Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да лекувам херпес на устата?
Как да се подготвя за раждането и какви подаръци да приготвя за по-големите деца в чест на раждането на бебето?
Как да се справя с ревността на по-големите деца към новороденото бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да лекувам херпес на устата?
За лечение на херпес на устата можете да използвате Ацикловир СТАДА крем 5%, който е ефективен и безопасен за бебета. Този крем помага значително и е предпочитан пред използването на паста за зъби, която може да бъде болезнена при нанасяне. Гентамицин гелът също се препоръчва, но трябва да се използва с повишено внимание, за да не се прекалява с употребата му.
-
Как да се подготвя за раждането и какви подаръци да приготвя за по-големите деца в чест на раждането на бебето?
За подготовката за раждането е важно да обмислите каква помощ ще ви трябва от близките, като бабите и дядовците. Подходящи подаръци за по-големите деца в чест на раждането на бебето могат да бъдат под формата на нещо, което ги кара да се чувстват важни и възрастни, като например специално внимание и време от родителите, което да ги увери, че въпреки появата на новото бебе те все още са важни.
-
Как да се справя с ревността на по-големите деца към новороденото бебе?
Справянето с ревността на по-големите деца към новороденото бебе изисква внимателно внимание и подкрепа. Важно е да обсъдите с по-големите деца какво означава да имат нов брат или сестра и да се уверите, че те все още са важни. Подкрепата и разбирането от страна на родителите са от съществено значение за успешното справяне с ревността.
-
Има ли начин да плащам сметките си онлайн?
-
Как е възможно при толкова много хора в централната поща да работи само 1 гише?
Те са много против да пътуваме, нищо нямало да ми стане една година без море и ала-бала портокала...
>
аз и у нас си седя без плаж . Но се надявам да го предумам малко поне да се печна . А пък и по добре сега отколкото догодина с бебе , мисля че няма да е толкова почивка
Изглеждаш страхотно на снимките и според мен хората са те гледали със лекичка завист 

така да ни притесниш-уж само за уикенда.. А и снимките са страхотни-радвам се,че сте успяли да се разнообразите с морето,а и ти сигурна ли си,че си бременна
И май някой трябваше с пола да се отчита днес..Аз сега горе-долу малко се поосвестих,ама цял ден как ми беше
едва съм изкарала в офиса,имах чувството,че всеки миг ще припадна..събрала съм границите..Корема много ми тежи,все едно воденичен камък ми е виснал долу само ходя като патка и се клатушкам,по-нататък не знам какво ще се прави
и вече направо си ми се доспа.
. много си притеснила всички мами.
.
, цял ден го чакам да се прибере и сега ще си го нагуша
.Вие как сте с половинките си???
и може би това е лошо за бебче,ама иначе се изнервям много иставам раздразнителна,та ми се налага да си търсся разнообразие.За съжаление,все пак се налага доста да се съобразявам сега. Например,днес можех да ходя да се стрелям на ПейнтБолл ама... нема как! А и не мога да карам АТВ-то на мъжо.... и какво ли още не,но си заслужава