Да се показват презамките на сутиена е срамно и вече не е модно

• 15 852
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
да, аз съм ги пробвала и наистина са ми ужасно неудобни!

# 106
имат силиконови ленти отстрани и държат добре.. Peace
Именно. Всъщност всички, които твърдят, че са толкова неудобни пробвали ли са? Защото аз си мисля, че и с чашка С не би трябвало да има големи проблеми.
Пробвала съм. Не са ми удобни.

# 107
За в градинката прд блока всичко е допустимо - от черен сутиен и бял потник, до прашка над панталона или направо цепката се вижда ( Sick ), може и всичко на един индивид да се забележи + джапанки Simple Smile
За някакво официално събиране е неприлично да се виждат части от бельото.

# 108
И на мен никога не ми е харесвало това. Винаги съм слагала силиконови. А най-ме дразни потник с такъв гръб и отстрани презрамките, особено ако са и в различен цвят от потника. ooooh! А виждам такива всеки ден, всеки. Чак се зачудих дали е модерно сега нарочно да се носи така. Аз винаги нося такъв с една презрамка през врата. Thinking

# 109
За в градинката прд блока всичко е допустимо - от черен сутиен и бял потник, до прашка над панталона или направо цепката се вижда ( Sick ), може и всичко на един индивид да се забележи + джапанки Simple Smile
За някакво официално събиране е неприлично да се виждат части от бельото.
не само за градинката пред блока,ами и за терасата не би ми било допустимо, дори и в къщи пред децата ми....нали утре и дъщеря ми ще си мисли,че е нормално да ходи с бял сутиен под черна блуза ....все пак даваме и пример, нали?

# 110
И на мен никога не ми е харесвало това. Винаги съм слагала силиконови. А най-ме дразни потник с такъв гръб и отстрани презрамките, особено ако са и в различен цвят от потника. ooooh! А виждам такива всеки ден, всеки. Чак се зачудих дали е модерно сега нарочно да се носи така. Аз винаги нося такъв с една презрамка през врата. Thinking

През врата пак се вижда  Thinking
Аз ги нося кръстосани на този тип потник

# 111
Все пак да не забравяме и наличието на ето това:
,
което вече може да се намери на пазара и е на доста приемлива цена.
Според мен е идеално за случай,изискващ скрити презрамки и липса на такива  Thinking

# 112
Махтоб, това наистина ли държи гърдите повдигнати? Аз не мога да си обясня как ще се получи, без презрамки. Според мен този сутиен е за доста малък бюст. Не знам на чашка C или D как ще се задържи. newsm78

# 113
Сега да погледна  Thinking
http://www.tvshopping24.com/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cg … showd660,,9901378

мммммммм,мисля че има и чашка Ц,м-да в сайта пише че има,но по принцип
тез неща се лепят на гърдите и се закопчават отпред,но сигурно стават и за големи гърди  Thinking щом има Ц.
Добре че погледнах темата та видях,че трябва да си купя такива за сватбената рокля  Mr. Green

# 114
Какво ли запарване и потене пада в тези силиконови питки ... Mr. Green Party

А представям си как може да шокират и мъж Whistling Mr. Green

# 115
Ама те хубаво се лепят, но представи си да го лепнеш на отпуснат бюст. Каква е файдата? Той пак ще си е отпуснат, ама с лепенки отгоре. Mr. Green А няма какво да го вдииигне нагоре. Което само презрамките правят.

# 116
  • out of space
Все пак да не забравяме и наличието на ето това:
,
което вече може да се намери на пазара и е на доста приемлива цена.
Според мен е идеално за случай,изискващ скрити презрамки и липса на такива  Thinking

Подарявам!

# 117
Какво ли запарване и потене пада в тези силиконови питки ... Mr. Green Party

А представям си как може да шокират и мъж Whistling Mr. Green
Напомни ми за един епизод на 'Сексът и градът",в който Саманта(че кой друг) си беше купила изкуствени зърна и когато
се свали с един,бързо намери начин да ги "извади"  Joy Joy Joy

Сори за офф   bouquet

Незнам,не съм ползвала,засега,после ще споделям опит,надявам се не горчив  Mr. Green

# 118
Някои жени нямат никакви скруполи и демонстрират мръсно бельо, което и предизвиква такива настроения.

Нямам нищо против презрамки на сутиен ако сутиенът е хубав и добре съчетан като цвят с дрехата. Много е секси.

# 119
Варианти има много, просто на хората им харесва да си носят презрамките. Освен тези силиконовите (които между другото не запарват както каза някой) има и твърди от плат, които се залепят отстрани и перфектно задържат бюста.

Общи условия

Активация на акаунт