Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 337
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
http://www.fisher-price.com/de/babygear/product.asp?id=38892& … u=L0539&c=bgb

Ето това е модела, който искам да си купя, освен че не съм го виждала в нашия град, тук шезлонг със същата цена като него е най-евтино 165 лева. А на немски сайтове съм виждала цени от 49 евро до 69 евро. Все пак това си е доста по-надолу от цената тук и понеже сестра ми в момента е в чужбина, исках ако може да го намери да ми го вземе. Благодаря отново на всички отговорили, ще мислим варианти.   bouquet

# 181
Мини, много е хубав шезлонга, ама едва ли ще ти излезе по-евтино. 70 евро са си 140 лв, като сложиш и някой лев за доставка, може и по-скъпо да излезе от Бг.

Странна работа, гледам доста мами поръчват да им носят неща от Бг, че били по-евтини, а мамите от Бг поръчват от чужбина по същата причина  newsm78  За мен, като сложиш мъкненето, транспортните разходи и всичкото изгубено време да обясняваш какво точно искаш, излиза есе тая от къде ще го купиш...
Не искам да съм груба, ама не мога да го разбера това ... ако има 100 лв разлика - добре, ама за 20 лв да се главоблъскам толкова...

# 182
здравеите
Rali_80 ми моита към 20тиа ден зе да има но много малко в сравнение с бебета дето съм виждала и се садират, тиа по един път на ден иа удриаха в продължение на около 10 дена. купих и ле4е нутрибен анти коликос и и бе6е много гаднмо 6тото таиа ле4е е с диференте текстура от останалите ама мислиа 4е от тва са оправи или от самосебеси.
педиатара ми ми каза 4е си4ки бебета го имат 4е е нормално и 4е ниакои пове4е ниакои по малко но е наи нормалното, се пак им се наместват 4ервата. а пък тиа 4аиове ги гледах, но когато ре6их да и купиа един и биаха минали.
а тва за рева на малкатати, и на мен маиками много пъти ми казва ако се кри9ви туи 4е е стото и се спи но незнае какво да прави. тъи 4е наистина може да е тва.
lluvia добре до6ла.
mini_79 http://mundobebes.net/product_info.php/manufacturers_id/33/produ … bfeea536307543ef0

цената е ориентатива, но е горе долу тази, сестрати единственото което трабва да направи е да влезе в един бебе6ки магазин, вав по4ти вси4ки се продава таиа марка.
clara  и аз така мислиа
ади до

# 183
      Здравейте момичета, и аз реших днес да се свъртя малко във форума. Голяма жега е и нищо не ми се прави денем, а и сега съм на тема покупки за бебка и все намирам в кой сайт да потъна и така минал деня. Избягвам и да ходя по слънцето, че с тия мои контракцийки, не знам къде ще ме сварят. Започнах курса за бременни и ми е много полезно да научавам термините за раждането. Този петък ще имаме гимнастика. Надявам се вече татито да се реши да ме изведе вече малко на покупки, но това сигурно другата седмица. Ще ходиме до IKEA в Мурсия, понеже там ни идва най-близо. Още не сме посещавали този прословут магазин.
      И при нас се срещат от тези мутанти. Особено много имаше предните години когато живеехме в стария апартамент. Излизаха от каналите. Спомням си, че ги пръскахме с някакъв препарат, от MERCADONA, ако не се лъжа.Пръскахме в коридорите и там от където излизат и после на сутринта падаше броене. Напълно изчезваха само есенно време и зимата. Голяма напаст са, затова и се преместихме. Скачаха и по леглото ми нощем  #Crazy  #Cussing out

Добре дошла на lluvia и приятно изкарване в нашата компания.

Rali_80  дано скоро разбереш каква е причината за плача, сигурно не е нещо сериозно и е най-вероятно да и се доспива по това време.

queenmabb  едва ли можем да ти дадем точно работно време на ZARA, предполагам че има някаква разлика в различните градове. При нас заради туристите Centro comercial  работи до късно, до 22ч. Със сигурност и в Бон Айре във Валенсия е до 22ч. , но има магазини, които затварят още в 21ч.

clara права си. Харесах си едно легълце от БГ за 320лв. Не е скъпо никак, но само доставката му е 250Е . Естествено че не си заслужава, освен ако нямаш някой познат да пътува с камион и да ти излезе по-евтин транспорта.

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 13:13 от GOYA

# 184
GOYA , хубаво правиш 4е ходиш на курс за бременни. Аз когато запо4нах да раждам ( мога да се похваля със страхотно такова), си нямах представа колко е важно да знаеш как да дишаш, и как да напъваш.Въпреки 4е нямах грам болка (заради епидуралната) , 4есно, бая се озорих с напуването Laughing. като не знаех как..... на другия ден имах 4увството 4е о4ите ми са  Shocked.  Без маитап, много ме хвана яд 4е не ходих на курса.

# 185
Аз така или иначе не можах да ходя на курса,а ме беше записала матроната.Нали трябваше да пазя леглото....

# 186
Дано скоро да мине тоя период,че направо...

Ще мине и още как! WinkНе се притеснявай.
Моята дъщери4ка до 3 месец от 6.00 до 24.00 4аса ревеше,ама прозорци падаха. Shocked Laughing
Ей така с педиатъра й пробвахме на метода на изклю4ването вси4ко и не,та не.Хубавото беше,4е се развиваше 4удесно и оттам проблема беше единствено мой,както се казва. Laughing
Но сега ела да видиш какво хубаво и разбрано дете имам! Heart Eyes
Така 4е по_добре ревливо бебе,отколкото ревливо дете. Peace

Алеста,не знам за хлебарки нищо.4увала съм,но не знам дали е истина или просто шега,4е верото ги убивало. ThinkingТрябвало да ги напръскаш с веро.
У нас няма,въобще във Валенсия не съм видяла никакво насекомо никъде из къщи.

queenmabb  ,както Гоя ти е казала,Зара в комерсиалните центрове в цяла Валенсия(всъщност вси4ки магазини там) работят до 22.00.В Бонайре,Алфафар,4иривея,Седави също.В центъра на града определено също са със това разписание или поне намиращите се на сайе Колон.
lluvia ,добре дошла сред нас!

# 187
Момичета,пак имам спешен въпрос Embarassed
В петък ще ми идват на гости за 20 дни приятелите от Бг.От посолството два пъти ме увериха,че няма нужда от нотариално заверени покани нито трябва да показват пари.Ще идват със самолет.Така ли е найстина,защото приятелката ми е ужасно притеснена.Ако са ви идвали тази година гости от Бг кажете как беше.Или въобще ако някой знае нещо да каже,че ми е ужасно спешно.Благодаря ви.

# 188
Спокойно,нямат нужда,правилно са ти казали. Wink

# 189
Фрики, нямат нужда от нищо. Моят брат с гаджето кацнаха от Румыния - никой не ги е спрял за нищо, по скоро румънците се опитали да правят проблеми на брат ми - къде отивал, защо... гледали му паспорта няколко човека да не е фалшив... ама то щото той има малко вид на мутра  Mr. Green висок, як и обръснат... а той полицайче човека  Mr. Green 

# 190
  • Spain
Клара я кажи до къде летят румънските авиолинии и за колко -ако знаеш слу4аино ....
 моми4та може някоя от вас да не го е видяла това ,аз ли4но го видях днес затова го пускам , като знам 4е и при нас продават Милупа
Цитат
Става въпрос за това, че Милупа
изземва обратно млякото си, защото в
него са намерени вредни съставки. Това
беше скандал в Германия преди две седмици.
В млеката на Милупа и на Бебивита откриват
вредни за бебоците работи. Ако сте купили
някоя от тези опаковки с дата на трайност 23.02.08
(Mindesthaltbarkeitsdatum 23.02.08), може да я върнете
в търговската мрежа.
Пише, че е опасно предимно за преждевременно родени
и за новородени между 4 и 8 седмици, щото имат слаба имунна система.
Симптомите се появяват след 2-3 дни
Само продуктите с тази дата на трайност са опасни!

Превод - С любезното съдействие на Лиска!
Цитат
Преведох някои от нещата, които може би ви интересуват:

"Фридрихсдорф, 11.06.2007 - При рутинна проверка в опаковка „Милумил 1 начално мляко” са открити следи от нежелателна бактерия (Enterobacter sakazakii). При коректно приложение на продукта (съгласно упътването върху опаковката) тази бактерия не представлява опасност за здравето. От съображения за сигурност Милупа иззема адаптираното мляко за кърмачета „Милумил 1 начално мляко” с дата на годност 23.02.08.
Клиенти, които са закупили „Милумил 1” с посочения срок на годност, могат да го заменят в магазина. (но това може би важи само за Германия)
(даден е и горещ телефон в Германия, както и имейл-адрес)

Опасен ли е продуктът?
Ако продуктът се приготвя съгласно препоръките върху опаковката, е сигурен. В случай, че храната не се приготвя съобразно предписанието, може да има риск за здравето. Опасна е бактерията, но дори и в този малко вероятен случай, само за недоносени и новородени през първите 4 до 8 седмици, особено ако те са със слаба имунна система.

Колко време трае, докато се появят симптоми у моето дете?
По правило симптомите на евентуално заболяване се показват още след 2-3 дни. Ако употребявате храната по-отдавна, не съществува риск от заболяване с инфекцията на Enterobakter sakazakii.

Засегнати ли са и други продукти на Милупа?
Не. Засегнат е само „Милумил 1” със срок на годност 23.02.2008."

# 191
  • Spain
моми4ета понеже не внимавам може ли пак да ми повторите ... говореше се 4е някакви коли4ки в Б-я били зна4ително по евтини отколкото в испания - може ли някоя от  интересуващите се бъдещи мами да напише пак за какво ставаше дума . и още -коли4ките на Чико по евтини ли са ?

# 192
Момичета,пак имам спешен въпрос Embarassed
В петък ще ми идват на гости за 20 дни приятелите от Бг.От посолството два пъти ме увериха,че няма нужда от нотариално заверени покани нито трябва да показват пари.Ще идват със самолет.Така ли е найстина,защото приятелката ми е ужасно притеснена.Ако са ви идвали тази година гости от Бг кажете как беше.Или въобще ако някой знае нещо да каже,че ми е ужасно спешно.Благодаря ви.
Здравейте на всички   bouquet
friki не се притеснявай, не им е нужна покана; ще ти дам пример със себе си: аз като идвах през октомври миналата година, на летището в София ми искаха покана, аз нямах и тогава ме попитаха за двупосочен билет, показах го и така мина проверката; щом ще са ти на гости предполагам че имат двупосочни билети; няма страшно, всичко ще е наред   bouquet

# 193
Хулиганче, летяха с click air - испанска фирма, дъщерна на Ибериа май. Имат полети всеки ден (за това не съм много сигурна) от Букурещ до Барселона.
http://www.skyscanner.net/    -  от тук им взех билетите, двупосочни, с всички такси, включително и тези за самото плащане (че ма дръннаха май по 10 евро на полет), излязоха 390 евро двата, а в Бг аър им искаха по 380 на човек  Mr. Green Вярно, че имаха голям престои в Барса на летището, ама те така решиха - да летят за минимално пари, полетите Малага-Барселона бяха по 10-на евро.

Кои Чикота да са по-евтини в БГ? В момента в нашите магазини на Чико, специално количките са на много хубави оферти ... провери при вас дали няма.

# 194
И мене ме вълнува въпроса с коли4ките  Praynig,4е май няма от тук да я взимаме. newsm78 Ако някоя мама е запозната да дава инфото без бой  Grinning Mr. Green.Гери си е в Бг и не може да не е надзърнала в някой бебешки магазин  Wink..
Весе,къде си?Притеняваш ме ве4е  Rolling Eyes Sad.Кога си идвате насам? Май си  намерила време за плаж и забавления  Simple Smile Wink.дано това да е при4ината да не пишеш  Praynig.

Моми4ета от4аяхте ме с тия хлебарки.Хи4 не ме успокоихте  Crazy.Клара,особено ти  Mr. Green  hahaha дето си ка4уриш краката по столовете.Гоя ти знаеш зна4и какво е да "спиш с врага"  Mr. Green  Wink. Сън не ме хваЩа,като знам .4е може да се "натискаме" с някоя хлебарка  Sick Sick Mr. Green.

Искам да питам и неЩо сериозно....Така и не намерих време да отида да питам какво се иска за омологацията на дипломата ми   Embarassed,а ми казаха хи4 и да не си правя труда да ходя след 15 юли...Искам ,ако може  Praynig,някоя от вас,която е минала по този път да ми обясни,ама като на бавноразвиваЩа се  Mr. Green.Казаха ми съЩо,4е за всякакъв вид инфо от администрацията можеш да се обадиш на 012  newsm78.Не съм пробвала оЩе,ама ако знаете ,не се спотайвайте  Wink Grinning.
Мисля да си приравня и дипломата за средно.Тя поне Ще стане по бързо/надявам се/.

Общи условия

Активация на акаунт