Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява дискусията във форума?
Какви са мненията за болките, подобни на менструални, преди раждането?
Какво се препоръчва за подготовка на зърната за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява дискусията във форума?
Форумът е платформа, където майките споделят своите преживявания, свързани с бременността и майчинството. Те обсъждат теми като раждане, грижи за бебета, избор на продукти и обменят съвети. В този контекст те се подкрепят взаимно, споделят лични истории и търсят насоки по въпроси относно бременността и родителството.
-
Какви са мненията за болките, подобни на менструални, преди раждането?
-
Какво се препоръчва за подготовка на зърната за кърмене?
-
Какви дрехи трябва да донеса за бебето в болницата?
-
Какво е мнението за предварителните прогнози за теглото на бебето?

Ренката е до нейната стая. Голяма дружина в тази ТК се събраха! 
И изобщо как е там?

Някои от акушерките бяха любезни, но други така се надуваха и почти нищо не ти обяснаваха.Аз като първескиня се сблъсках много сериозно с проблема с кърменето.Ева беше три дена в манипулационната стая при акушерката и аз ходех на 3 часа за да я храня.Кърмата ми дойде към 4-5 ден , а самите ми гърди бяха като камък.За съжаление малката беше захранена с адапте и биберон с голяма дупка и и се стори много трудно да суче от мен ,което още повече усложняваше положението ми с гърдите....цедях се в стаята през час и направо бях капнала.След това когато бебка дойде при мен в стаята нещата горе долу се нормализираха и добре че беше еветто да ми отпуши каналите иначе досега незнам какво щеше да стане
Ни помпа , ни нищо не помага освен бебето -това да го знаете от личен опит.Слагайте малките душички отначало на гърдите и всичко ще е наред