Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 731
  • 985
  •   1
Отговори
# 75
           Благодаря ви за разясненията   bouquet Наистина ми стана доста по-ясно. В интерес на истината толкова съм се доверила на лекарката /вече поне 8год/ че не съм се и интересувала дали е класически   Embarassed

# 76
Аз съм за д-р Вълков,за нас той е най-добрият

# 77
Ивето, и по-горе казах, и пак ще кажа - важнот е всеки да е доволен от лекуващия го хомеопат. Изобщо няма смисъл да спорим кое е по-добре - да е класически или не. Просто едни искат така, други - иначе.
А д-р Ферфериева определено не е шарлатанка  Joy, много ме разсмя!  Grinning

# 78
Ивето, и по-горе казах, и пак ще кажа - важнот е всеки да е доволен от лекуващия го хомеопат. Изобщо няма смисъл да спорим кое е по-добре - да е класически или не. Просто едни искат така, други - иначе.
А д-р Ферфериева определено не е шарлатанка  Joy, много ме разсмя!  Grinning

не съм казала че е, просто с това направих сравнение  Peace А както вече писах, след като ми обясниха момичетата ми стана ясно Peace

# 79
Ще има сбирка по случай Седмицата на хомеопатията и в Бургас на 12 април 2008г., ще уточня час и място допълнително. Организираме среща с изнасяне на лекция за хомеопатията, въпроси към хомеопати...
Приели са поканата да участват Д-р Маринела Корнел, Валентин Вълков и Д-р Джокло.
В момента търсим подходяща зала!

Simple Smile

# 80
Срещата с хомеопати ще се състои на 12.04.2008 год. от 11 часа в актовата зала на ОУ "Брата Миладинови"!!!
Вход свободен!!!

ПРИЯТЕЛИ НА ХОМЕОПАТИЯТА, ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

# 81
  • до морето
Някой има ли отзиви за д-р Бъчварова? Има голяма табела до Борисовата градина: "класически хомеопат, педиатър"

# 82
Чудесно, petia_5a!

Ще разглася сред приятели и ще дойда.

# 83
# 84
Влизам в тази бургаска тема, за да ви поканя на първия благотворителен великденски базар в Бургас. Обръщам се към тези, които не са влизали в благотворителната бургаска тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283894.200 , а и не само. Заповядайте!

# 85
вече никои ли не влиза в този форум???питам си нещо ама никой не ми отговаря...та въпроса ми беше колко време ви е продължила "оздравителната криза" по време на лечение с хомеопатия?при мен повече от седмица вече!и съм доста зле наистина...

# 86
Там е работата, че при всеки различно.

# 87
Благодарско на всички за темата!Важна е и полезна.Не я забравяйте   bouquet

# 88
Здравейте! Аз поверявам децата си само на д-р Пейчев и засега съм изключително доволна.Препоръчвам го на майки, които вярват в лечение чрез су джок /защото той сега лекува по този метод и то изключително успешно/. За мен това е най-логичния начин за нормализиране на енергиите в организма. Въпреки това се интересувам дали има други добри лекари в тази област в Бургас
Д-р Пейчев е мнооого лош вариант за избор. Щеше да умори детето ми, добре, че избягахме навреме. Много, много некадърен....Чух, че е наркоман, това ми изясни защо е толкова неадекватен...

# 89
  • Бу-у-урга-а-ас
Дискутираме варианти по-близко до класическата хомеопатия все пак. Пейчев не използва класическа хомеопатия.

Общи условия

Активация на акаунт