Пишман цветарки тук съветват се напук!- 11

• 42 021
  • 559
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм чувала за сапунена вода. Майка ми от години с това действа.

# 76
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

А сега да ми дадете конкретен съвет за щитоносни въшки. Значи авокадото, бананът и лимонът ми са нападнати от тази сган. Мих листата със сапунена вода, но все още има. С какво пръскате в такива случаи?

тази напаст е упорита. сапунена вода не помага. механично махане му е майката. отделно се пръска с нещо, май Карате се казва, но не съм сигурна.

и едната мандарина на майка е нападната и ходих до аграрната аптека и те ми дадаха нещо. незнам как се казва.
иди и потърси препарат, че е ужас. ходят само по дървовидни, по цветята не ходят.

успех, въоръжи се с търпение   bouquet

# 77
това Карате е много силно, поне беше преди години, ако ще пръскаш с него внимавай Peace

# 78
marulka_s, чудни са ти цветята! Hug Hug Hug

аз си взех препарат но не помогна, спаси ме сапунената вода, явно бабчето прави хубав сапун Joy

Да, ама сапуна трябвало да е калиев, а не натриев, какъвто продават навсякъде. И сега се чудя откъде да си намеря такъв newsm78

# 79
имам чист домашен сапун, ако почерпиш пращам Mr. Green

# 80
  • На края на света !
това е моят хлорофитум и някои петуний ,които ги гледам от семенца не са като копуваните ,но съм доволна

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 15:51 от Нелли

# 81
  • На края на света !
нещо обърках но нищо ето го хлорофитума дано този път се появи

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 16:19 от Нелли

# 82
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Еххаааа...тези леторасли ли се наричат ...отводи ли,  как ли... не трябва ли да се засаждат отделно или могат да се оставят на растението  Thinking

# 83
нищо не им пречи да се оставят, на мен ми харева като избият и да се отчупят и да се няредят няколко коренчет аедно до друго, става като храстче Flutter

# 84
  • На края на света !
Еххаааа...тези леторасли ли се наричат ...отводи ли,  как ли... не трябва ли да се засаждат отделно или могат да се оставят на растението  Thinking
За хлоро фитума ли става дума newsm78

# 85
За хлоро фитума ли става дума newsm78

сигурно, иначе много красиво цъфти Peace

# 86
  • На края на света !
да наистина цъфти красиво но много дребни цветчета има ,иначе това растение е едно от най лесните за отглеждане където го сложиш там си расте Hug

# 87
Да ...май е такова .
Прилича ми на цветето от втората снимка.
Благодаря Hug

# 88
Дими, не беше ли разправяла ти за прибирането на каланхоето след цъфтеж  newsm78 да не съм се объркала, но кой беше тогава  newsm78

Мисля , че Нелли обясняваше за Каланхоето.

# 89
имам чист домашен сапун, ако почерпиш пращам Mr. Green

Бог да те поживи!  bouquet Кажи с какво да те черпя? Искаш ли да ти събирам семенца за догодина?

нищо не им пречи да се оставят, на мен ми харева като избият и да се отчупят и да се няредят няколко коренчет аедно до друго, става като храстче Flutter

Едно време моите маци как го пасяха това растениеее... А сега единствения ми останал котарак изглозга едната нолинка почти до корен и тя изгни...

Общи условия

Активация на акаунт