Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 776
  • 985
  •   1
Отговори
# 120
Вълков лекува моя син.
Еднократно посещение или поставяне на диагноза е 10 лв.
Проследяване на последващото състояние на заболяването е безплатно,
т.е. когато ходим на контролен преглед.

# 121
  • Бу-у-урга-а-ас
Вълков лекар ли е или психолог  newsm78 В смисъл, някой от тук пишещите може ли да потвърди, че е с медицинско образование? Моята приятелка ходи при него, но поради душевен дискомфорт и много й помогна.

# 122

Вълков лекар ли е или психолог  newsm78 В смисъл, някой от тук пишещите може ли да потвърди, че е с медицинско образование? Моята приятелка ходи при него, но поради душевен дискомфорт и много й помогна.

И аз това исках да питам, защото вече два пъти ми казват че нямал медицинско образование  newsm78 Не ме разбирайте погрешно, просто искам да знам така ли е.

# 123
Да Вълков е моят хомеопат. Мисля че всеки добър хомеопат трябва да е и добър психолог.
Не знам какво ви кара да мислите, че няма медицинско образование, според мен е доста компетентен. За 4 години лечение при него не съм се усъмнила.  Възможно е и това да е стара информация. Wink

# 124
    Ами аз казах какво ме кара. Не съм искала да му подронвам авторитета, а и познавам доста доволни от него пациенти. Попитах защото когато споменах, че се лекуваме с хомеопатия пред една позната и тя направи физиономия и започна да коментира точно него. После спомена за някаква, която пък била масажистка. А не ми се вярва че има хора които се наемат да лекуват без да имат мед. образование. Това е  Peace

# 125
  • Бу-у-урга-а-ас
Да Вълков е моят хомеопат. Мисля че всеки добър хомеопат трябва да е и добър психолог.
Не знам какво ви кара да мислите, че няма медицинско образование, според мен е доста компетентен. За 4 години лечение при него не съм се усъмнила.  Възможно е и това да е стара информация. Wink

Радвам се за теб, но освен, че изказваш мнение, не даваш конкретен отговор. И да, има значение дали хомеопатът е с медицинско образование, особено, когато човек доверява здравето и живота на децата си. Не на празно има цял раздел в медицината наречен ПЕДИАТРИЯ, защото има специфика при лечението и диагностиката при тях  Peace
А и как се лекуваш при човек, за който не знаеш дали реално е доктор?! Аз бих го попитала.

# 126
Лого5ка , и аз си мислех да го попитам, но след толкова години на доверие и добри отношения, ми се струва че ще го обидя. А и като видя, че на ден минават десетки деца при него, с видимо доволни родители... Но обещавам да се поинтересувам, имаме общи познати.

# 127
Не на празно има цял раздел в медицината наречен ПЕДИАТРИЯ, защото има специфика при лечението и диагностиката при тях  Peace

В този ред, знаеш ли кои са хомеопатите педиатри в Бургас?

# 128
    Аз съм сигурна за Спасова, че е педиатър, за други не знам  Peace

# 129
Не на празно има цял раздел в медицината наречен ПЕДИАТРИЯ, защото има специфика при лечението и диагностиката при тях  Peace

В този ред, знаеш ли кои са хомеопатите педиатри в Бургас?
Д-р Румяна Маринова тук

# 130
Наскоро попаднах на регистър на всички лекари в Бургас, там са изброени абсолютно всички лекари, подредени по специалност. Ще се опитам да го намеря отново и ще си редактирам този пост с линк, ако го намеря. Ако имате съмнения за даден човек дали е лекар, ще можете да проверите дали е и каква специалност.

# 131
Такааа. Влизам тук, за да ви кажа, че споделянето в този форум може да ви изиграе лоша шега. При мен така се получи. Докторката ме информира, че повече няма да ни лекува.  Sad
Не знам от какво се обиди, но съвета ми към всички е да внимавате какво пишете, защото и някой друг може да се обиди от коментари за хонорари.

ПП. А аз си мислех, че като не се засягам от коментари за моите хонорари, и при другите хора е така.

# 132
Такааа. Влизам тук, за да ви кажа, че споделянето в този форум може да ви изиграе лоша шега. При мен така се получи. Докторката ме информира, че повече няма да ни лекува.  Sad
Не знам от какво се обиди, но съвета ми към всички е да внимавате какво пишете, защото и някой друг може да се обиди от коментари за хонорари.

ПП. А аз си мислех, че като не се засягам от коментари за моите хонорари, и при другите хора е така.
Темида, не се натъжавай!Това е недостойна постъпка,от страна на докторката,според мен.
Удрят го на бизнес,а после се сърдят,забравят че трябва да Помагат,а са го ударили на печалба.
Има и други хомеопати   bouquet

# 133
Diorella, много си мила, благодаря ти. Hug

Наистина ми е тъжно, понеже здравето на децата ми е безценно... Дано да намерим друг добър доктор...

# 134
Именно,няма цена за здравето на децата,за това някои хора се възползват от това.
И те съветвам,да питаш за цените предварително друг път  Wink

Общи условия

Активация на акаунт