Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 470
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ама съм разсеяна!

Честито на новите мамчета!!! Здрави и добри бебчета, които само да ги радват!
Бебе Момчил найстина е с много спортни размери - май ще си имаме баскетболист newsm10

Днес бих сложила някоя и друга клечка на Алибабали. Нещо от там ми замирисва на скорошно бебенце, пък знае ли се... newsm10

Пък може да стане и с мен като с Донси - от много залагания на единия ден, на другия роди:)

# 91
Гита Ог хич не се извинявай ами си стой при нас, че аз  вече сериозно си мисля, че накрая само аз ще си остана бременна  Laughing
Хайде някой да се похвали Wink

# 92
Там-там,не се притеснявай,след теб съм!

# 93
Там-там аз мога да се похваля че изчистих, измих чиниите /и един шкаф даже/, изпрах, пострях... и прозорците измих от вътрешната страна
а и цветята оправих  Mr. Green
Сигурно защото вече не ми е толкова горещо  Laughing
За сега само толкова.. надявам се скоро и с друго да се похваля  Wink

# 94
Беболинчо, значи ако довечера или утре се разраждаш, ще знам да чистя още по ожесточено! Ще значи че действа Wink

# 95
mokoloko  Hug поне ще си правим компания с някой  Peace
беболинчо аз тези дейности вчера ги извърших  /ама без цветята, че приближа ли се - вехнат /:mrgreen:
Ce Dim за сега не съм се разраждала, но не се и натискам много много де Wink
ох чудя се аз днес какво да правя и само спамя по форума  Embarassed

# 96
ЗДравейте всички и тези дето са още две в едно и тези дето вече са горди родители на малко бебоци да са им честити на всички които са се родили след нас и не съм успяла да поздравя но ние днес се прибрах ми и аз влизам само да ви поздравя а после като имам повече време ще ви прочета и разкажа повече за нас.

# 97
  • София
h.kirova, добре дошли с бебчо Hug после да разкажеш подробно как е минало.

беболинчо , да не си се "разгнездила" нещо Grinning Нали така правили всички бозайници, вкл. и човека, преди раждане. Да взема да сложа една клечка на теб newsm78

# 98
Ама днес наистина е много тихо тук! Утре да няма новини за една камара мами?!?
Аз съм се затворила удома на хладно и се радвам на компа. Мъж ми толкова рядко го оставя удома, че ми липсва!
Следобед уж ще ходим да си купуваме саксии и да си присаждаме цветятя, ама да видим.. Т.е. той да ги присажда, де! Аз нали не трябва да пипам пръст...Simple Smile Е, как да не се възползваш от толкова удобно суеверие?!?

# 99
  • Стара Загора
Там-там,не се притеснявай,след теб съм!
И аз съм тук и съм се настройла да преносвам така 4е компания ще има до края на юли.

Честито на новите мами и добре дошли на бял свят на техните беб4ета. Да са живи и и здрави.

Я да питам аз пак за кошниците:
То ясно 4е ще е задължително за колата, но аз немога да си избера.
В магазините има тази:
 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3151
Тази найстина е по-добра: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=558
Благодаря на Софи за предложението, но я няма тук в магазините и в каталога на Чиполино не я намерих. Даже днес една продавачка ме убеждава 4е това което е отдуло не е нужно и без него кошницата е стабилна в колата. Някой ако има опит е такива неща нека каже 4е много се двуомя какво да взема.

# 100
Честито на новите мами!  Laughing

# 101
Здравейте на всички !
1. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМЧЕТА ЗДРАВИ БЕБОЦИ И МНОГО РАДОСТ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!
2. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯТА.
3. на всички останали желая леко и безпроблемно раждане и здрави бебчета.
Ние сме си в къщи от сряда но нямах време за компа дори не съм ви чела а доста сте изписали. Бебка е добре и си похапва доста но аз нямам мн. кърма и се дохранваме. Раждането мина сравнително добре и бързо, имаме малко шевчета 2-3 но външни. Ще разкажа тези дни подробности. Аз имах температура през цялото време в болницата и все още съм на антибиотик, но откакто сме в къщи съм по-добре. Килограмите ги свалих почти всички останаха само 2-3 корема се прибра още в болницата и сега си изглеждам както преди и си нося старите дрехи.
Внимавайте в тези жеги с климатиците че много опасно. Аз май от там се докарах. Хайде чао от нас за сега. Ще кача и снимки на Нелия тези дни.

# 102
kONI ние си взехме от вторите - с поставката отдолу.
Аз разбира се веднага трябваше да пробвам и двата варианта. Значително по-стабилна си е с поставката Peace Ако им,аш възможност вземи си такава http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=558
Без тази поставка изобщо не ми се видя стабилна - ми както и да я увързвах с колана си се клати.
А може да помолиш продавачката да ти покаже как да я закрепиш стабилно Wink 
Добре дошли пак при нас на Кирова и Веси    bouquet  bouquet
Момичета казвайте подробности и давайте снимки на бебоците, когато можете  Hug

# 103
Лекси не знам как се води. Основната причина е че вчера таткото си остана в къщи и аз го чаках цял ден да се хване да посвърши нещо, а той пък реши да си почива.
И ми се бяха насъбрали и вчерашните чинии и т.н.
яяя тоси току що ми писа че са добре, но не успявала да се наспи и нямала време за форума. Поздравява новите майчета и съветва всички които още са 2в1 да почиват сега че после няма  Naughty

# 104
  • София
Там-там, предимството на базата /поставката/ е, че столчето се монтира и демонтира мн. по-лесно /само с едно клик -клик/, което си е много удобно, ако възнамерявате да разнасяте бебето с кошницата, а не тя да седи само в колата.  Столчетата без база, всеки път трябва да се връзват с колана, което не е много удобно и губи време. Иначе когато са монтирани както трябва, би трябвало да са еднакво устойчиви. Принципно базата винаги седи в колата т.е. ако смяташ да го ползваш като шезлонг ще е същото като столчето без база.
Определено с база е по-добре, ама моето няма

Общи условия

Активация на акаунт