Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 267 817
  • 985
  •   1
Отговори
# 195
Ферфериева е лекаря за моята дъщеря ве4е година и съм страшно доволна-няколко пъти боледува малката и само тя ни помага-не винаги ходим,и по телефона ме е консултирала,но предпо4ита да види ли4но малката-а то4но в този период тръгна и на ясла и о4аквах големи проблеми-сега щом и баба ми,която е мед.работник  като  се закашля малката и вика"давай й от вълшебните капки" Wink
единственото,което и мен ме изнервя е 4акането пред кабинета въпреки записаните 4асове-минимум половин 4ас-не знам защо се полу4а така newsm78 ина4е и аз си записах 4ас за първо интервю и моето е за след 3 месеца Rolling Eyes

# 196
Здравейте и от мен. А какво следва ако си зле и искаш да отидеш на първа консултация (тъй като аз не съм ходила на хомеопат, но поради разочарованието ми от медицината ни съм длъжна да опитам в друга насока) и съответно ти дадат час за преглед след 3 месеца...мислите ли, че е нормално ако си зле да чакаш 3 месеца да ти дойде часа?!?!? И още нещо, след като прочетох всички публикации по темата се спрях на д-р Ферфериева или д-р Вълков, а познати ми препоръчват силно и д-р Джокло, моля ви насочете ме към един от тримата. Трябва ми някой, който да е на Ти с медицината, защото от година и половина ходене по нашите лекари нямам никаква сигурна диагноза... newsm78

# 197
  • Бу-у-урга-а-ас
И тримата са с много добра репутация. Приятелката ми е като нова след консултациите и лечението при Вълков.

# 198
И тримата са с много добра репутация. Приятелката ми е като нова след консултациите и лечението при Вълков.

И аз съм при него и съм доволна  Simple Smile...а и няма да ти се наложи да чакаш толкова дълго! Confused

# 199
  • Бу-у-урга-а-ас
Но май не работи с деца или поне приятелката ми е казвала, че навалицата от чакащи деца е за съседния на него кабинет.

# 200
Но май не работи с деца или поне приятелката ми е казвала, че навалицата от чакащи деца е за съседния на него кабинет.

Напротив, изключително работи с деца  Simple Smile...дъщеря ми е при него, освен всичко има и подход към децата (само при него иска да ходи). Стига толкова реклама! Naughty

# 201
Ами на мен не ми трябва за дете и без това. Благодаря ви, мисля да ви се доверя  Peace   bouquet

# 202
Д-р Ферфериева, класически хомеопат, ама наистина класически. Wink
Защото от много хора чувам, че уж ходели при класически хомеопат, ама пият гранулките на Боарон по 3 пъти на ден.
Съвестна е и винаги отговаря на телефона си, когато се е налагало да й звъня.
0889530195
добрият хомеопат е преди всичко И отличен психолог ,а тя не е такъв познавач на вътрешния свят на пациента. Анамнезата й беше доста хаотична и объркваща Съжалявам това е мое мнение

# 203
dilince, преди да избереш, ето ти още личен опит:
Вълков провежда първично интервю за дете в рамките на 10 минути. 5 от тях са за "добър ден, довиждане и колко дължа". Другите 5 са за въпросите - име, адрес, имате ли наследствени заболявания.
Употребява израза "не съм бърза помощ" за спешни случаи. "Вървете в болница" и "трябваше да постъпите в болница" също са негови изрази.
Телефонът му е нон-стоп изключен. Ако си му супер симпатичен, ще общува с теб на скайп или на друг телефон. Явно някои деца са по-важни от други....
Изписва по две лекарства като алопатите. "Да пие ...три дни и после ... още три дни" са негови предписания. Нищо общо с класическата хомеопатия...
Нека се чуе най-после истината, стига толкова реклама без покритие.

# 204
А, и още нещо - На първичния преглед Вълков пише. /Вероятно адреса и телефона Mr. Green/ На следващите обаче нищо не пише. Стои и зяпа компютъра. Сигурно е толкова умен, че обработва информацията мигновено и някой свише  Mr. Green му съобщава лекарството...

# 205
  Аз имам един въпрос. Какво изписват класическите хомеопати?

...Защото от много хора чувам, че уж ходели при класически хомеопат, ама пият гранулките на Боарон по 3 пъти на ден.

От това си правя изводи, че не ползват гранулките на Боарон. Или просто изписват едно единствено лекарство, а не схеми  newsm78

# 206
Изписват едно единствено лекарство, а не комбинации и не по схеми.
Иначе аз тук /Канада/ съм си поръчвала гранули на Боарон, но само моноелементи.

# 207
dilince, преди да избереш, ето ти още личен опит:
Вълков провежда първично интервю за дете в рамките на 10 минути. 5 от тях са за "добър ден, довиждане и колко дължа". Другите 5 са за въпросите - име, адрес, имате ли наследствени заболявания.
Употребява израза "не съм бърза помощ" за спешни случаи. "Вървете в болница" и "трябваше да постъпите в болница" също са негови изрази.
Телефонът му е нон-стоп изключен. Ако си му супер симпатичен, ще общува с теб на скайп или на друг телефон. Явно някои деца са по-важни от други....
Изписва по две лекарства като алопатите. "Да пие ...три дни и после ... още три дни" са негови предписания. Нищо общо с класическата хомеопатия...
Нека се чуе най-после истината, стига толкова реклама без покритие.

Toва са пълни глупости! Но нека всеки сам си прави изводите...и без това кабинета му е препълнен с пациенти... Wink

# 208
Най-обичам като ми кажат "пълни глупости".  Mr. Green Но освен тази изчерпателна характеристика не видях нито един конкретен аргумент в подкрепа на качествата на въпросния лечител.

А рекламните агенти са ми любимата категория хора, особено като става въпрос за здраве.

ПП. Заведох децата при Вълков най-вече поради славата му в този форум. Безкрайно съжалявам за това. Дано да няма и други подлъгали се като мен 

# 209
temida, малко се напъни и прочети мненията от началото на темата до края и тогава прецени. Рекламните агенти получават някакво заплащане за труда си, аз не, поне не за този. Просто искам да помогна на хората, които питат, като "рискувам" да увелича броя пациенти, което пък после ще доведе до по-трудно намиране на свободни часове за мен. Сега като се замисля, докторът може да не иска да си губи времето с такива "компетентни запечени разбирачки"....

Общи условия

Активация на акаунт