-шегичка,желая ти скорошно възстановяване.Поне се оттърва от големите жеги,а те са наистина големи  #Crazy.Мамите,които тази година не са се прибирали в Б-я въобще да не съжаляват,не знаете от какво сте се оттървали.Аз за такива жеги в Б-я не си спомням да е имало и пак,че съм от по-малко горещите райони.Направо е ад,до късно вечер не захлажда,а като гледам в Испания какви са температурите  ooooh!

Абе вие направо ме хвърлихте с тези цени за Превенар,къде го дават по 30?,че да ходя да си купя.При нас е 86-90?  Shocked.

Асто,малката да не я почват вече зъбите и затова да плаче?Гледам още е много мъничка,но знаеш ли,при всички е различно.Ние сме вече на близо 9 месеца и все още нямаме нито едно зъбче Sad.

Сега чекам с нетърпение да дойде при нас и таткото,че да отидем малко на море   grinning039
Поздрави на всички!

# 241
ха добар ве4ер.....
кво да ви расправиам.....
малката ми се струва както каза saby 4е маи зъбите иа по4ват, не за друго ами стото много се лигави, се гризе рацете си и 4упетето, не го 4упа ами го гризе......
неста да мислиа 4е е тва.....
вазможно ли е да са зъби????
днес всъсност ве4е е 24ти и правим 3 месеца¡¡¡¡¡ колко бързо минава времето....... #Crazy
в4ера ми се губе6е в рацете пък сега и на бастаси тежи...... над 7 кила сме....  Confused Confused
в 4етвъртак ни е прегледа та да видим колко сме пораснали, но на 2та месеца бе6е 6.200 та сега ве4е немога с неиа наи малко 7.500 е. ужас..... ние сме се големи хора ма то тва 4ове4е е алиен.
и наси4кото отгоре сиа се е нау4ила да не спип по4ти сутрин и след обед, и към 6 или 7 заспива и до ностите като сега иа 4акам да се сабуди....... то за къъпане ли е в един 4аса през носта #Crazy абе.....
мислиа да ви по4ерпиа за 3 тиа кумплемес на Адри.
ади наздраве

за децата

за големите.......
ади наздраве.....  Laughing

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 01:44 от asto

# 242
Здравеите моми4ета

Асто мерси за по4ерпката.малееее,ама аз докато стигна до кафето и бонбоните и ве4е преядох  Grinning .Да ти е живо и здраво голямото моми4е.Абе незнам да ти кажа дали може и да са зъби толкова рано  newsm78.Дени също се лигавеше много и непрекъснато беше с лигавник,защото дрешките му ставаха вир вода.Такова 4удо не бях виждала и както казваш ръцете в устата и каквото докопа го гризкаше,но първото му зъб4е изби в края на 8 месец.Много е относително....да не е гладни4ка бе Асто и затова да пла4е и не иска да спинка,може да не му достига на детето.Цункаи малката палавница и да си изкарате добре,4е 3ти кумплемес не е шега работа  bowuu

Кар4ита страхотни снимки,имаш си две истински принцеси  Hug

Веси лошото наистина не идвало само,но важното е 4е вси4ко е зад гърба ти.Багажът ще ти пристигне,имам лошия късмет и аз да пристигам преди багажа си,но... #2gunfire.Само дано не се откажеш да си ходиш в Бг ,заради слу4илото се  Joy Joy Sick.4акаме скорошно вклю4ване и от теб  Hug
 Лек ден на вси4ки

# 243
ха добро утро, поздрави от дундата на мама
mami na deni ам колко пъти и увели4авах иаденето, педиатърът сте ме застрелиа ако знае.......... #2gunfire #2gunfire
маиками вика 4е колкото по късно излезели, толкова по здрави. виарноли е?
ади лек ден
пс(бомбоните писах 4е са за децата, тортата е за нас...., тъи 4е стигни до краиа......, не е 4ак толкова много...... Laughing)

# 244
Асто и аз така знам,4е колкото по късно толкова по здрави зъби,ама ако тръгнат да излизат не можеш ги спря  hahaha.А за яденето моята педиатърка все ми казваше,4е Денис е много дебел и е извън всякакви норми.Кашите ги запо4нахме по късно поради тази при4ина,каза ми също никакъв хляб и такива работи.Детето не беше вкусвало хляб никакъв,ама и аз съм е дин изрод  #2gunfire,що съм я слушала толкова незнам.Сега е на 2г и 6м и наи много от вси4ко оби4а да си похапва...хлеб4е.И не е никак дебел,но е с размерите на 4 годишно испан4е.
Така 4е ако детето има нужда от пове4е храна,да им се невидят и нормите  Crossing Arms.А тука съм 4увала,4е захранването с пюрета и каши4ки запо4ва доста по късно отколкото в Бг.
Ще ме извиняваш ама в Испания вси4ки си падат по здравословното хранене,а проблема с наднорменото тегло на испанци им стои на дневен ред.Аиде 4е се поулях,откъде тръгнах и докъде стигнах  hahaha.
ПС.нищо 4е бомбоните са за децата,4е ги пробвам и тях,днес няма да се тегля и меря  Embarassed Mr. Green

# 245
Асто, честито ви тримесечие   bouquet Аз на салатката се спрях... да не кажа, че ми потекоха лигите на нея... нали алкохол не мога да пия, сладкото не ми се нрави, та се застоях на втората снимка  Blush Верно, много бързо минаха тези 3 месеца .... ама ей го на и мойта бременност накрая вече, а се чудех как ще изкарам 9 -те месеца  ooooh!

Аз да се похваля, че ще имаме още едно марбейско българче  Flutter Вчера готвачката ни я хванахме в крачка, колкото и да се опитваше да се скрие. Много се зарадвах за нея  Simple Smile
А вечерта разбрахме, че още една българка чака бебе, ама там таткото испанец и малко работата насила ни се струва... ама бебешка ли е новината, то е хубава  Simple Smile Та явно из Марбея летят бебешки хормони, ако някой ги чака да идва насам на почивка  Wink

# 246
Здравеите сладурани!Асто да ти е жива и здрава малката хубавица  bouquet.Наистин аможе да са заби,но и моя бе6е така направоморе от лиги Grinning.Многоскоро сама 6те си напарви режи и няма да се буди но6тем.Моя някаде 4 месец спря,утрин става рано ьапва6е и паксан сас мама.Като стна по-голям даже 4ака6е мамада се наспи и си говоре6е в легалцето докато стана.Кар4ита малките са големи сладорани Peace,дано свикне6 барзо вИспания,6те ти баде трудно отна4ало,но после вси4ко става ежедневие.Аз днеска подадох за паспорт на моя сладур,и сега 6те ходя за прословутата помо6 от 200 лв.Гери вие взехте ли я?Много моми4ета са я взели,утре 6те ходя да видя какво 6те стане.Ина4е тук е голяма жега,направо ад ooooh!Клара и аз се радвам ,като нау4а за балгарски бебета,всеки момент 4акам една позната да роди в Испания.Ами това е 6те сложа снимки от партито на малкия послу4еи годинката и кра6тенето.Целувки от мен и Хектор  bouquet

# 247
  bouquet Асто,благодаря за почерпката!Нямаш сърце ти ,да ни съблазняваш така,а диетата... Simple Smile Да ти е  жива и здрава тримесечната принцеса!

Момичета,четохте ли новините от Родината тази сутрин...Вижте това!

http://news.ibox.bg/news/id_1687047186

http://www.zazz.bg/play:c6f2a985
http://www.zazz.bg/play:c1111c4d

"Най- горещият ден за последното столетие започна с най-горещата новина за последното десетилетие." цитат

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:08 от gaby_s

# 248
Здравейте и от мен.
Разбрахте ли новината за деня в Бг-българските .сестри се прибраха в Бг, а президента е издал указ за помилването им. Най-накрая и тая държава да направи нещо както трябва.
Асто, честит ви кумплемес, дано мине периода с плаченето, много е неприятно, за съжаление. Пробвай по някакъв начин да разбереш какво я успокоява-мойта щерка като писне и давам бибата и я взимам да я полюлея на ръце, при нас работи Grinning
Цвети вече е голямо момиче цели 5 и 500  Mr. Green
Айде оставям ви,че почна да скърца нещо ooooh!

# 249
            Добре се завърнали на МЕДИЦИТЕ НИ ОТ ЛИБИЯ!!!  Това е най - голямата новина на деня.

clara и тук при нас е така. Шегуват се, че има бебешки вирус, защото след мен забременяха и трите ми приятелки от компанията, през един месец  Joy и още български момичета. Явно че тая година ще е много плодородна, а и следващата така се очертава  Wink .

аsto , честито ви тримесечие. Да сте живи и здрави и много послушни.   bouquet newsm67

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 15:59 от GOYA

# 250
Страхотна новина,цялата нация днес има повод за празник.
Много добра работа,нямам думи,адски съм развълнувана   bouquet

# 251
  • E-CLM & CH-VD
Успях да ви изчета най-накрая  Grinning

Денят започна добре - с новината за освобождаването на сестрите и лекаря от Либия Hug, по СНН цяла сутрин върви подробен репортаж за това, и го води нашата Ралица Василева!

Моя багаж още никакъв го няма, и започвам да се притеснявам вече, искам си нещатааааа #Cussing out. На всичкото отгоре, швейцарци са хитри - имам само номер на досие, и ако искам да проверя, може или по интернет или чрез автоматична централа Laughing, няма никакъв контакт с жив човек. Спестяват си хората караници и хабене на нерви. Само дето аз пък трябва да чакам някой да се загрижи за мен  Crossing Arms и да се потруди да издири куфара ми.

Асто, много е пораснала куклата ти. Да ви е жива и здрава, колко бързо минаха 3 месеца, все едно вчера роди. Ама то така е, на чужд гръб, бързо минава времето  Joy Ще се почерпя за нейно здраве Mr. Green

Габи, как са твоите мъже, как им понася жегата в Бг? А малкия Давид как се чувства без батковците си?

Клара, и ти напредваш убедително напред май Laughing, сигурно вече започва да ти натежава. А при вас надолу жега ли е или е поносимо? А доколкото помня, май твоят брат беше дошъл през Букурещ, или се лъжа? Ако е така, ще ми пишеш ли на лични как са се оправили на летището там, и въобще как са се предвижили от Бг до летището в Румъния? Тъй като нашите искаме да дойдат тук, а единствения директен полет до Женева е от Букурещ с Изиджет.  Crossing Arms Та всяка подробност ми е от значение, тъй като те не говорят никакъв чужд език, и не ми се мисли за евентуални усложнения.  ooooh!
А върнаха ли ви вече вашата си кола или още се мъчите с другата?

Мама на Дени, аз за отказване, че няма да се откажа - няма. Ама така ме е яд за провалената почивка... то вярно, че такива неща не могат да се предвидят, но толкова път сме пропътували, точно тогава ли трябваше да се случи. Tired

Саби, това за изнежването всички ми го казват hahaha Чак баба, дето е върла защитничка на всичко българско, ми каза:"Това е станало само от гадните български домати, дето са пълни с нитрати." Joy Laughing При вас как е, малката Йоана започва ли да открива света с пълзене и пипане навсякъде?

Алест, алергията ми изчезна, то оставаше и още да си я нося, след като ми напълниха вените със какво ли не, кръв не ми остана Laughing Сега гледаме за билети за Испания, за да мога да отида на изследвания през август, когато повечето хора са в отпуска, и имам по-голям шанс да мина бързо. Как върви курса, то май не остана вече. Ще имате ли някакъв изпит накрая или всички взимат сертификадо? Как е Криси, стабилно ли ходи вече? Сигурно крака не ти остават от ходене след нея  Mr. Green

Карчита, добре дошла при нас, не помня вече дали ти го казах, но нищо. Ако се повтарям - от възрастта е Laughing. Гледам, ще живееш в южната част на Мадрид, където е метро сур. Иначе, много са ти сладки куклите, дано бързо се адаптират и да нямаш никакви проблеми. Всъщност, колкото са по-малки децата, толкова по-лесно свикват с промяната.

Марипоса, не се ядосвай за пътувания, не си пропуснала нищо. Тази година в Испания е поносимо. Явно големите жеги са в Бг, такова чудо никога не съм виждала!!!  Shocked

Гери, къде се спотайваш, а?  Mr. Green Гледам, Митето днес има рожден ден, вече е големия мъж на мама, на цяла една годинка! Да ви е живо и здраво детенцето, да расте силно и щастливо и само да ви радва!    bouquet   bouquet   bouquet

Хайде, стига засега, че се олях, после пак ще пиша  Joy Joy

# 252
  • E-CLM & CH-VD
А, да не пропусна  hahaha новата мода, след безформените гумени галошки, така модерни из цяла Европа, че чак и в Бг Shocked, се появи и това:

smile3532 smile3532 smile3532

# 253

А, да не пропусна  hahaha новата мода, след безформените гумени галошки, така модерни из цяла Европа, че чак и в Бг Shocked, се появи и това:........
Ей,това вече не може да бъде! newsm12

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:00 от GOYA

# 254
Честит Първи Рожден Ден на Митето!

Гери,да расте здравичко малкото човече!Винаги да е засмян и много да ви радва!

Вес,момчетата май започна да им омръзва почивката в Родината.Искат да се прибират вече.Гого харесал някакво момиченце и всеки ден е на срещи  Heart Eyes.В края на месеца са му изпитите за книжка.Стоян обикаля да прави снимки ... има в подписа ми едно албумче с негови снимки от Габрово и Етъра .Жегата била ужасна казват...крият се из къщи по обед или в магазина на баба си...там било по-хладничко...А Давид трудно свикна без тях...пищи ужасно само като се сети за тях...всяка вечер си бъбрим по Скайпа,но той си иска батковците тук.Сега и тати замина по Валенсия и миличкия едвам заспива нощем...Свикна тати да го приспива и да му чете приказки и сега...ох... ooooh!

А новата мода в обувките ...нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт