ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 809
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро красавици   bouquet

Добре дошла manna_mi   Hug Най- важното - чети в началото на темата поста , ако трябва няколко пъти , пиши менюта , питай .  Аз съм тук от м.01.2007 . Докато Тони ми "промие " мозъка за сметаната  Mr. Green бая време мина . Но съм ОК . Свалям бавно и славно . Повече задържам , но пък и това е целта ми .
За вчера - 1500 ккал . В - 18 % . Ядох лозови сърмички - телешка кайма 2/3 1/3 ориз. Чувствах се супер . И днес кантара показа ... намаление . Явно съм го стресирала  Mr. Green
Дени , къде на море ще ходите ?
Тони, потника е чудесен ( и манекенката  Heart Eyes )
Лекичка  Hug

# 286
Добро утро. Hug Hug Hug Днес рано, рано съм в нета.
manna_mi, добре дошла при нас, ако имаш търпение и воля ще се справиш с килограмите.  bouquet
tonimirka, много готино, честито да ти е. Heart Eyes

# 287
  • Berlin
Роси, и аз съм бавно, но славно откъм сваляне Grinning Но вчера преживях такъв шок, че сигурно съм на минус откъм калории  #Cussing out измамиха ни с квартирата, собствениците се съгласиха все пак да ни приемат за 1 година за сметка на котката ни, която трябва да оставим някъде. и аз тъпачката се съгласих.сега съжалявам - по-добре да сме вътре с пари, отколкото да правя компромиси,ама.. брр.. вече не ми се и живее в иначе готиния апартамент Sad
п.п.:и аз ще си поръчам от промод едно блузе...

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 10:08 от abs

# 288
  • Варна
Хелоу! Добър ден, приятен ден! bowuu
Подут съм ,но ще му мине. Вчеря си купил пъпеши днес закуси с последния оцелял. Не е диетарно, но за туй лято толкоз ще да бъде. Намерих тефтер, почвам да пиша в него, щото компутри не ми се мяркат често. А като пиша на бележник мога да смятам и наум.
Купил си е пражола от бут, която ще яде в близките няколко дни, барабар с 3 дузини яйца, селски домат и зефтин. Намерих си рибеното масло, но сусамът го няма. Не знам къде му е мелачката, затуй може би без калций ли? Но не, имам на таблети, уж бил хуйбав... Нещо да пропуснал? ooooh!
Ам, да. Намалих сигарити, не му са пуши много, топло му е. На и кайфето трябва да се намали, 3 пъти е много.  Blush
Тъй. Водата е студена, стар съм и не мога да ходя на плюване, ще ходя ввсе още мазнинен. Обаче ми почват лекциите другото месец и ми се иска да подобря малко формата си, все пак колеги, колежки - тряба имам фасон, нищо че мязам на бамбонь. Няма са срамим я, нъл сми рикламно лицо, не мой са търкалями като яйцо... Joy

Знайти ли, има един подъл человек, който ходи по домовете и носи тайни пъпеЖи на хората и чайове някви захаросани и ги кара насила да ги ядат.. Срещнете ли, не взимайти нищо от него, злосторник с негодяй неден! Ходи и са пъчи, че природолюбител бил и от жаби са интересовал, обаче лъжец и измамник йе - да му нямаш вяра.. Гиди мискинин!! Mr. Green

# 289
  • Варна
Ни мож се саморедактирам и исках да кажа, че туй безобразие с котето ме впечатли и страдам за гадината. Къде ще я дадете сега? Горкото животно..  Cry Их. Затуй е лошо да се гледа животно вкъщи. Зарекох се повече нищо да взимам. Всички измряха.  Confused

Кой е тоз Промод и какво муй промодното? Sunglasses

# 290
  • Berlin
котето ще е при родителите на приятеля ми - в ямбол.ох, цяла нощ ревах, сега пак се насълзявам.
дано не ви се случват подобни неща ! Praynig
www.promod.com  - има страхотни дрешки, а в момента има намаления.

# 291
  • Варна

Знайти ли, има един подъл человек, който ходи по домовете и носи тайни пъпеЖи на хората и чайове някви захаросани и ги кара насила да ги ядат.. Срещнете ли, не взимайти нищо от него, злосторник с негодяй неден! Ходи и са пъчи, че природолюбител бил и от жаби са интересовал, обаче лъжец и измамник йе - да му нямаш вяра.. Гиди мискинин!! Mr. Green
Crazy Joy

Кой е тоз Промод и какво муй промодното? Sunglasses
другия месяц ще го видиш промода-аха  Laughing

# 292
Тони, потничето е разкош! Чудна си! Със здраве да си го носиш!

Да пиша за вчера, че нещо все не ми остава време:
7,00 - кафе с мляко изпито в движение Grinning/нямаше време за хапване, че щях за отърва автобуса за работа Embarassed/
10,00 - едно сварено яйчице с корнишон
13,00 - тиквичка, задушена с масълце и чесън+ кисело мляко/такава вкусотия Blush/
16,30 - варено яйце и масълце около 20гр.
20,00 - пуешко със морков, лук и кисела краставичка
2,5литра вода със лимонов сок

Имам въпрос - мялкото, което си взех вчера, е заквасено с пробиотична закваска! Някой хапвал ли е такова? Днес ще търся инфо за тази закваска? Да не се окаже, че не е добра идея.

За днес
7,00 - кисело мляко
8,00 - черно кафе
10,00 - едно сварено яйце и корнишон
за обед съм си взела две сварени яйца - пак ще ги ям по път, че програмата е нотварена доста. Grinning

Лек ден ви желая!
Ако знаете как съм се замислила за моретооо. Искам вече да ходя!

# 293
Я да питам нещо "старите кучета".
От близо три месеца съм на тази диета, свалих 7 кг горе-долу.
Обаче тука от близо месец съм голям застой, заковала съм се  между 66 и 67 кг, и не мога да мръдна надолу.
Какво да правя , че да бутна метаболизма малко ?

# 294
  • Варна
Бравос! Пу, пу!
Има във фрума на Спайдъра теми за платото и застоя, в които ти попаднал, Бубито. Мож да намалиш малко калорията, мож да увеличиш спортуването, а ако не спортуваш, да започнеш някакво натоварване, мож да ограничиш някой храна, примерно млечните, кафята, солта, купешки варено-пушени.. Зависи от режима до момента, който иска някаква крехка промяна, щом настояваш да продължаваш с нанадолнището. Иначе е нормално туй състояние, може да продължиш със сщото хранене още няколко седмици, тялото се нагажда и може би ще губиш сантиметри, а на килограми ще си същия.
Пиши нещо.

# 295
  • Варна
Ооо Бубе-почти съм та забравил, де са скатаваш Laughing
Ми застоя е гадно нещо, но трябва и търпение за преодоляване-или вкарай повече калории-в никой случай не намаляй калорията, така и така вече си заседнал, няма още да засядаш, или вкарай нещо въглехидратно-ама не вафли или сладолед,ами плод захарен или праскова или диня-нещо тъй да ти се промени. Ако много си възкачил млечния-намали го, или го спри за седмица

Ето примерен план за 1 седмица
-спираш всичко млечно
-увеличаваш калорията с около 300-ама туй всеки ден, т.е. седем дена гледай да ядеш с постоянни калории
-увеличи още водата
-мяткаш ли са? ако не са кършиш-вземи някой спортен ден си направи-ама с тежюсти , по-тъй силово да е
-мазно ядеш ли?
-увеличи въглехидрата
-намали въглехидрата-тотално, слез под 30гр на ден, или дръж да е до 30максимум

Избери си нещо от тиретата и го пробвай, ама не за ден-два ами изкарай цяла седмица-да мой да са настрои тялото
Върти-сучи , тряба да излезеш някак.Тихомир бая месеци беши в застой, но търпя , докат са отпуши и за месец и полвина смъкна почти 4кила-и туй са случва Heart Eyes

# 296
небесна красТавица, tonimirka, мерси ,че ми обърнахте впечатление толкова  бързо.
Спорт няма при мене, ама има малко , току-що проходило дете , и къща с двор Joy
Пъпеш  и диня  пробвах по малко  Embarassed , щото малкото нещеше да пробва , та се принудих да му покажа , че е за ядене.
Мазничко хапвам, ама май требе да намалим малко калориите.
Млечните - само  таратор  пийвам.
Ша се взема да си премеря  сантиметрите, може пък те да са намалели.....
Ей , гадна работа ....
Лятото преполови, пък аз все дебел бе Close.Рокля не съм оБличала още.
Мерси пак за съветите.
Ще докладвам.

# 297
  • Варна
Гхъхъ, покачване на калорията - вий сте прав. Не е сложно, много лесно става, обаче психическата настройка друго казва в таквоз момент. Навярно затуй таквоз съвет неправилън съм посъветвал. Отдавна не му съй случвал застой... Ко беше туй животно!? Срам!  Blush

Ти колко калория ядеш, всъщност? Я сподели! Как са ти процентите? Смяташ ли напоследък тез работи?

# 298
  • Варна
Гхъхъ, покачване на калорията - вий сте прав. Не е сложно, много лесно става, обаче психическата настройка друго казва в таквоз момент. Навярно затуй таквоз съвет неправилън съм посъветвал.
Ти пък-ко са кахъриш-ти си советник номер едно бе, кой беш тоз дет пусна за първи път темата у мамата-оня знае 2 и 200, ама рядко иди да учи хорта. ей ти една жабешка муцава цалувка Heart Eyes

# 299
Храната ми до момента - свинско печено, наденица от чисто месо /сигурен източник/, домат и филия бонус.

Общи условия

Активация на акаунт