ФЕВРУАРИ още е далече, но в коремчето на мам&

• 17 817
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Karry това е недопустимо, което е направил шефа, но най-важното е сега бебето и да не се притесняваш, защото всичко рефлектира върху него. Аз също те съветвам, ако имаш къде да се водиш при приятели на работа, ако не посмееш да направих това, което ти предлагат другите с болничния.

momi4e80 И аз съм с такива притеснения все и аз що изчетох, ама така и си се притеснявам всеки път като го правим. Ограничих за сега "милото"  Smile т.е. по рядко от преди го правим, но да се радва можех и съвсем да откажа секса  Joy

# 211
  • Sofia
Karry, много съжалявам за случката. Аз съм на същото дередже в изпитателен срок съм и реших да не казвам нищо докато договора не стане безсрочен. Иначе просто си мисля, че ще ме изхвърлят. Много ми е притеснено, защото когато започвах специално ме разпитваха на тема деца Wink и кой ще ги гледа....
Иначе нищо ново от мен момичета. Изпратих дечурлигата на рожден ден и смятам да яхна метлата днес, че у нас е страшна разхвърляция. Чак не ми се мисли като станат три как ще се справям. Laughing
Нямам никакви оплаквания, чак ми се струва странно. Става ми лошо само ако много ям  Embarassed
мисля другата седмица да отида все пак на док. да видим какво ще се види и чуе.
Еvelinar радвай се на времето, в което можеш да си за малко поне сама. Почини си. Важното е, че имаш доверие на хората на които си поверила бебчо. Ако знаеш на мен колко рядко са ми се случвали такива неща...  направо ти завиждам.
Нещо сме се замислили с мъжо на тема някакъв козметичен ремонт у дома. Ако имате координати на свестен шпакловчик и на човек, който може да пребори една баня в отчайващо състояние ще съм много благодарна   bouquet 
Весел ден ви желая на всички Heart Eyes

# 212
Честито и на вас бъдещи майки! Толкова е радостно да го разбереш че още не мога да възприема точно какво се случва! Имам два положителни теста и сега разучаваме за недобрия лекар в съответния град за да потвърди! Иначе се чувствам добре и пожелавам същото и на всички други бъдещи майки! Безпроблемна бременност и леко раждане! Дано февруари е най - щастливият месец за нас, когато всички ние видим рожбите си!

# 213
Здравейте февруарски мами!
Аз съм Мария от Ямбол и термина ми е на 28.02.2008г. за трети път...Grinning
Имах известни проблеми, но днес съм толкова добре, че реших да е запиша и аз...  bouquet
Освен, че днес бебчето ми направи един пълен месец  Heart Eyes разбрах и, че ще ставам леля за втори път... Hug
Сестра ми е от Пловдив и също е бременна, но ще я запиша в мартенските мами, че в момента няма нет.
Желая ви приятна, спокойна бременност и лесно раждане на здрави дечица Peace

# 214
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами!   bouquet  Mariam777 , сложих те в списъка, а от igi_toneva и galiv чакам повече инфо за термина.
Аз утре ще ходя на доктор, довечера трябва да се чуя с Нина и да се уговорим. Направо нямам търпение, че на всичкото отгоре и куп лоши мисли започнаха да ми се въртят в главата.
Камчо, знам, че сега е моментът да си почина, ама не съм предполагала, че ще ми е така мъчно за малкия. Да живеят мобилните телефони, ама сигурно подлудявам наште с постоянното звънене.
Снощи така се нервиросах на свекъра. Май в повечко ми идват хормоните  newsm78. Другата седмица иска на годишнината ни от сватбата да ни идват на гости. Първо, такова нещо, ако празнувам, мисля да е само с мъжа ми и второ сега и печка нямам (вече я пренесохме) и мисля точно тогава да съм се развихрила с пренасянето и по цял ден да съм в апартамента. Той естествено се размрънка, че ние гости не каним, та се наложи мъжът ми да му спретне един скандал на тема гости. На свекър ми все на гости му се ходи, а Митко работи до 9-9.30 вечерта, аз съм по цял ден с детето и вечер като се прибере не ни е до никой. Той си играе с дребчо и го къпе, аз слагам вечерята и като сложим малкият да спи, имаме 1 час за нас. Какви гости да посрещам сама.   #Crazy Сега си мислят, че като отиваме в по-голям апартамент ще е различно, ама хич не са познали. На мен по цял ден ми е лошо, хич не ми е до готвене и сервиране  Twisted Evil.
Лек ден и много слънчево настроение!

# 215
Здравейте сладурани!
Добре дошли на новите попълнения, страхотно е че ставаме все повече! Hug
Кари много неприятно, разбира се че ще си обидена, и аз не разбирам и съжалявам хората, които не могат да се зарадват на най-святото нещо- Новия живот! Дано успееш да прекараш мръсника, това си е изпросил!
Момичета кокичета, защо се чудите толкова на коремчетата си, какво задържане и хормони  Mr. Green, нали в нормално състояние матката е колкото смокиня, сега (около 8-9г.с.) е колкото едър грейпфрут а бебето е вече 2-3см + околоплодни води и още много истории, как няма да ви личи, особено на слабичките или бременните за втори, трети път Grinning Радвайте се на красивите коремчета!
И всичко при всички да е наред, стига с неразположенията и само да се хвалим за напред!
Аз съм значително по- добре. Сладкото ми беше мания а сега не вкусвам почти. За сметка на това ям маслини с олио и много оцет и хляб  Blush, или любимата закуска тия дни филия с масло, мед и сирене. Все такива комбинации ме вълнуват Mr. Green
Усмихнат и слънчев ден ви желая!

# 216
Здравейте , момичета!
evelinar, страхотна тема си направила, но какво ще правим като прехвърлим 15 страници, няма ли да ни я заключат.Още веднъж благодаря и за страхотните линкове с информация.
Мами, кажете как се спраавяте с почистването ! Знам, че повечето почистващи препарати имат дразнещи кожата съставки пък и миризмата понякога не се понася от бременните. Мен въобще не ми е до чистене, а пък сякаш е време за основно чистене навсякъде вкъщи.
Много положителни емоции и слънчеви усмивки!

# 217
относно почистването аз лично нямам проблеми. Наи-много ме тревожеше Domestos, защото наистина мирише повече, но отварям всички врати, за да се отмирисва по-бързо и не ми се е повдигало, но на мен не ми се повдига изобщо Simple Smile. В краен случаи мажо ще чисти  Joy

# 218
Здравеите момичета,
доиде време и аз да се запиша в отбора.Термина ми е 10.02,на 29год,първа бременност,ходя в Торакс-Пловдив,а иначе jивея засега в Хасково.Чета ви от началото,но не смеех да пиша,защото сам с 2 спонтанни аборта и други проблеми.И моето начало беше малко кофти-много повръщане, обезводних се,5 дена на системи и в момента съм на деган,защото свалих 4кг,а и без това си бях доста слаба,сега съм 45кг,нямам никакъв корем-дори напротив-сякаш ми е залепнал за гърба,гади ми се почти през целия ден,но поне намалих повръщането благодарение на дегана.Иначе съм много щастлива и се надявам на успешна бременност.Това е засега от мен,ЧАО,до скоро

# 219
Вижте какво намерих и много мило ми стана, та го споделям с вас  Hug
http://www.dailymotion.com/related/2299265/video/xuj9_il-etait-une-fois-lilou/1

Добре дошла сред нас Джеси! Лека и безпроблемна бременост ти желая!  Grinning

# 220
Djesi , добре дошла! Настанявай се удобно! Желая ти лека и безпроблемна бременност! Hug
Мери, направо се разплаках на клипчето. Ей сега ще отида да си купя и аз една касета да се снимам така през деветте месеца. Като бременнех с Благовест нямам много снимки, пък това си е прекрасен спомен.
pavi04, като започнем 15 страница Изабела ще започне нова тема. Сигурна съм, че ще е много по-хубава от тази. Много съм и благодарна, защото покрай преместването не знам колко време ще имам да се занимавам. Всички теми в този подфорум щом стигнат 15 страници се заключват и се отварят нови.
Ето едно предложение за новата темичка: " Февруарско бебче в корема на мама кротува... ах, скоро там ще лудува"

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 21:00 от evelinar

# 221
  • София
Здравейте, моми4ета! Не съм писала и чела доста време, тъй като ми е много лошо напоследък и нямам сили да седна на компютъра. Особено вечер е страшно. Sick
Честито на чулите сърчице! Честито на новите мами и лека бременност!
Кари, дръж се!
Отивам пак да полегна, че  ми се Sick.
Приятна вечер!

# 222
Добре дошли във Февруарския отбор момичета  Hug
Мери с това клипче и аз направо ревнах  Grinning

А аз ще направя новата тема,само дайте идея за заглавието  newsm78

# 223
Здравейте февруарки!!!
За повече добро настроение и ведри усмивки ето още едно клипче :

http://www.youtube.com/watch?v=-T3lOOKrsWI

с пожелание за всички мами бременността да е лека и неусетна с успешен финал  Hug

# 224
Мери, gigamiga разплакахте ме с тия клипчета!
Много мило!
Благодаря би! Hug Hug Hug

evelinar моля те пиши ме и мене в списъчето - термин 22 февруари, гр. София!
Благодаря!  Simple Smile Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт