Морски бриз обгръща ни с ласки, лятна фиеста повлича мами БУРГАСки

• 15 995
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Аз нищо не разбрах за срещата утре!Ще я има ли и къде по-точно,а още по-точно в колко часа???

# 91
  • UK
Аз нищо не разбрах за срещата утре!Ще я има ли и къде по-точно,а още по-точно в колко часа???

И аз нищо не разбрах и май не ни искат  Cry

# 92
Танина - мерси много  Hug да ти се връща
я не се оправдавайте - ще си кажете вие всичко ще си кажете, ама не искате. кой знае мъжете ви сигурно са вдигнали ръце от вас......

# 93
 Joy  абе не за мъжете бе. Поздравих я за умното дете дето е отгледала  Wink и затова вика да ми се връща. А мъжа днеска съм му дала "свободно", мери улиците някъде, а аз пак на комп съм ама в М.Р.

# 94
  • На морето!
Айде и аз ще дойда на срещата.Самж кажете в колко ч ще е? Hug

# 95
Става ли на кафенцето на Елит към 10:30 часа? Който е свободен и няма какво да прави, пък и има желание да се видим да дойде. Аз съм там със сигурност, ще се радвам и да не си остана сама,че ще има да ме сочат ей така  hahaha
Тина , ако искаш влез във форума сутринта и ми пиши как е положението. Ако можете да се оправите, можем да тръгнем заедно.

# 96
Мадлен,ти от къде тръгваш?Може да се съберем и Мегита е навита?

# 97
Сирена аз живея до Вардар.Вие къде сте се уговорили да се съберете?
Я ми кажете само като стигна чешмичката на Флората на къде да тръгна към Пантеона ли?
Да ,тръгваш към Пантеона,подминаваш го. Подминаваш и Лунапарка.След това вървиш само направо. От дясната ти страна ще трябва да подминеш и дискотека "Текила", след това мисля че има от тези надуваемите пързалки за децата- подмиваш и нея. И като повървиш още десетина метра е кафето. Те масите се виждат още като подминеш Лунапарка, с чадъри е. Масичките са разположени около един фонтан,който в момента не работи и водата е зеленясала.

# 98
Ами ние с Мегита се разбрахме на спирката на билковата в 10.30 часа.Аз също живея в Братята!

# 99
А майки без бебета приемате ли за сутрешното кафе ? Mr. Green
Ама как да не приемаме.  HugС бебета ,без бебета, с бебета в корема- всякак приемаме. Не изискваме официално облекло,не хапем държа да отбележа. Ти Попи знаеш, че нямам такива наклонности. На последната среща нищо не съм ти отхапала, а ми беше наблизко Joy
И като казах среща, много ми се иска да дойда на тази сега. По принцип и двете дати ме устройват, щото мъжо и майка ми почиват в неделя и има на кого да разчитам. Ще дойда, освен ако нещо не стане с детето в последния момент.
Ами ние с Мегита се разбрахме на спирката на билковата в 10.30 часа.Аз също живея в Братята!
Ще дойда, ама на коя по точно- тази където спира 211 и продължава към Операта, нали?

# 100
Да,тази където спират и 12 и 211 и продължават към операта!

# 101
Ок ,там съм в 10:30. Със синя количка съм,със синьо чадърче.

# 102
А пък ние и двете сме с големи кореми и бебета в тях! Joy

# 103
# 104
Значи се разбрахме,дано и Тина може да дойде,пък и който друг е навит да заповяда!

Общи условия

Активация на акаунт