Морски бриз обгръща ни с ласки, лятна фиеста повлича мами БУРГАСки

• 16 004
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • България
 Аз сутринта ще пиша сигурно какво е положението  и ако мога ще дойда на спирката, ако не  -  направо в морската ше се видим.
Мадлен, благодаря ти за подробното обяснение   bouquet

# 106
Тина,ако искаш да ти дам телефона си на лични,ако не можеш да дойдеш на спирката,да ми се обадиш?

# 107
  • По света и У нас
Доброоооо утро  Whistling

Като гледам още не сте се разписали, подготвяте ли се за разходка  Laughing или може би за работа  Wink ... а някои може би вече са работни  Mr. Green

И аз може да мина за малко да ви видя  Blush ... но за малко, за да успеем да вземем кухнята и след това бегом да не объркаме нещо режима  Mr. Green

# 108
  • Ах, морето
Добро утро на всички ранобудни мами и дечица.

Моята дъщеря е хремава вече 10-на дена. Водих я при ДжиПи-то - д-р Мария Янева. Изписа само капки за нос, но още няма резултат. Чудя се при кой друг лекар да я заведа. Мислех си за Праматарова, но и нямам тел-а. Някой може ли да ми го даде? Също така, приемам идеи за други добри специалисти. Изчетох цялата тема със списъка на детските лекари, но се зачудих още повече при кого да я заведа.  newsm78 Искаше ми се да минем без АБ, но май няма да стане.  Cry

# 109
  • На морето!
И ние ще дойдем на дпирката- ние сме със синя количка и оранжево чадърче Wink

# 110
Ууууу блазе ви за срещичките! А пък ние работните, бачкаме ли бачкаме само в тези жеги! Grinning
Е хайде пийте по едно сокче и от мен, когато се срещнете, че за съботите май също няма да мога....

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 09:27 от sneji20

# 111
  • Бургас
Ехоооооо, здравейте и от мен в новата тема; как съм я пропуснала Embarassed, а тя вече 6 страници. Гледам среща заформяте, гласувах и аз за 21.07., че на 14.07. сме на среща на "Искам бебе" край яз.Копринка до Казанлък. Успешна седмица на всички, сега ще изчета какви сте ги вършили на 6 страници Wink Hug

# 112
  • Бургас
шушонче като ти гледам линийката - ми то не останало  Laughing скоро ще те мислим и теб. Какво бебенце чакаш?

Ми не останало, то така ми тежи вече че нямам думи  ooooh! Пък за мислене не ме мислете аз сама ще си кажа  Joy Сега в сряда съм на изследвания за секциото и после ще видим кога ще е деня Х. Малеееее като си помисля и така почват да ме тресат нервите като знам какво ме чака  Sad  Иначе младежа вътре категорично е мъж, елемент на грешка няма  Mr. Green

# 113
Добро утро на всички ранобудни мами и дечица.

Моята дъщеря е хремава вече 10-на дена. Водих я при ДжиПи-то - д-р Мария Янева. Изписа само капки за нос, но още няма резултат. Чудя се при кой друг лекар да я заведа. Мислех си за Праматарова, но и нямам тел-а. Някой може ли да ми го даде? Също така, приемам идеи за други добри специалисти. Изчетох цялата тема със списъка на детските лекари, но се зачудих още повече при кого да я заведа.  newsm78 Искаше ми се да минем без АБ, но май няма да стане.  Cry
Миличка, не бързай да тормозиш детенце с АБ. Заведи я на друг доктор, на Праматарова нямам тел да ти дам, но ако искаш на Калудова пиши на лични, с8амо не знам дали не е много натоварена, че тя и здравословни проблеми си има. Мойта малката беше хремава зимата 1месец. Не е проблем, освен ако секрета не почне да слиза по дробчетата. При нас стана така - сменихме 5 вида капки за нос, 2-3 вида сиропа за кашлица, накрая Калудова и още едни варненски доктор едновременно заключиха, че е алергия и детенце се оправи от сироп за асматици и капки за нос за алергия и капки Зиртек, също за алергия. Размина ни се без АБ, но го влачихме месец тоя секрет. Много е важно често да слуша доктор гърдичките, за да се чуе, ако слезе секрета по дробчетата. Също не знам дали знаеш има срок, за които могат да се ползват едни капки за нос и обикновено не е повече от 7 дни - после се сменят с други. При сиропите за кашлица същата работа. Така, че води малката на лекар веднага и сменяйте капките и да ви чуят дробчетата. Бъди по-смела и не бързай с АБ. Преди това трябва да опиташ всичко друго. И гърдичките непременно да чуят.
За Янева няма да коментирам, писала съм и в предишни теми.

# 114
  • Burgas, Bulgaria
малеее шушонкее ама наистина няма време  Hug радвам се за теб скоро ще си обебена
 ох отивам да се оправя за срещичката и аз идваааммммм

# 115
Приготвяме се за срещичката ,че багажа не е малко. Аз мъкна все по много,че нали съм прибрана къща, съкън нещо да не ми потрябва , пък да не е с мен.  Joy
Ще взема и фотоапарат да се снимаме! Айде приятен ден на всички! Hug

# 116
  • Ах, морето
bubi4ko, благодаря ти много за отговора.   bouquet

Ей сега пак ходихме при Янева. Даде направление за изследване на секрет от носа, но това ще стане чак утре, защото сутринта сме и слагали капки. Относно капките, първо слагахме Виброцил, обаче не видяхме никакъв ефект и Янева изписа Коларгол. Сега капем от него, но пак си е с хремата. През деня не текат сополи, но носът и е запушен и вечер не може да диша през носа.
Досега не ми се е налагало да ползвам услугите на д-р Янева, освен за детските консултации, но ми се струва, че не взе много присърце проблема ни. В рамките на 10 дни ходихме вече 3 пъти, но само първия път я преслуша. А явно това е важно да се направи. Ще направим утре изследването и като взема резултата, ще мисля къде другаде да я заведа, за второ мнение, че се притеснявам да не стане по-сериозен проблемът.

# 117
Досега не ми се е налагало да ползвам услугите на д-р Янева, освен за детските консултации, но ми се струва, че не взе много присърце проблема ни.

такава е действителността за съжаление - тя НИЩО присърце не взима  Crossing Arms
повече няма да коментирам - писала съм и преди по въпроса
.... аз я смених миналата седмица /и не само яз/

Ако успееш иди при Калудова  Peace

# 118
  • Бургас
Здравейте и от мен,
минавам набързо, само за запис и после ще ви чета
До скоро

# 119
  • По света и У нас
Днес на срещичката беше готино  Laughing ... въпреки че ние се отчетохме накратко, а и повечето време бяхме в движение running - то твое моето малко трудно го свърта на едно място  Mr. Green , само дето не е започнал още да тича  ooooh!
Ноооо определено Елит или по-скоро чадърите на Алиби се оказаха удачно, но не много удобно място, поне не за толкова "ранни"  Mr. Green срещи /11:15 ч./ ..... Сервитьорката не им дошла още Whistling, кафе машината щяла да бъде на линия чак след половин час  Rolling Eyes, с нескафе продукти чакат да ги заредят малко по-късно  Confused ... абе тези хора определено не знаят как да правят бизнес  Crossing Arms ... като не им е заредено и оправено, въобще да не отварят  Naughty ... Така че мисля, че за следващата срещичка ще се ориетираме някъде другаде  Whistling ... но повече от останалите, които останаха малко по-дългичко ..............
но

Общи условия

Активация на акаунт