Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 739
  • 985
  •   1
Отговори
# 90
Продължавам да съм възхитена от д-р Ферфериева. След проявена глупост от моя страна ми изправи детето на крака за 3-4 часа! Не искам да се случва пак това, което преживях...  Sad

# 91
  • Бургас
От скоро посещаваме д-р Ферфериева (няма и месец) и не мога да споделя кой знае какво, но първите ми впечатления със сигурност са положителни. Peace

А относно д-р Пейчев - скоро имах нещастието да се сблъскам с него..
Не знам колко е добър, мил и учтив като му пълни някой гушата, но в спешното където опряхме до него в 1:30 посред нощ, се държа отвратително.Добре, че и аз бях достатъчно притеснена и разревана, че щеше да ме запомни...

# 92
Че то има ли изобщо Спешно отделение в Бургас?!  Confused Ама това е една друга тема, и то доста неприятна...  Sad

# 93
  • Бургас
Че то има ли изобщо Спешно отделение в Бургас?!  Confused Ама това е една друга тема, и то доста неприятна...  Sad

Оххх, да не ви се налага да опирате до там.
Честно казано за лекаря долу в спешното и от сестрите които ни посрещнаха нищо лошо не мога да кажа.Отнесоха се много внимателно и добре, че бяха те да ни поуспокоят малко.Явно случихме на смяна.Но като дойде въпросния доктор #Cussing out
После вече много неща ми дойдоха на акъла да му кажа, ама така се бях ошашкала в началото, че... Tired

# 94
Здравейте,момичета.Относно др.Ферфериева и аз доскоро бях доволна от нея,но от едно известно време,сякаш пациентите и дойдоха в повечко и стана така,че детето ми от една хрема направи двустранен бронхит.Обадих и се мн.притеснена,вдигна ми сестрата,беше петък,и ми каза да изчакам до понеделник,като се има предвид,че малката не беше спала 2 дена от кашлица.Наложи се в събота да потърсим мед.помощ.Препоръчаха ни др.Благинова не е хомеопат но ни помогна(за кратко) изписа и антибиотик(малката не беше пила близо 1 година и нещо) и сиропи за кашлицата.И така за 2 седмици детето се излекува.След близо месец от една хрема всичко се повтори,но този път не стигнахме до антибиотика,защото хванахме болестта в зародиш.Сега като се излекува напълно пак ще я закарам при Ферфериева за добро или зло детето ми при нея не се разболява повече от година,а преди това постоянно висяхме в болницата.Този път ще бъда по настоятелна и когато ми каже сестрата"Изчакайте"-еди си колко,ако имам притеснения хич няма да чакам,а направо и казвам,че отивам.Явно трябва да си по-нахален вече.Това е от мен,извинявам се че стана толкова дълго,но исках да споделя опита си.Извода,който си направих е: хомеопатията наистина лекува.

# 95
Здравейте, момичета!
От скоро се доверявам на хомеопатията, за дъщеря си, и имам нужда да питам по знаещите няколко неща. Ходя при д-р Димитров, който лекува една изключително упорита хрема на дъщеря ми, която е с много силна придружаваща кашлица. Приблизително вече месец пием изписаните от него лекарства, кашлицата ни намаля, хремата изчезна, но всъщност не е здрава напълно, защото продължава да кашля. Бих искала да попитам майките, които имат повече опит - колко дълго трябва да чакам да оздравее напълно дъщеря ми с хомеопатията?т.е. трябва ли да смятам, че щом толкова дълго продължава тази кашлица най-вероятно не е било предписано адекватно лечение или просто с хомеопатия нещата се лекуват по-бавно.
Малко объркано стана, надявам се, че сте ме разбрали и някой ще сподели!

# 96
Моите наблюдения са, че с хомеопатията става по- бавно. Търпение и вяра.
На Маги вече няколко пъти кашлицата изчезва напълно 2-3 месеца след лечението.

# 97
Моите наблюдения са, че с хомеопатията става по- бавно. Търпение и вяра.
На Маги вече няколко пъти кашлицата изчезва напълно 2-3 месеца след лечението.
Peace И по-чести посещения при хомеопата, за да се проследи състоянието.

# 98
Да довърша и аз за Ферфериева.Запазихме час за 05.01.09г. след глупостта,която направих с детето си вече втора седмица не може да се оправи,но запазих час след Н.Г.защото се страхувам,че ще има реакция(която е неизбежна за пълното и излекуване)точно по празниците.А покрай тези реакции направо ми побеля косата.

# 99
Здравейте момичета, включвам се в темата с един въпрос : Можете ли да ми кажете как процедирате ако сте от друг град , защото аз съм от Сливен и съм решила да заведа детенце при д-р Ферфериева,  всеки път ли трябва да ходя до Бургас или би ме консултирала и по телефона?  Благодаря на всички писали по темата, защото благодарение на вас се реших да заведа детето на хомеопат и се надявам че няма да сгреша    Hug

# 100
  • Бу-у-урга-а-ас
А защо не и се обадиш по телефона и не попиташ. Едва ли някой от нас може да ти даде информация.  Peace

# 101
и аз ходя при д-р Ферфериева и честно казано не съм мн доволна-май количеството измества качеството!ако ти се наложи нещо спешно и си извън града например-пази Боже...първо е почти неоткриваема по телефона/вдига го сестрата/ и второ-тр задължително при нея да отидеш за лекарство-срещу 20 лв!преди време ходих при Мариела Корнел и бях по-доволна-и като отделено време и като резултати!и се е случвало да ме консултира по телефона и да си купувам препаратите от аптека...май пак там ще се върна

# 102
  • Бу-у-урга-а-ас
и аз ходя при д-р Ферфериева и честно казано не съм мн доволна-май количеството измества качеството!ако ти се наложи нещо спешно и си извън града например-пази Боже...първо е почти неоткриваема по телефона/вдига го сестрата/ и второ-тр задължително при нея да отидеш за лекарство-срещу 20 лв!преди време ходих при Мариела Корнел и бях по-доволна-и като отделено време и като резултати!и се е случвало да ме консултира по телефона и да си купувам препаратите от аптека...май пак там ще се върна

Абсолютно не мога да се съглася. В почивен ден ме е консултирала по телефона и мен и детето. Нееднократно ми е казвала по телефона да си купя от боаронските препарати с по-слаба потенция. Може би за това така ти се е сторило, защото на теб да ти е трябвало нещо различно от 9С, 15С, 30С, а в аптеките тях ги няма. Не навивам никой. Все пак човек трябва да има най-малкото доверие на лекуващия го лекар.

# 103
надявам се да не съм права и наистина да съм на правилното място/при Ферфериева де/-все пак преди да отида съм чула добро за нея!но не знам защо не ми се получава-не се иподобрявам!това малко ме отчайва

# 104
Аз също не мога да кажа лошо за нея. Писах й вчера мейл / аз съм в чужбина /, отговори ми в 1.30 през нощта. За по телефона, верно често го вдига сестрата. Но не виждам как да стане по друг начин, когато има пациент. Също така винаги е прекъсвала интервюто, когато кажа, че е спешно или ме моли да се обадя след няколко минути. Въпрос на сработване, търпение и доверие е, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт