ФЕВРУАРИ още е далече, но в коремчето на мам&

• 17 858
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте отново момичета!
Сега съм по-спокойна, че не само аз имам огромен корем  Embarassed

Да споделя - нещо странно става с мен - не ми се яде сладко и сладолед, а това е нещо многоооо странно....... #Crazy

# 181
Момичета, черпя ви виртуално - днес най-накрая си взех държавния изпит, който влачех вече трета година. newsm68 newsm44

# 182
честито zdravi4! само хубави неща в  професията ти пожелавам! сега можеш да си бременееш спокойно и на воля  Laughing а почерпката ти е ......много апетитна Laughing

# 183
  • София
4еститоооооооооооооооо, здрави4...само така!   Joy bouquet
P.S. Това с коремчето е масово явление, защото и аз нямам проблеми с тоалетната, даже и по 2 пъти на ден ходя Embarassed, а съм като в 5-6 месец:)))). Да допълня, че преди корема ми е бил винаги плосък и макар че имам по-голямо дупе, ребрата ми се брояха, а той беше залепнал за гърба:)))))))))). Аз, обаче отдавам това явление на повишените хормонални нива...но все пак не трябва и да очакваме и че там вече положението ще е същото, нали така Wink

# 184
  • Варна
Привет на всички!
Честито на всички, чули сърчицата на бебчетата си  Grinning.
Извинявайте, че не съм редовна, но на мен пак ми беше лошо и нямах сили за нищо. Сложиха ми пак система и сега горе долу съм добре. За отчета - пия само фолиева киселина, мажа се с бадемово масло и масло от макадамия на Икаров. Не се боядисвам, но чакам с нетърпение утре да ида при фризьорката да ми подкъси косата, че в момента не мога да я търпя ( дълга е до кръста).

Дупето ми се стопи, а краката ми са като клечки. Даже и целулитът ми изчезна. Отслабнала съм с 2 кг, нямам и корем. И всичко за сметка на едни огромни гърди дето не знам вече в какъв сутиен да завра.
mama_nat, това сякаш си го писала за мен. Само че аз съм вече с повече от 3 кг надолу и съм вече под 48кг при ръст 166 см  Sad. Викам на мъжа ми, че за разлика от повечето мъже ще може да се похвали с бременна жена тип манекенка от Fashion TV, а той ми отговаря, че по му изглеждало че работата отивала на умиране. Много ми бучи, че ям много малко. Ама как да ям, като не мога??? Имам чувството, че някой ме е стиснал за гърлото и не дава храната да слезе надолу  Cry. Страхувам се да не стане нещо на бебчо, ама това е положението. Хапвам насила, но явно недостатъчно и слабея.

# 185
Честито,zdravi4 smile3501!

# 186
  • Варна
zdravi4, честито и от мен. Пожелавам ти винаги да си съпътствана от лек и попътен вятър в професията, а в следващите месеци и от леко бременеене   bouquet.

# 187
Здравейте момичета,

Искам да споделя с Вас защото ще се пръсна от обида smile3514.....както Ви казах преди трябваше да съобщя на шефа си Новината.
Днес му съобщих и понеже трябваше да ми преподпише договора(защото бях на изпитателен срок) на 10.07.2007 знаете ли какво стана.....Каза че няма да ми преподпише договора и с една дума ме изгони като мръсно куче smile3514 smile3514 само защото СЪМ БРЕМЕННА!!!
Нямам думи да Ви опиша как ме обиди и колко много ме нарани..... newsm45 newsm45

# 188
  • Варна
Karry, много съжалявам за случилото се. Ти водиш ли вече регистрирана, че си бременна? Чувала съм, но не мога да кажа със сигурност, че бременна не може да се уволни. Проучи най-добре въпроса, преди да се предаваш.

# 189
  • София
Karry миличка, прочети тук има за правата на бременните жени и майките: http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=952
И аз знам , че кодекса на труда ни защитава, но не знам точно как е положението при изпитателен срок. Прочети внимателно и не му се давай на този дивак...леле как ме хвана яд!

# 190
zdravi4, честито   bouquet
Здравейте момичета,

Искам да споделя с Вас защото ще се пръсна от обида smile3514.....както Ви казах преди трябваше да съобщя на шефа си Новината.
Днес му съобщих и понеже трябваше да ми преподпише договора(защото бях на изпитателен срок) на 10.07.2007 знаете ли какво стана.....Каза че няма да ми преподпише договора и с една дума ме изгони като мръсно куче smile3514 smile3514 само защото СЪМ БРЕМЕННА!!!
Нямам думи да Ви опиша как ме обиди и колко много ме нарани..... newsm45 newsm45

Много съжалявам мила  Hug, но ти като знаеше че е така защо не изчака 10.07 или да кажеш след като ти поднови договора. А за шефа ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire не е ли го срам да се отнася така с една бременна, то заради такива идиоти като него раждаемостта в България е на такова дередже. Изпращам ти една огромна виртуална  Hug
Здравейте отново момичета!
Сега съм по-спокойна, че не само аз имам огромен корем  Embarassed

Да споделя - нещо странно става с мен - не ми се яде сладко и сладолед, а това е нещо многоооо странно....... #Crazy
Да ти кажа честно и аз съм така, като знам когато бях бременна със сина ми какво количество шоколад и сладолед изяждах направо не е истина. То сега не че не ям, ама малко по принуда щото ми пада кръвното, и нещо като ги ям не е същото сякаш не са ми толкова вкусни.
Лек ден мацки
!

# 191
  • София
Zdravi4, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!

Karry, това направо е недопустимо! Безобразие! Как може  да има такива хора #2gunfire Не знам как спят спокойно и що за съвест е това! Мила, мисля, че трябва да се консултираш с адвокат - той най-добре може да ти каже, но доколкото съм запозната бременните жени са под закрилата на закона. За изпитателния срок - не знам! Но не му се давай! Търси си правата, ако се налага и в съда! Прави са момичетата, затова сме на това дередже с раждаемостта, защото има хора като твоя шеф.

Поздрави и хубав уикенд!

# 192
Здравйте и от мен,

не съм писала отдавно, но сега намерих малко време и реших да се отчета.
За проблема с корема - и аз го имам. Даже вчера ми казаха "Много сладко коремче имаш". Аз поисках да обясня, че всъщност е още рано за бебешко коремче, а това коремище което ходи пред мен е просто от ядене.    Но се въздържах и се усмихнах само. Все пак беше комплимент. Иначе много ям напоследък. Не знам дали съм единствена. Просто като ми стане вкусно нещо и  не  мога да се спра докато не го изям. От вчера до днес нзпример съм излапала един буркан с кисели краставички. Много са ми вкусни. newsm55  Преди малко пък открих едни сусамки и само за тях си мисля. Качила съм вече два килограма и се опитван да сметна колко ще стана ако продължавам в същия дух до февруари.
Това е от мен за сега.

Иначе това с уволнението поради бременност си чисто нарушаване на човешките права. Много се ядосвам на такова отношение. Според мен това не трябва да остава ненаказано.

# 193
Karry мила, много съжалявам, тоя е егати нещастника #2gunfire как пък не го беше срам!
Проучи, както са те посъветвали момичетата какви права имаш в такава ситуация и си ги търси!
Горе главата Hug няма да се предаваш!

# 194
Момичета благодаря Ви, че се отзовавате на моята болка и обида!
Но да Ви кажа, той реално не ме е уволнил, той просто не иска да ми подпише новия договор това е.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт