ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 820
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Умирам от жега.
Обожавам масло.
Наслаждавам му се, че до другия понеделник няма да имам тази "чест".

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 01:16 от Denichkata

# 271
  • Berlin
за вчера : 1361 кал (може и 1400 да са)
м - 60% 89гр
б -  25% 85 гр
в - 12% 42гр
биричка - 3%
за днес съм на едно гювече със супер жилаво свинско месо и кашкавал - доста мазнотия имаше, и то е олио Sad

# 272
Здравейте момичета. Hug Hug Hug
Днес пак плажче раничко, ям си тука пиленце и салатка, за вечеря пълнени пиперки.
Това е.
Denichkata, какво си се смарангясала мила.? Гуш. Hug
tonimirka, радвам се, че си спечелила войната срещу жълто-черните. Grinning Grinning Grinning
Kpuccu, да се връщаш бързо, ще ни лшпсваш. Hug

# 273
Флай,

ммм блазе ти за папането, и на мен ми се яде пиле, ама в тая жега само мисълта за пускане на котлон или фурна ме ужасява  Crazy!

# 274
Чичко Хайер много помага. Grinning Grinning Grinning

# 275
# 276
# 277
О, то и аз съм на климатик, ама пак не искам да чуя за фурна и котлон.

# 278
  • Варна
Здравейте пак Sunglasses-дойде ми поръчката от Промод-едната блуза направо мога да плувам в нея или да карам 9ти месец бременост-не съм се уцелила и много ме е яд. Нищо -някой ще намаже подарък. Другото нещо обаче-черно-белия потник направо спи по мен, имам също и две гривни, които много хубавко ми пасват на жълтата блузка с жабата и кафявата пола, дето не ми я знаете Laughing

Карам някакъв неизвестен режим на ядене-опитвам се да си източа водата, засега лека по лека намалява, но все още съм циклопна и не върви бързо. Днес сметки няма да пиша, не мога се сметна,че пак ядох купешки неща

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 20:02 от tonimirka

# 279
Хубавица   bouquet!

# 280
Тонимирка, много си хубава! А за блузката не се коси - ако искаш я пусни в продавалника, все ще и се намери купувач.

Аз тези дни съм несериозна, ама имам куп дразнители около мен - всеки ден имам гости или съм на рожденни дни - е, не мога да пазя режим при това положение. На 12-ти последно съм на рожден ден на сестра ми и от 13-ти съм решила много стриктно ВМНВХ да направя до рожденния ми ден /08.08/ - даже ядки и млечните ще огранича максимално. Ще си пиша менютата и килограмите тук, та да видим какво ще стане.

# 281
# 282
Момичетааа,
Приемате ли нови надъхани членове?   bouquet Щото имам 10кг в + #Crazy. Сега се захващам с подробно изучаване на рационалното хранене, вадя кухненското кантарче и да започваме. Утре правя първата крачка... , но дали ще стигна 100-те мили. 
ето малко инфо за мен - бях вегетарианка 2 год., спазвах постите, провеждах лечебно гладуване Лидия Ковачева, диети всякакви вкл. и Майкър Търмън и йо-йо ефекта от всичко това ме споходи. Сега си хапвам всичко каквото пожелая обаче кантарът удря шейсетака и отгоре. Вадя си заключения, че някъде определено бъркам. Черпя ви коктейлче и до утре!

# 283
Момичетааа,
Приемате ли нови надъхани членове? 

Добре дошла! И аз отскоро пиша тук, но е голям купон, а пък режима е възможно най-добрия!

# 284
Значи какво стана за днес:
- 100 мл мляко с кафе
- 30 гр масло с подправки, 60 гр бекон, 2 филии бонус
- 100 гр краставички
- 30 гр масло обикновено, 60 гр бекон, 1 яйце
- 100 гр краставички
- 30 гр масло обикновено, 120 гр спанак
- 30 гр ленено семе, 5 гр какао
- 200 гр пиле филе, нищожни количества (около 1/2 хапка всяко) печени чушка, домат, лук, тиквичка, морков.
Чукнах си почти 1700 калории, ама ми беше вкусно.. и мазно хихи  Sunglasses!
Само съжалявам, че последното ядене беше в 12 вечерта, но нямаше как. Ходихме на ресторант по роднински след посещение на концерт на филхармонията.

Общи условия

Активация на акаунт