Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 19 206
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
  • София
и аз гласувах Hug, дидке, на гости бяхме Hug

# 211
Добра нощ и от мен!
Буболинке Hug
Ани имаш моя глас Peace
Благодаря на всички за идейките за храна на бебка по време на почивката,а темата на Таталина ми беше от голяма полза Hug
Мимик,много е пораснала Йоанка-сладуранка,да я нацелуваш.
Момичета какво стана с Валкирия,къде се изгуби newsm78,някой знае ли нещо newsm78
И за лека нощ ви пускам една снимка от преди няколко дена,малко не е на фокус,но фотографа е виновен Wink

Сладки сънища  bouquet

# 212
....но няма лошо да отида на гости на Дидката, WinkДидке, ще ме поканиш ли hahaha

... с най-голямо удоволствие Ви каня Hug
А как е пораснала сладурката Wink

Таби, каква хубава муцунка е направила малката - да я схрускаш Heart Eyes

Весел и усмихнат уикенд 

# 213
Благодаря Ви момичета  Hug за това ,че сте гласували за нас и Ники Ви  Hug!

Ние от вчера сме доста кривички , още един кътник се появи, малко и Т имахме, но панадолът ни оправи поне за кратко, а през нощта голяма мъка....Днес не спа и следобед както трябва, само дремна и скокна. Та това е около нас.
Дуцка ,ама много готина снимчица с тез две голи дупета, тъй ми хареса , смях се от сърце ...
А пък Тея и тя модерна, както всички малки госпожици - сладка малка бонбонка е с таз розова панделка  Heart Eyes.
Хайде хубава вечер !

# 214
  • София
Да се похвалим за прощъпулника! Инженери ще ставаме!!! От всички чудесии дет му бях наредила, хвана най-невзрачния, в сравнение с всички останали шарении - сметачната линийка на баща ми. След това взе една химикалка и почна да пише, накрая се помъчи да сметне нещо си на калкулатора. Явно все в тоя род неща. Ще показвам снимки, като кача.

Лека нощ на всички мами и бебоци!

# 215
Да се похвалим за прощъпулника! Инженери ще ставаме!!! От всички чудесии дет му бях наредила, хвана най-невзрачния, в сравнение с всички останали шарении - сметачната линийка на баща ми. След това взе една химикалка и почна да пише, накрая се помъчи да сметне нещо си на калкулатора. Явно все в тоя род неща. Ще показвам снимки, като кача.

Лека нощ на всички мами и бебоци!

Хехе, кака му Поли ще му помага с к'вото може Wink
Ние пък след дълго мислене, оглеждане и опипване взехме химикалката и кредитната карта Mr. Green .

# 216
Здравейте момичета  bouquet
Ех тези госпожици много сладки са.......
На Дидка сладурите са много готини по голи дупета,оригинална снимка!
Браво на инжинера на Тинтири Wink
Ани гласувах и аз успех ви желая! Grinning
 Любе с пловдивската чета ще се видим септември......

Заминаваме на почивка през почти целия август.Ще ходим при мама и тати в София,там са ни кумувете,приятелите.......също и на вила край София в Стара планина.
Отдавна чакам тази почивка Grinning и най-накрая дойде.
Ще ми липсвате  bouquet

# 217
...добро утро Two Hearts Two Hearts Two Hearts

БургасКа Ани, Зорри  lovekiss lovekiss ... но приятел ме посъветва да ги махна  Peace

Тинтири-Минтири
smile3501 на момчето Wink

Един поздрав от нас и ви пожелавам слънчева и благоприятна седмица за вас и вашите семейства family

# 218
Честит инженер на Тинтири , и на Polly честит банкер!
Нищо,че си ги махнала Дуцка дупетата -сега сте още по интересни  Laughing! Таткото как реагира на таз снимка, аз го бях накиприла наш Никола с едни розови фибички , също като момиченце  Joy.
Zorri хубава почивка желаем- много да си отпочинеш  и насладиш на хубави дни с роднини и приятели  Hug!
Ние продължаваме с кътниците, последният долу в дясно е набъбнал ужасно- а мрънкането,вече просто ми се наби в главата .
Благодаря ,че гласувате  Hug !

# 219
Честит инженер на Тинтири , и на Polly честит банкер!

Е ха дано е банкер. Че писател къща храни ли ooooh! ... Laughing ?

# 220
Ани, таткоТО няма думата Naughty
ВикО беше си сложил шапката, а после и на Опусумчето и реших да им направя Wink

Направо ви завиждам за зъбите - моята Мишона има само 2 и никакви проблясъци за други зъби ooooh!

# 221
Nie sem.Todorovi/s izvinenie ,che sme po na dve rakii,no niama kak -MAKA-nashata puhkavelka e na gosti/ GLASUVAHME S NAI-GOLIAMO UDOVOLSTVIE I NADEJDA nashiia liubim i sladak plemennik i negovata mama da razkrasiat koricata na mesec septemvri,zashtoto edvali ima drugi koito go saslujavat poveche ot vas!!!Stiskame palci i shte trapnem v ochakvane!!!Badete mnogo,mnogo zdravi i okrileni ot shtastie!Obichame vi ot cialoto si sarce!Celuvki!

# 222
  • София
Здравейте отново, само да ви покажа Джули на плажа, въобще не пожела да стъпи на пясъка, а от водата плачеше Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3581490
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3581419

# 223
Буболинка, излиза първа страница на снимка.бг
ТРябва да излезеш от профила си и после да пуснеш линк Wink

# 224
.... намерих снимчиците
Много в сладка малката Буболинка....особено на снимките със сладоледа и солетките Hug

Общи условия

Активация на акаунт