Гордо си носим сладките кореми,до НОЕМВРИ ще са още по големи

• 10 662
  • 282
  •   1
Отговори
# 210

А как ми се доходи на морееееееееееееееееееееееее.... CryТе са много против да пътуваме, нищо нямало да ми стане една година без море и ала-бала портокала... Tired Tired
И аз навивам моя да ходим на море  а той ми казва < При едно условие - да не се печеш и да не се топиш в морето  #Crazy >
Е не мога да си представя каква почивка ще бъде без плаж  newsm78 аз и у нас си седя без плаж . Но се надявам да го предумам малко поне да се печна . А пък и по добре сега отколкото догодина с бебе , мисля че няма да е толкова почивка

# 211
  • София
Просто Аз, радвам се, че сте си изкарали чудесно Hug Изглеждаш страхотно на снимките и според мен хората са те гледали със лекичка завист Wink

Мишунка, нека ти е неприятно лежането...по-добре така, отколкото да свикнеш Wink Можеш да пиеш и ношпа, ако много те присвие.

А пък аз днес с тая прахосмукачка...хем си знам и пак ...поуморих се и сега пих хапчета. Покрай дребното къщата някак се "запуши" и трябва да местя сто неща за да изчистя. И пак не успях да измия паркета. Утре, ако съм добре ще му дойде ред Peace

А за морето, според мен пътуването е опасно, не престоя там Simple Smile

# 212
ProstoAz,хубаво че се отчете с дълъг пост,че иначе #2gunfireтака да ни притесниш-уж само за уикенда.. А и снимките са страхотни-радвам се,че сте успяли да се разнообразите с  морето,а и ти сигурна ли си,че си бременна LaughingКъде ти е корема?И честно ли е да изглеждаш като манекенка Crossing Arms Laughing
Мишунка не писа май как е? ThinkingИ май някой трябваше с пола да се отчита днес..Аз сега горе-долу малко се поосвестих,ама цял ден как ми беше ooooh!едва съм изкарала в офиса,имах чувството,че всеки миг ще припадна..събрала съм границите..Корема много ми тежи,все едно воденичен камък ми е виснал долу  само ходя като патка и се клатушкам,по-нататък не знам какво ще се прави newsm78ръцете са ми са сухи,краката също,непрекъснато ми се яде...вените са ми изскочили..ох,май стига оплаквания за тая вечер Embarassed Laughing

# 213
Здравейте на будните майчета.Днес цял ден се излежавам  smile3507 и вече направо си ми се доспа.
Добре дошла ProstoAz, радвам се да се запознаем- макар и виртуално.Аз съм новичка във форума.Тия дни само за тебе чета  smile3529. много си притеснила всички мами.
Някой да се похвали с нещо позитивно lalalala .
Аз ще приключвам тук че любимия се прибра и искам да си го видя  kiss Two Hearts, цял ден го чакам да се прибере и сега ще си го нагуша Blush.Вие как сте с половинките си???

# 214
    ladybebi    Добре дошла на теб! На мен добро завръщане   Laughing   Аз не се сетих,ама трябваше на некой да се обадя....май само на Маруся имам телефон  newsm78    Ех,и тя идва до Плевен и не можахме пак да се видиме!

Ей ..а кога е тази ваша среща.Я казвайте бързо...че четох четох,ама то повече от една тема сте изписали и май не успях да хвана края.Та кажете кога и къде. Може пък да успея да се довлека  Praynig 

Сладурана корема странно в един момент е огрооомен,а после а по-мъничък  newsm78  Не знам каква е тази негова способност.  Само при мен ли е така  Thinking
   А иначе... не мога да сотя дълго време на едно място  Sad  и може би това е лошо за бебче,ама иначе се изнервям много иставам раздразнителна,та ми се налага да си търсся разнообразие.За съжаление,все пак се налага доста да се съобразявам сега. Например,днес можех да ходя да се стрелям на ПейнтБолл ама... нема как! А и не мога да карам АТВ-то на мъжо.... и какво ли още не,но си заслужава Simple Smile

За отношенията с милото... знам ли  ladybebi ,аз съм станала много властна от както съм бременна и постоянно имам нужда мъжо да е до мен Sad Какво да правя.Ако ми се прибере в 22.30  #2gunfire  лошо му се пише.Освен,ако и аз не съм някъде по това време  Laughing   Искам да се попроменя,ама какво да правя.Предполагам,че като дойде бебо ще е друго.

# 215
ProstoAz и аз съм така с корема.Ту е мъничък ту голям.Установих че става много голям като ходя повече.А иначе ако се заседя в къщи си ми мъничък.Лекарката ми каза че е по- мъничък защото имам по-малко околоплодни води.Няма нищо лошо в това де.Та викам да си направиш и ти тоя експеримент и ми кажи после.
Айде вече съвсем си лягам.  1countingsheep

# 216
бе верно,че корема някой път ми е много голям,друг  Thinkingпът едва се вижда..Сега докато пиша усетих нещо мокро по потника си...от едната ми гърда си капе коластра Shocked

# 217
Добро утро!Мацки, много сте слаби ,бе!Направо ви завиждам, пу, пу ,пу...Мен това най-много ме сдухва-като се погледна в огледалото, направо се намразвам.Пре нас за морето ситуацията е такава-всички искат да ходим, аз-не.Имам цял бански, но с него циците ми стигат до кръста, а с половинките-корема ми щръква адси много напред и съм смешна. Малкия записах на лагер, а за нас запазих бунгала на язовир, уж мислех, че ще има по-малко хора, пък то се оказа, че ще е препълнено...От приятелите ни не се смущавам, радват ми се, но от чуждите хора и начина ,по който ме гледат-умирвам...Всички мислят, че ще раждам скоро, и като кажа, че съм за края на ноември, се сконфузват, аз-още повече. Липсват ми летните дрешки, които нормалните жени носят, и окото ми все в хорските крака и дупета.Пуста суета, хич не се връзва с бремелинската лакомия, хем знам за какво става въпрос от предния път, а и на всичките си приятелки помогнах да влязат във форма след бременността, пък сега нещо все за това се стягам...

# 218
TIHA VODA   на доста места четох,че колкото бързо качиш,така ще и свалиш  Simple Smile Наистина всичко е относително,но съм на 100% убедене,че с малко усилия и с подходящ режим на хранене (а доколкото си спомням и ти като мен си запалена по това Simple Smile ) ще ги смъкнеш за нула време!  Да не говорим,че първите 5 дни се смъква драстично най0много,а то това ще ти и трябва за стимул.От там нататък съм сигурна,че ще е лесничко  Wink 

Сладурке
,на мен редовно ми тече коластра.През 1-2 дена.като се събудя и около потничето ми петънце. Малко се дразня да си призная,защото още от сега се чувствам като дойна кравичка  Laughing  А пък и на мъжо му е доста странно.Върви му обясни,че е нормално  Laughing

ladybebi
  ще направя едно разследване да видя кога ми е подут корема.До сега не съм се замисляла.Единственото,което забелязах е,че ако не съм ходла до голяма тоалетна сутринта после ми е подут повече корема,но това май няма нужда да го забелязвам,то всички си го знаем  Blush,та ще вдия тая работа с ходенето

"

# 219
Добро утро! Днес е топличко, има слънчице, ПЕТЪК е и за момента живота ми изглежда прекрасен. Crazy

Prosto_Az, среща май няма да има, защото сме само две желаещи. Или са заети всички, или не им се излиза от анонимността на форума. Разбираемо е. А относно корема ти - наистина го няма, изглеждаш си перфектно. Аз качих, но вече не ми остава време да се травмирам с мисли за килограмите си. Сега на дневен ред при нас са финансовите въпроси. Сякаш напук на всичките ни планове все изкача и по някой непридвиден разход  Confused

# 220
  • София
Добро утро и от мен,

Добре дошла на ПростоАз - много хубави снимки и явно добре сте си изкарали.
На мен днес сутринта ми започна с добри новини - кумицата ми роди момченце  Simple Smile
Обаче аз нещо съм понастинала май - една хрема ме мъчи...
Вчера не прецених как да се облека и ми беше леко хладно, за сметка на това днес ми е жега - няма угодия Laughing
Този уикенд мисля да си останем в София, че напоследък не се спираме и нещо ми идва нанагорно.
Моят корем този път е много голям - явно с втора бременност е така, ще се снимам и ще покажа. То не само корема е голям де - и д-то и кълките...но предишния път само от болницата излязох 12 кг по-малко и затова сега не се притеснявам особено.
Ей това течене на кръв от носа много гадно - сега с тази моя хрема не мога и да се издухам като хората, щото теква веднага кръв Sad
Ами това е от мен засега   bouquet

# 221
  • София
Jutoo и аз така изляох от родилния дом  Grinning

madchen, ние няма да пътуваме, но на мен не ми е удобно мястото. Нямам пряк транспорт до там, а избягвам да шофирам, освен, ако не е емного належащо.

При нас нещата нещо не се развиват добре и с дечко пак отиваме в Пирогов. Снощи до полунощ бяхме там. Пусти пишки...и още една ми идва Crazy Не  е нещо фатално, но е много неприятно. Няма да ви занимавам.

Лек ден от мен!

# 222
Здравейте момичета!
Днес във Варна се живее- след вчерашния вятър , днес е прохладно и се диша.Нямам търпение да приключи деня- нали е петък? Simple Smile
И докато стоя и се чудя какво да правя днес(явно нямам работа) изрових някои предложения за идващата нова темичка- в случай , че нещо ви допадне Simple Smile
Утре сме на сватба- една от многото с утрешна дата, и малко ми е притеснено- с този корем, но......какво да се прави Simple Smile
Ами освен да ви пожелая лек ден и приятни почивни дни, не ми остава друго.
Чао за сега- евентуално до понеделник.
"Темичка поредна отворете - НОЕМВРИйски мами посрещнете!"
"НОЕМВРИйски мами сладурани - страшни бърборани!"
"В НОЕМВРИйското коремче има мъничко човече - рита, скача и се радва, то на мама се обажда!"
"Болки , радости, тревоги- туй споделят НОЕМВРИйски мами"
"В НОЕМВРИйското коремче- бебчо/ бебка риткат вече"

# 223
Тая работа с големия корем и аз съм я забелязала.. Laughingаз понеже посещавам тоалетната доста рядко,та затова някой път корема ми е огромен..явно... Embarassed

# 224
  • София
Здравейте и от мен Hug
По повод коремите, аз съм забелязала, че вечер ми е най-голям корема - не знам защо, но определено се подува. Както и през деня, когато се движа повече. А сутрин е най-малък...Е нямам обяснение защо се получава така - луда работа #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт