Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 480
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Благодаря Там-там, знам 4е тази е по-хубава но незнам от къде да я взема. Даже в електронните магазини няма налични. Ако знаеш някой даже в София кажи. Ще намеря кой да ми я купи от там.

# 106
Лекси то може и ние да не сме я увързали както трябва  Embarassed Rolling Eyes
Иначе съм абсолютно съгласна с нещата, както си ги обяснила  Peace
kONI ние я взехме от Хиполенд /срещу Метрото в Люлин/, но това беше още март или април  newsm78 А за сега не знам че отдавна не съм гледала по магазините  Blush

# 107
  • На края на вселената!
За столчетата за кола (Лекси е много права) - бебоците до 6мес се возят обратно на движението - с главата към шофьора, краката към багажника:
- При столче с база коланите са: бедреният колан минава през базата, а раменният колан минава зад гърба на бебето като обхваща цялата кошница. Така при поставянето на столчето с едно кликване и премятане на бедрения колан столчето е закрепено. Свалянето също е лесно.
- При столче без база бедреният колан минава под тапицерията под крачетата на бебето. Така че ако взимаш бебо с кошницата, трябва да вдигаш цялата тапицерия, да извадиш колана. А това може да го събуди и той да недоволства. Но ако взимаш всеки път бебо без кошницата, а тя остава винаги в колата това не е толкова проблем. Но пък повечето кошници могат да се ползват в къщи като  шезлонг-люлка. А и съм чувала че разбиват коли за столчетата за кола.

# 108
  • София
Малкото Миме само нещо е сътворило. Не може да я няма цял ден без да се отчете newsm78

# 109
  • София
Малкото Миме само нещо е сътворило. Не може да я няма цял ден без да се отчете newsm78
И аз си го мисля отдавна. Последните дни е много редовна, а днес хич я нама. Стискам палци, дано се обаци с хубави новини по-скоро.

# 110
В свинската къща имаше много такива, но и ние си взехме от другите. колата се използва за какво ли не и няма да държим кошчето постоянно вътре. Ето сайта, но няма нищо в него: http://www.piggyshouse.com/

# 111
Ето ме и мен . Днес си обиколих като за последно  #Crazy
Ce Dim, може и да спечелиш като заложи на мен  Mr. Green . По принцип съм планово секцио за 11.07., ама доки днес като гледа бебето и каза, че плацентата вече зрее, а пък като и обясних какви болки имам, каза да имам готовност  Twisted Evil . Та ако до 3-ти не реши да излиза, да отида сутринта в болницата гладна и жадна с багажлето и на момента ще реши да го вадим ли или да чакаме още  #Crazy
Аз пък  залагам 2 клечки на Аси. Simple Smile Никаква я няма, дано всичко е наред.

Иначе диването пак се беше надупило, та явно ще има елемент на изненада за пола при раждането.  Heart Eyes Даже днес ходих да избера педиатър в поликлиниката, и тя като ме изпращаше ме попита "момченце ли ? ", с един такъв убеден тон  Rolling Eyes Въобще по всички "бабешки" признаци ще е момче, само по един ехографски преглед /с 90% сигурност/и по мои предчувствия - момиче  Mr. Green

Миксилена, питах за теб, но доки каза, че това е много индивидуално - дали ще те приемат или не.Каза, че трябва да дойдеш на датата на термина/най-добре подготвена/ и тогава ще преценят след като видят как сте с бебо. Май не ти бях много от полза  Sad

И последно, че се олях - за тези, които искат да избегнат клизмата в болницата /не си спомням, май и Ели беше написала името на "лекарството", ама и аз да повторя/- казва се ЕНЕМА БАЛКАН и поне в ТК го признават /че си си свършил работата  Mr. Green /. Струва 4.40 лв.

# 112
Здравейте,момичета!!!Тук съм,Там-Там и аз не мисля да раждам скоро,ще си правим компания!Мъжо е в отпуск и трудно достигам до компа,още повече го е прихванал синдрома на гнезденето.Само ме кара да чистим и подреждаме,досадно!  #Crazy Мен инъче нямаше да ме хване тоя път,защото ми е втръснало до болка от чистене,подреждане,пране,гладене и т.н.Мен също ме започнаха контракциики и болчици,имам и някакво течение като белтък,но на две места си правих микробиология и навсякъде изледванията са ми чисти. newsm78 Не ме притеснява,освен да се ражда вече какво друго...А моячката лекарка излиза в отпуск,нещо хич не й се занимава с мене и май ще си раждам където и както дойде в последния момент.Но и това не ме притеснява вече,което ме радва-започвам да влизам във фазата на осъзнаване и желания да видя бебе,а да излизам от тая на шубето!Добре дошли на мамите с бебчовци!!!  HugКирова ти май имаш именик днес-ЧЕСТИТО!Искре,не се отказвай от кърменето,много мами кърмят дълго и през шише.Ей,Мими е насреща,тя е минала през всичко!

# 113
И последно, че се олях - за тези, които искат да избегнат клизмата в болницата /не си спомням, май и Ели беше написала името на "лекарството", ама и аз да повторя/- казва се ЕНЕМА БАЛКАН и поне в ТК го признават /че си си свършил работата  Mr. Green /. Струва 4.40 лв.
Има още едно: свещички Eva-qu. На мен ми го предписаха за запек от желязото, но още не ми се е налагало да  го ползвам. Сигурно преди да тръгна за болницата ще тествам как работи  Rolling Eyes

# 114
Ей ме и мене, 2 в 1.
Утре ще ходя сутринта на запис на тоновете в ТК, та дано да мярна някое от нашите момичета.
Яна, мен пък хич не ми се гнезди, даже отлагам всякакво чистене и прибиране с надеждата Емо да го свърши самичък.
За тея клизми и прочие чудесии гледам да не мисля, само си казвам че каквото и да е ще свърши бързо и не се задълбочавам много много.
Иначе бебо не е пораснал много, но пак си е едър уж.

# 115
Мими, ти на индивидуалните лекции на МАМА ли ходиш? Мислех в понеделник да звъня да питам как ства точно и дали мога да си избера само определени теми, щото явно няма да се съберем група за ускорен курс.

Рокси, от тия дини и череши най-много да се подуеш, според мен - много захар. Мисля, че ще е по-ефикасно да хапваш по малко нещо белтъчно или ако са плодове, да са някакви с повече фибри или по-кисели, отколкото да ядеш много захар... Пък за стриите - напълно нормално е да ти е криво, и на мен ми е криво като видя нещо дето не искам да го имам по тялото Wink. Взела съм някакъв серум на Мама Дона за лекуване на вече образувани стрии (макар че вси още нямам нови) и плескам и от него освен от крема по местата, където ми се струва по-опънато... пък ще видим. А иначе мойте клечки са за теб Simple Smile

# 116
Черешите по малко ги ям- за тях съм предупредена отдавна. Ама за динята не знаех че имало и в нея много захар.....
Абе не е лесно да ти се яде всичко, значи такава Спаска съм, че се мразя понякога Shocked

# 117
nikka ми се губи нещо  newsm78 Аз и бях отделила две клечки, но май ще взема да вдигна залога  Mr. Green

# 118
  • София
И аз не мисля да бързам, бебата също надявам се  Mr. Green Макар че също съм се разшетала, ама не за да предизвиквам нещо, ами щото се налага  Tired

Добре дошли на всички мами с бебенца  Hug

# 119
Честито на новите мами и добре дошли на  тези, завърнали се вече от родилното с  baby_neutral !!
Сега погледнах, че  мама Iva е с моя термин и лекичко се  поошашках. Мислех си, че е раничко  Mr. Green

Аз понеже вчера се похвалих, че съм се наспала, дръпнах дявола за опашката и тая нощ умрях от болки, контракции и пр.  Sick И като за капак ме заболя зъб  Confused Някоя от вас има ли опит със зъболекари по време на бремеността? Аз още преди третия месец си бях оправила всички зъби, кариеси и пр., но ей на днес поглеждам - минидупчица кариесче вероятно, кога успя да стане и аз не разбрах. Сега се чудя дали е опасно да отида да си оправя зъба (по възможност с упойка)?? Може ли нещо да му стане на бебче?

Общи условия

Активация на акаунт