"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 070
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
Мацки до къде добутахме срещата в Св. Троица? Сряда или четвъртък и в колко часа - и някакво по-точно място в парка?
Фръц фръц имаме зъб  Mr. Green той едвам се подава ама аз съм ухилена до ушите - кой знае като се покаже повечко и почне да хапе диването как ли ще ми събере усмивката при кърмене.
Цял ден ходя по разни общини, нотариуси, банки и други администрации и меко казано съм яхнала метлата та от понеделник се каня да мета с нея. Направо са се самозабравили навсякъде. А пък колко са сърдити все едно ги карам да копаят на моята нива, а не си заработват собствената заплата. Чат пат се случва по някой нормален човек насреща и се чудиш истина ли е.
Бети не се дразни - това с роднините е класика в жанра. Все някой ще се начумери за нещо или ще изцепи някоя реплика - купуваш им по едно топло кафе да си го духат пък ти си гледай децата.
Pepadg я се стягай че детето ти има нужда от спокойна майка и спокойна кърма - наистина като се ядосваш се предава на кърмата.

# 211
Ей, момичета, голямо характерче е станала Ели - вече знае много добре, че може да ме извика като се "разреве" и пищи и се дере  cryза целта, когато й е необходимо...а после пищи от удоволствие... Innocent

pontes, не можахме да се видим и това лято, начи!

За срещата в Св. Троица, кажете, аз ще се съобразя.

anche_mamche, добре си се завърнала, чудех се къде се дяна.  Дано се оправи бързо малкия!

Да ви питам, вие чушка давали ли  сте? Аз се чудя как да й я дам домашно? А напоследък моята кифличка не ще никакви пюрета, дай, мамо, цица и тва е. breastfeeding

А, и забравих да ви кажа - Елисавета пропълзя назад  #Crazy не знам обаче как го прави, намирам я два пъти така, докато правя нещо за малко в другата стая. Май от ритане се смъква назад...

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 20:00 от шамЕнет

# 212
шамЕнт, балгодаря, дано наистина, сега го погледнах, няма толкова червенина по себе си. А чушка не съм дала. Казват първо зелена, че червената била алерген, заради червения пигмент. НО аз без да го знам това съм дала отдавна домат, и мисля, че мога и червена да дам. За сега се суча тук на едни зелени чушки. Аз лично мисля или на пара да ви вАрна или да ги пекна, зада падне по-лесно люспата.

# 213
  • Варна
мързи ме да чета..нещо ми е отнесено напоследък.. Tired

хремави сме от онзи ден, та по тоя повод ще се наложи да отложим последната инжекция до второ нареждане от педи ooooh!
днес бяхме на консултация - 7.500кг 66см (слабичко но поне сме качили)
заставаме на 4 крака и пълзим..... назад. напред още не сме го усвоили Rolling Eyes
захлади се времето и пак се метнахме на пюренцата, че иначе ме събужда в 6:00  Tired

мерси че сте се сетили за мен  Heart Eyes леко съм депресе,на мъжа ми не му отпуснаха кредит и плановете ни отиват на кино  Confused
хванала съм се да поставя брат си под запрещение в психиатрия и не ми е много до приказки
а и два дена нямахме интернет Confused

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 20:10 от Virginity

# 214
Хайде и аз да попиша / ще каже човек, че не сЪм писала от векове - а то от снощи  Mr. GreenGrinning
Ама май сме станали "яко пристрастени" към компа и  нета  въобще  Wink, че лудваме ако нямаме комуникация ...  Grinning
Ей ме и мене в отбора - откакто мъжа ми си се прибра от чужбинско и си зае достойно мястото зад монитора, наш'та несемейна микроединица беше пред разпад .... smile3515
Е - имало господ   Wink , включихме втори ама ей го на - днес нещо зацепи харда и пак проблемация !
Virginity, горе главата  Peace Въпреки, че опрът ли нещата до финанси е трудно да си оптимист като заделяш от дневни / и аз съм нещо черногледа напоследък по отношение на бъдещите светли финансови перспективи .... /
Ийййй, браво на днешните озъбили се !  smile3501 Хайде всички на хорото  Wink
Аз да се оплача : днес Жижо МЕ УХАПА !!! Shocked
Ама не докато се кърмим, а ей така  : най - изненадващо по рамото , през блузата..... после показвах на баща му отпечатка от зъбите му, които ясно си личаха  !!!
Западни мами , с удоволствие ще се присъединя към вас / макар и по-скоро южна Wink/ - отдавана искам да стигна до Западния парк, но идея си нямам откъде се влиза и къде може да се гарира там ....  newsm78
Ако идната седмица се задържи време като тия дни можем да изкараме прекрасен ден на въздух ! Peace
И последно : да добавя към зададените от Esy още няколко въпроса / че и аз съм на вълна "домашна детска кухня"/....
 - приготвялите вече за по-големите си деца кисели как ги правехте  ?
 - по отношение домашната детска кухня , кой е най-необходимия електро - домакински уред ?
/ не се смейте, но аз освен печка друго нямам - в тази връзка ми предстои промяна, та моля помогнете  Praynig/
Мерси предварително и спокойна нощ !

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 00:15 от Magesta

# 215
  • Варна
а Лорище ме хапе по брадата и редовно си ходя синя Rolling Eyes
иначе много злобно ми ръба пръстите  #Crazy

# 216

Чудя се къде изчезнаха моите съгражданки Адриана и maiche?Ние щяхме да си правим форумска среща,но все се разминаваме нещо.

Аз съм тук  Sunglasses
аз успявам да ви изчета, но не мога много-много да пиша, понеже маймунката постоянно ми е в ръцете и ако почна да пиша- тя е първа наместена на клавиатурата и удря в/у нея   Crazy От тези зъбки е много нервна горката, а това се предава и на мен   Tired
Срещичката да я направим другата седм., ако нямата нищо против- понеделник, вторник ще сме на линия

Идеално,тъкмо гледам,че и mam21 си е дошла вече,тъкмо ще се сберем.Предолагам,че двете с maiche няма да имат нищо напротив.
Betty L. горе главата!Това,което не ни убива ни прави по-силни!Не си хаби нарвите напразно,те са ти нужни за децата ти,които имат истинска нужда от теб...Иначе то колелото се върти нали знаеш...
Вержи стискам палци всичко да се оправи!Всяко зло за добро,много хубаво са го казали хората..когато Господ затваря една врата означава,че отваря друга пред нас.Всичко ще се нареди ще видиш HugНие колко пъти сме били на ръба за много неща говоря и точно когато не виждаш никаква светлина в тунела изведнъж нещата се нареждат по възможно най-добрия начин.
Момичета не можах да ви прочета много,само отгоре-отгоре,много съм изморена,почти цяла нощ не съм спала,а на малкия му стана нещо тази вечер-голям рев беше,голямо чудо,не можем да го успокоим с баща му преди малко заспа...Иначе и той е от хапливите,макар че няма ни един зъб.И освен това:постоянно ме дере,щипе,удря,скубе #CrazyОткъде тази сила в това малко човече... ooooh!А вчера щеше да ме осакати направо-легнали сме на леглото и се боричкаме нещо,по едно време той си пъха пръстчето в една от обеците ми/а те са едни малки халки/ и дръпва с всички сила.Направо  #Crazy звездички ми се видяха,казах си"Край едноуха останах.." hahaha Така е...както казва баща ми "Не скучаеш" Sunglasses

# 217
Много ми е интересно и забавно като четох за бебоците, които пълзят назад  Laughing
Ники, Петърчо е страхотен! Бети, не се коси! Еси, чакам някой да ти отговори на въпросите, че и мен ме интересуват Simple Smile Вержи, дано успеш каквото си наумила!
Вики зъби няма и месо не яде засега. Нищо, че от вчера е на 7 месеца, ще караме бавно и полека. Днес бяхме на детско парти- рожден ден по случай 1 годинка на едно наше гадже Wink Гледайте каква вселба: цък
Момичета, утре заминаваме за 1 седмица на Велинград! Като се върна само хубави новини да прочета тук!  Heart Eyes  Hug 

# 218
  • Vaudreuil Canada
Западни мами , с удоволствие ще се присъединя към вас / макар и по-скоро южна Wink/ - отдавана искам да стигна до Западния парк, но идея си нямам откъде се влиза и къде може да се гарира там ....  newsm78
Миличка само да поясня, че не става въпрос за Западния парк, а за парка, който се намира между улиците Симеон, Тодор Александров и Константин Величков. А за присъединяване всички са добре дошли ... особено ухапаните  Mr. Green 
Magesta за готвенето за бебе ти трябва предимно желание - ако много държиш си вземи уред за готвене на пара - можеш обаче да ползваш и обикновена тенджерка с решетка против загаряне - за след сваряването ти трябва пасатор. Ако ще правиш по-големи количества се зареди и с формички за лед - по-големички кубчета.
esy аз лично още не готвя за бебчо но мисля по-натам да го правя - за съхранение ще замразявам защото без консерванти няма как да се съхрани - на готовите пюрета пише до 48 часа да се употребят, а междувременно се съхраняват в хладилник - твърдят че и те са без консерванти, така че явно този е максималния срок за престой в хладилник - в замразено състояние мисля че срока е 3 месеца за месо и 6 за зеленчуци и плодове.
Аз обаче мисля да изчакам с готвенето в домашни условия до към есента или поне края на лятото защото сега продуктите на пазара са бъкани с боклуци - нямам сигурен доставчик на качествен зарзават и мръвка.
Имам по принцип рецептите от пакостник свалени на файл и сортирани по месеци, така че ще ги потърся и ще пиша пак та ако някой ги иска да му ги пратя в готов вид.
tini-mini приятно изкарване на Велинград - много го обичам този град и преди два дни констатирах, че може би няма да успея да го видя и тази година, така че чакам снимка от там.

# 219
добро утро!аз готвя на Сонче ,затова ще отговоря на esy.обикновено готвя ден за ден.но,понякога става и повече.излишното за деня количество го съхранявам в хладилник 24 часа.повече ме е страх.но,по логиката на готовите пюрета би трябвало да може и 48 часа.
момичета,вече и втори зъб проби.нощта беше тежка и трудна за всички.наложи се да изнеса Соня от детската стая,че щеше да събуди брат си.после пак я върнах,после пак я взех....и така цяла нощ!!!много я болеше!а сега му удря една играаааааааа!!!
лек ден на всички!

# 220
Добро утро и от мен! Въпреки че хич не спахме и ние тази нощ - при нас пак беше коремче - чуваше се пръкцане.
Шемет хубаво е обяснила всичко, нямам какво да добавя! За киселите - правех на баткото едно време  Laughing - с прясно мляко, нишесте ванилия обикновено, и към него добавях плодови пюрета - половинка. Много му харесваха. Правех по 2-3 - тоест за 2-3 дни. Също и мляко с грис, много си го хапваше и него. Но сега нищо не правя, нали не давам мляко. А баткото на 6 месеца вече и нишестета, и грис и попарки ядеше....
За хапането - Венета още не се е проявила, но помня баткото как го правеше - издебваше ме в гръб и обикновено за дупето ме нацелваше, дори още докато беше в проходилката. Но и като проходи, а той рано проходи.  Хич не беше приятно!
Честити зъбчета на новоозъбилите се бебоци!
За парка Света Троица и аз съм навита, уточнете само деня!
Тини-мини, страхотни купонджии!
Момичета, още веднъж благодаря за милите ви думи!

# 221
Момичета чувствам се ужасно малкия падна надолу с главата и му тече кръв от нослето,направо съм за #2gunfire чувствам се толкова виновна.Направо треперих като лист беше толкова страшно дано никога не ви се случва ,много много пазете малките съкровища.

Беше с възглавници и табуретки обезопасен но въпреки това  се случи ,вече само в кошарата или в количката вързан.

Доктор ми каза че щом не е текло много кръв и е весел и играе всичко е наред ,само да не ходим днес по слънцето.Добре че беше малкия дявол.
Извинете ме просто трябваше да споделя - чувството за вина ме изяжда.

Аз домашните пюрета правя за 3 дни т.е. 48 часа и в хладилника веднъж замразих в бурканче и изглеждаше ужасно след това се наложи пак да го пасирам стоеше като на конци,но съм чувала за замразяването в ледени формички както казва Шемет.

Приятен ден!!!!!!!!!!!!!!

# 222
Добър ден и от нас  bouquet

Днес за пръв път Алекс не иска да заспи от 6 до 11ч.А на мен така ми се спеше Crossing Arms ,сега той спи а аз си вадя очите на пс-то.

И аз правя домашните пюрета за три дни.Затварям ги горещи в бурканчета,а после само им добавям жълтък и мъничко масло,а понякога и 1-2 лъжички АМ.

# 223
  • Бургас
Такаааа година и 3-4 месеца без цикъл си беше направо рай, но от вчера това ми състояние биде променено. Този път грешка няма Simple Smile цикъл си е. Само, че повечето споделяхте, че е доста обилен......е при мене все наопаки, тече колкото да се каже, че тече.

Еси - За домашните пюрета, до сега съм ги парвила или ден за ден или 24 часа, но и аз знам, че може до 48. Замразявам във формички за лед и след това като реша за по напред да направя нещо миксирано, ще вадя кубче морков, кубче това, кубче онова, размразяваш и манджата готова. Не че съм голяма привърженичка на замразяването, ама като направя пюре кат за целия китайски и индийски народ взети заедно, трябва да го хвърлям.....

Магеста - По отношение на уредите аз си купих, решетка за готвене на пара, но още не съм я ползвала. Иначе аз със пасатора не мога да се оправя, имам един уред - Витал център, в него има приставки, та с едната кълцам, после варя /или на пара/ и след това с другата приставка правя на пюре, става перфектно гладко. С пасатора не се получава така, незнам защо...... и не го ползвам за детето.

EASpirit това с обиците и Петър го прави, единия път така ме дръпна, че обицата ми изхвръкна от ухото както си беше закопчана/представи си ква сила вади/ направо ми разказа играта на ушите и понеже бяхме в морската, трябваше да се дупя и да търся къде е, че на всичкото отгоре са ми сватбен подарък от свекито......Иначе и той скубе, дере, щипе, човъркани в носовете, ушите и очите, абе ужас.

Аз няколко вечери подред вече, като седнев да вечеряме, давам на Петър да близва това онова, защото иначе се ядосва и започва да крещи и спокойствие няма за никой. Първата вечер му дадох да близне череша, втората обезсолено домашно сирене, а снощи малко пъпеш, е разбира се става въпрос за някакви съвсем малки трошички, но той си умира от кеф, че яде с нас и се облизва кат гладно гардже за още. Даже една приятелка ме посъветва, вечер да имам един готов сварен картоф......

# 224
Здравейте момичета , вече ви чета редовно и реших и аз да се допитам до вас за нещо:вчера купих на малката проходилка и ортопедични обувки, веднага я сложих(то май аз имах повече мерак),но много бързо й омръзна и започна да се сърди(не е правила така преди-да й омръзват играчки), а за опити да стъпва изобщо не се сеща.Дали ще се променят нещата или май нямаше смисъл от проходилка?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт