Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 776
  • 985
  •   1
Отговори
# 135
  • Бу-у-урга-а-ас
За да не остана неправилно разбрана, искам да подчертая, че не защитавам, нито пък нападам, който и да е било хомеопат. Изборът на лекар е трудно нещо. Трябва да можете да се доверите на този човек, на преценката му, на професионализма му... Тук освен за професионализма, който ние винаги изтъкваме като най-важен фактор, говорим и за качества на личността, излъчване, подход.Или си пасвате с някой - или не. Така е и с докторите.
  Peace Успех в търсенето. Бъдете здрави и дано по-рядко да си посещаваме хомеопатите!

# 136
  • у дома
Валентин Вълков, доколкото на мен ми е известно е фелдшер по образование. Знам, че съпругата му е лекар. Не разбирам хомеопатията, когато започнах да лекувам дъщеря си така, това беше просто възможност да избегнем антибиотиците. За мен той е  като един шаман, задава ми безумни въпроси... Но лекува детето ми от година и нещо вече, включително и през най-трудния период, когато тръгна на градина и беше през 2 седмици болна и му се доверявам напълно.  Peace 

# 137
Здравейте мам4ета! искам да ви споделя за моята племеница която ходе6е при д-р ВЪЛКОВ.Там се лекуваха от половин година.Детето бе6е с ка6лица  им то от доста време и доктора я лекува6е за алерия. Последно бяха при него на 16.02.09г  отново с ка6лица и тои пак и даде  гранулки за алергията.Питахме го да не би да е с пневмония да й направим снимка а той се изсмйл и казал "детето ви е алерги4но каква пневмониа".Но 2 4аса след прегледа при него   вдига 39,9 градуса температура ,званяха му няколко пати но той им затваря6е  и така цяла ве4ер не можаха да й я свалят.На сутринта й направиха снимка и се оказа пневмония .Сега  са в болница.Така 4е ако не беше ги мотал толкова  за алергия можеше и да не се стига до болница.

# 138
  • вкъщи
Това за д-р Ферфериева някак си не мога да го повярвам,защото за 3 години ,откак ми лекува децата пове4е от 20 лв не ми е взела,не рядко не ми взима и лев.Няма да казвам колко хиляди ми е спестила от лекарства и болести,преди давахме по 200 лв на месец за лекарства и здравето на дъщеря ми беше в ужасно състояние.
Безкрайно съм и благодарна,имам и пълно доверие,и съм толкова щастлива,4е я има и я открих навреме.

# 139
Не разбрах само кое не можеш да повярваш - размера на хонорара или това, че няма вече да лекува децата ми заради това, че съм го споделила с вас...

Професионалните и качества са безспорни, това е извън съмнение. На моите деца също е помогнала много, и аз съм безкрайно благодарна затова.

Препоръчвам я горещо, но е добре да знаете как реагира ако споделяте за хонорарите. Peace

# 140
Не знам защо така се получава, но в България трябва да се ходи по възмоност на няколко лекаря и когато диагнозата съвпадне при повече от един лекар, тогава да се предприема лечение. Изпитал съм го на гърба си (първо ме изкараха диабетик, наскоро че имам дискова херния) а преди дни единия лекар ни казва детето има алергия а другия - никва алергия туй е бронхит. Тъжно но това е положението.
Някой нещо повече да каже за тази д-р Маринова ?

# 141
Ами аз записах малката при нея,не изписва АБ за щяло и нещяло.
Има много хора при нея винаги,за Хомеопатично интервю си записваш
час предварително,доколкото разбрах в извън работно време от кабинета и
в Меден Рудник.Интервюто е 40лв. прегледите 15-20 лв.
Обеснява много добре каквото съм я попитала(ходила съм
при нея 2-3 пъти).Доволна съм,впредвид малкото посещения.

# 142
  • Бу-у-урга-а-ас
Честно, никак, ама никак не ми се връзва, как е възможно да има лекари, които примерно от 9-14 изписват антибиотици и др, илачи, а от 15 часа започват с хомеопатични.

# 143
  • София - Варна - Бургас
  Който иска, на "Лични" ще му пратя координати на хомеопатичка с 15 год. хомеопатичен стаж.  Simple Smile

# 144
Aleksander  би ли ми ги изпратил на мен  Peace Благодаря предварително   bouquet

# 145
  • България
Може ли и на мен  Hug

# 146
И на мен   bouquet

# 147
  • Бу-у-урга-а-ас
За координати разбирам на лични, но на широката публика поне, би ли споделил името й?

# 148
Ако може и на мен координатите на този хомеопат.

Благодаря предварително!

# 149
От 2002 април месец ходим при др.Вълков.МОга да кажа ,че съм страшно доволна от него.Децата ми не са пили антибиотици 7г.Наистина събота и неделя не вдига телефона,но все пак съм със много позитиви към него.

Общи условия

Активация на акаунт