Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 750
  • 985
  •   1
Отговори
# 105
Моите наблюдения са, че с хомеопатията става по- бавно. Търпение и вяра.
На Маги вече няколко пъти кашлицата изчезва напълно 2-3 месеца след лечението.
Значи не сме само ние така. Моят дребосък уж излекуван, ама все си покашля.  Confused Днес ще звъня пак на д-р Ферфериева, че от снощи пък му се позасилила кашлицата (при баба си е).

SunnYtooo, за погрешно изписаното лекарство понякога може да бъде виновен и самият пациент - ако не дава точна и/или пълна информация за състоянието си, поведението си и т.н. Мога да ти гарантирам едно: д-р Ферфериева няма да се откаже да търси подходящото лечение, докато не го открие.  Peace Просто й кажи, че според теб подобрение няма и отговаряй ясно и точно на въпросите й. Успешно лечение!  Praynig

# 106
  • България
Днес ходих да си запиша час при д-р Ферфериева за 1-во посещение. Познайте за кога ми дадоха час - края на април  Rolling Eyes

# 107
Аз се обадих по телефона в началото на януари и ми дадоха час за 6 април, така че не се учудвам. По този повод се замислям дали да не запиша и при Корнел newsm78... има чудесни отзиви и за нея, но все пак Ферфериева, т.к., води в класацията. В голяма чуденка съм, а нямам и търпение вече да започнем лечението (става въпрос за астма при дъщеря ми).
Успех и търпение на всички в лечението! Hug

# 108
Пак сте добре Simple Smile нас ни записа за началото на Май. Направо не знам  ooooh!
Синчето е с доста уголемена 3-та сливица, д-р Аврамов иска да я вадим като се постопли, съпругата ми иска да пробваме с хомеопатия че я е страх от операцията. А до Май не знам какво ще правим  #Crazy
Някакви координати за Корнел, че някъде я пишат в Славейков другаде на Сливница 4. А тя класически хомеопат ли е ?

# 109
Оооох, и аз искам да чуя за Корнел, че при Ферфериева вече е безбожно скъпо. Преди 20 дена дадохме 30 лв. за преглед, а в събота ни взе още 55 лв. Shocked
Не твърдя, че трябва да работи без пари, обаче малко нагорно ни идва...

# 110
За Маринела Корнел ли става въпрос? Ако е тя, кабинета и е в "Славейков" бл. 65 до Била.
Не знам как работи, аз съм при колегата и в отсрещният кабинет. Но има едно предимство при нея - не се чака много  Simple Smile. При моя хомеопат ако има 10 човека, при нея има 1.

# 111
daindi, благодаря ти. Но това, че няма хора при нея, май не говори твърде добре за уменията и...Някой със собствен опит при нея ще сподели ли впечатления?

# 112
Не е задължително, просто хората може да не я знаят много. Нека да споделят тези, които са доволни от нея!

# 113
при Ферфериева вече е безбожно скъпо. Преди 20 дена дадохме 30 лв. за преглед, а в събота ни взе още 55 лв. Shocked
Наистина? Никога не съм давала чак такива суми... Confused Ако нямаш против, би ли казала за какво ги дадохте, в смисъл - какво представляваше прегледа?

# 114
  • Бу-у-урга-а-ас
Случвало ни се и на нас да платим повече, ама ако сме минали цялото семейство поред. Често се е случвало при вторичен преглед да не ми вземе НИЩО.

# 115
Нормален преглед - слушалка на гърдите и гърба, гърлото, преглед на ушите на бебка. Слушалка и на каката. Това, плюс паста за зъби, френска, която била 15 лв./?!/ ни струваше 55 лв. Не бях купувала и дори не бях чувала за хомеопатична паста на такава цена...Както и да е

Случвало ни се и на нас да платим повече, ама ако сме минали цялото семейство поред. Често се е случвало при вторичен преглед да не ми вземе НИЩО.

Това и на мен ми се е случвало, но отдавна. От половин година такова нещо не се случва, за жалост. Колкото пъти да идем, може и след три дни да е, пак ни таксува...

Абе криза и тука... Sad

# 116
Е, това ми се струва доста лакомо. Моят хомеопат когато сме с дъщеря ми ни таксува като 1 човек - 10лв. Когато е болна малката и ни вземе веднъж 10лв, после ни вика всеки ден да я наблюдава и нищо не ни взема. Даже ми става неудобно понякога.

# 117
Темида, все пак едва ли насила ви е карала да си купите пастата за зъби. Както е известно, българската хомеопатична паста струва 2 лв., така че не е като да няма избор.
А прегледът си е 20лв. на човек, макар че и на нас не ни взима пари за вторичен, когато е в рамките на 2-3 дни.

# 118
Лили, какво да ти кажа, не е насила. Каза - имам за вас паста за зъби, от Франция. Казах - каква изненада, трогната съм от жеста, а накрая - 15 лв. за паста Cry

# 119
Е, това е кофти! Rolling Eyes
Сега поне ще бъдем предупредени да не искаме паста от Франция, ако ни предложи Stop

daindi, кой е вашият хомеопат, Вълков ли?

Общи условия

Активация на акаунт