Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 779
  • 985
  •   1
Отговори
# 150
Aleksander, аз също се нареждам на опашката.
 smile3525

# 151
Какво очаквате да ви каже Александър? Те класическите хомеопати в Бургас се побират на пръстите на едната ръка, че даже и 1-2 пръста остават свободни Mr. Green Въпрос на избор е дали ще се спреш на д-р Джокло, Вълков или Ферфериева. Останалите са боаронци, доколкото ми е известно.

# 152

Какво очаквате да ви каже Александър? Те класическите хомеопати в Бургас се побират на пръстите на едната ръка, че даже и 1-2 пръста остават свободни Mr. Green Въпрос на избор е дали ще се спреш на д-р Джокло, Вълков или Ферфериева. Останалите са боаронци, доколкото ми е известно.

Ами явно пропускаш някой  Mr. Green 

Александър, благодаря за координатите. Бяха за моя близка. Каза, че е доволна и остават там   bouquet

# 153
  • Бу-у-урга-а-ас
За координати разбирам на лични, но на широката публика поне, би ли споделил името й?

Лилита, и на мен ми е интересно каква е тази потайност и защо не желаят да кажат, чии координати си разменят на лични. Все пак темата е информативна.

# 154
За координати разбирам на лични, но на широката публика поне, би ли споделил името й?

Лилита, и на мен ми е интересно каква е тази потайност и защо не желаят да кажат, чии координати си разменят на лични. Все пак темата е информативна

Peace Абсолютно подкрепям! Самото заглавие на темата го изисква.

# 155
 И аз съм съгласна, но не мисля че имам право. Нека Александър напише името й  Peace

# 156
  • Бургас
И мен ме интересува този въпрос,т.е. и аз искам инфо на лични.

# 157
  • Бу-у-урга-а-ас
Александър? Защо пък той? Ти дори си дала телефона на приятелка!?

Който иска, на "Лични" ще му пратя координати на хомеопатичка с 15 год. хомеопатичен стаж.  Simple Smile

Александър, може ли и на мен тези координати?

# 158
  Мисля няма нужда от спор. Александър писа, че ще прати координати на Лични, ако искаше щеше да сподели името й тук. Тъпо е да го напиша аз, макар че и аз смятам че трябва, а на кой съм го дала си е моя работа   Peace

# 159
Аleksander, може ли координатите на хомеопата,да ги пратиш и на мен  bouquet

# 160
  • София - Варна - Бургас

Лилита, и на мен ми е интересно каква е тази потайност и защо не желаят да кажат, чии координати си разменят на лични. Все пак темата е информативна.

... правило на форум forum.bg-mamma:

... не се разрешава публикуването на лични данни, адреси, телефони, реклами и т.п.

Освен това и самата хомеопатичка ме е помолила да не го правя, и елементарното възпитание изисква да спазвам ангажимента си.  Peace

iveto_
Цитат
Мисля няма нужда от спор. Александър писа, че ще прати координати на Лични, ако искаше щеше да сподели името й тук. Тъпо е да го напиша аз, макар че и аз смятам че трябва, а на кой съм го дала си е моя работа
    Благодаря за разбирането!     bouquet

# 161
  • Бургас
Aleksander   и аз искам координатите на  лекаря практикуващ хомеопатия.
Благодаря ти предварително.

# 162
Момичета, става въпрос за лекарка, която идва веднъж месечно в Бургас.
Вероятно е прекрасен специалист, но аз говорих с нея и разбрах, че не живее в Бургас, а само пътува веднъж месечно до тук.
Това означава, че при остро състояние не можеш да заведеш детето и да получиш навременно и адекватно лечение.  Peace

# 163
Вероятно е прекрасен специалист, но аз говорих с нея и разбрах, че не живее в Бургас, а само пътува веднъж месечно до тук.
Това означава, че при остро състояние не можеш да заведеш детето и да получиш навременно и адекватно лечение.  Peace

Благодаря ти за уточнението! Мисля, че Александър трябваше с това да започне и темата наистина да "работи" по същество.

# 164
  • София - Варна - Бургас

И не е нужно да го водиш, когато е минало първият и най важен хомеопатичен преглед и вече е установено неговото индивидуално, конституционално хо л-во.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт