ФЕВРУАРИ още е далече, но в коремчето на мам&

• 17 823
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Майчета клипчето е страхотно...Simple Smile гледахме го с децата и те за първи път осъзнаха какво ще се случи и в наща къща...
Бяха много заинтригувани.
Особено малката ми дъщеря, която е на 3.5годинки много се зарадва и ми нападна корема за да си говори с бебчето Heart Eyes
Благодаря на  evelinar за бързото включване на скромната ми личност в този пъстър списък...  Blush
Много е хубаво при вас признавам и на мъжа ми му харесва, че като си дойде аз вече съм си изразходила пред родилният си възторг.
Djesi след две здраво родени деца и аз кървя в началото на третата си бременност, но ние сме жилави мами, няма да се даваме, всичко ще бъде наред!
Имай добър успех Grinning

# 226
  • ВАРНА
Добър вечер от мен.  Hug С тези клипчета много ме замислихте. Много са хубави, но на който не му се е случвало преди ..... му изглежда малко странно.
Аз последните две нощи не мога да спя спокойно. Миналата вечер се събудих към 3 след полунощ и чак около 6 заспах, снощи пак към 3, но заспах по-бързо. Много неприятно. Забелязвам се в последно време през деня не съм особено жадна и не пия много вода, но дойде ли вечерта ожаднявам като за световно и се наливам страшно много. То и затова винаги ставам послед нощ да ходя до 00.  Rolling Eyes И друго усетих, винаги съм обичала да хапвам сирене, но в последно време е много. Няма ден, в който да не ям сирене, комбинирам го с всичко. Хубавото е, че организма си има нужда сега от него, явно затова ми се хапва толкова много.  Rolling Eyes Peace
Лека нощ от мен и да спите спокойно  Hug  bouquet

# 227
Май при всяко бебче е различно Simple Smile
Преди ми се ядеше много черен дроб и патладжан храни, които никога не съм обичала а сега саааамо чушки ми дай Grinning
Странно ми е само, че въобще не ми се гади.
Само ясно усещам матката си и имам чувството, че вечер като си легна тя "изплува" и напомня ясно за промяната си.
Въпреки, че ми се случва за трети път е все толкова вълнуващо и обсебващо, радвам се че се запознавам с толкова много хора на същата вълна...  bouquet
Спокойна нощ!

# 228
Мери, клипчето, което си намерила е просто страхотно. Толкова приятно ми стана, че чак си поплаках малко  Embarassed

Благодаря ти Hug

# 229
Добро утро момичета,

аз рядко се включвам сред пишещите, но пък съм "активно  четяща":о) Аз все още не съм чула сърчицето...надявам се на 19.07 да мога да се похваля!
Клипчетата са страхотни, много мило ми стана!
И да се пооплача- от няколко дни имам странни ръждиви петна по бельото.....четох някъде из форума, че е нормално,но  мен все пак сърцето ми се свива като отида до 00...
Относно килограмите и коремчетата....струва ми се че доста съм се  зактъглила напоследък, може и да си въобразявам...
Нямам кантар вкъщи, защото ми действа подтискащо...
Приятен ден и мног приятни емоции ви желая:о)

# 230
Здравейте и от мен, момичета!

Клипчетата доста ме разчувстваха и мен. Искам да минава времето бързо и да усетя бебо в мен.

Ще ви питам нещо, дали усещате болки ниско долу в яйчниците, защото мен ме боли чат-пат и се притеснявам и се чудя защо е така.
Не си и спомням дори със сина ми дали изобщо от нещо съм се оплаквала, а сега само лежа и спя, а трябва да се мобилизирам че съм в сряда на работа.

Хубав ден

# 231
Здравейте момичета!
Барборанче, по-добре се посъветвай с лекар  Hug !
Имам вече с какво да ви се похваля - сърчицето на моето бебче-ембрионче отчетливо туптиLaughing Усещането беше невероятно! Прегледът мина много добре, Нина ме заведе при д-р Миланова, която много ми помогна с раждането на дребния и си ме спомняше. Тя ми е страшно симпатична още оттогава, сега пак си затвърдих впечатлението. Огледа бебчето внимателно и ми каза, че си отговаря напълно на седмиците. Показа ми сърчицето как тупти. Като излезнах от кабинета имах чувството, че са ми пораснали крила.  Laughing
Лошото е, че имам много контракции и сега ще пия Но шпа и ако се наложи ще ми бият и инжекции Прегнил. Забраниха ни секса, за мен трябва повече почивка, поне до 12 г.с. Ако повръщам каза на Нина направо да ме вкара в болницата  Sad , та сега съм решила да съм скръндза  Wink.
Лек ден и  Hug!

# 232
evelinar и аз съм с контракции и ми предписаха Но-шпа, но за сега се въздържам да пия, дано няма проблеми! И на теб също стискам палци! Секса сме го ограничили малко точно по тази причина, не са ни забранили, аз се сетих че предния път заради контракции пих Магнерич и секса беше сведен до минимум. Откарах си цялата бременност така, с ниско бебе и контракции. Даже ако не се лъжа и сина си така износих, така че за мен май е нормално Rolling Eyes
GALADRIEL усещам, дори на моменти прерязване, книгите казват че е от разтеглящите се връзки на матката, която натежава, измества се нагоре, и е нормално да ни придърпва така. Опасни са болките като при МЦ, всичко друго било в нормите.
Mariam777 колко хубаво, събрахме се три майки очакващи трето бебе  Hug Наистина тръпката е страхотна, без значение за кой път е, и като че всеки следващ е все по осъзнат и все по мил Simple Smile Няма рутина в това!
de3demonka аз от две седмици съм така, докато спях като пън преди това изведнъж започнах да се будя по никое време и да бодърствам по нощите, зяпам филми и ме заболява глава от лежане. А на другия ден съм парцал, умората  ми идва в повече. С предишната бременност безсънието ме хвана чак в 6-я месец, сега явно и жегите си казват думата Thinking
Я кажете момичета, освен коремчета, талията окръглихте ли я? Аз съм, сложила и на кръста ми се струва, точно бях оформила талия и се надявах този път да раста само на корем но явно няма да стане.

# 233
Много се радвам за теб evelinar!Само искам да попитам какви са тия контракции толкова рано, как ги усещаш?

# 234
ЧЕСТИТО Evelinar !!!   bouquet
А и аз имам контракций,за съжаление.Затова ми слагат и Прегнил,до 16 г.с. по веднъж седми4но.малка ми е разликата от първата и втората бременност.(6 мес.) и е по-голям риска от аборт в първия триместър.Магнерот също съм пила,но той е за по-големите месеци май  newsm78.миналия път го пих от 5м до края.
GALADRIEL , контракцийте наподобяват на менструалните болки.
много  Hug на всички !

# 235
Здравейте мами Сладурани!!!
Миналата седмица бях на доктор и термина се попромени от Интернет калкулатора от 12.02.2008 на 15.02.2008г. а за статистиката на 27 години съм и имам син на 6 години  Grinning
Сърчицето се видя, останах смутена от условията на НЗОК за 2 ултразвука за цялата бременност и от това че лекарите си прибират потребителските таксички, от които в последствие разбрах че сме освободени.
Имах невероятно много работа и нямаше как да пиша, а сега до като прочета всички постинги във форума които бях пропуснала свят ми се зави.
Аз също се чудя кога и как да съобщя на шефката новината. За колежките в стаята бях решила като мина на ултразвук, но още не съм намерила удобен случай.
Успех и поздравления за чудесната тема!
Аз се надявам да намирам повече време да я посещавам  Simple Smile

# 236
Ох, тези контракции ги имах и при първата бременност - някъде от около 18 седмица или поне тогава разбрах, че са контракции  Embarassed (нищо, че четях като ненормална що е туй контракция - пак не ги разпознах). Пих до края Но шпа и Магнерич.
Сега много отрано започнаха  newsm78, ама с повечко лежане ще се оправя. И сексът ще спрем  Sad (и без това татито е убеден, че ще направи нещо на мозъка на бъдещото си отроче  hahaha Joy ) По въпроса за кола маската - Нина днес категорично ми я забрани  Confused . Поне до 12-15г.с. Добре, че в събота си направих, та сега поне месец няма да имам проблеми, пък после ще му мисля  newsm78.
Изабела, къде се бие Прегнилът?  Срам ме е да питам, че съвсем ще излезна бъзла, ама все пак - много ли боли инжекцията? Ако се наложи ще отида да ме боцнат  Sad.
GALADRIEL , усещам ги като напрежение долу ниско в корема. Направо си усещам втвърдяването на матката. Но както вече писах, с първото имах и си ги разпознавам.
На майките които очакват трето да си призная, че и ние с мъжа ми искаме трички. Та затова и така бързаме. Мен годините не ме пришпорват, но татито е по-голям с 10 години, сега е на 34 и не му се иска много да чака, че ако хипотетично чакам по 3 години, излиза, че трето ще родя когато е на 39-40, а когато това дете е тийнейджър той щял да се чувства много далече от него  Crazy.

# 237
evelinar ЧЕСТИТО СЪРЧИЦЕ!!!!   bouquet

Февруарки, с невидими и не до там невидими коремчета, как сте? На мен ми е все по-зле  Sick само ми се гади, а вече си имам и главоболие Tired Дано при вас положението е по-розово!

Лек ден и хубаво настроение!

# 238
Прегнила се бие в дупето,мускулно.боли от лекарството,но е за 1-2 мин.няма начин  Hug

# 239
На мен освен че ми се спи ми е и някак кисело в устата. Само като си помисля, че трябва да пия или ям нещо и ми става гадно  Sick
За сега не съм повръщала, но почти постоянно ми се гади.
Иска ми се поне за момент да не усещам че съм бременна  newsm78 , а работа много не е като да няма какво да правя и само това да си мисля .

Общи условия

Активация на акаунт