"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 061
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Пюретата ги правя ден за ден, имам си доза и не съм съхранявала до сега...
Ники, при мен първия беше оскъден, втория мноого обилен, но това не е от голямо значение - какъвто такъв!
Кетка, надявам се да сте добре и да не се случва повече - дано!
Маджеста, за бебка ползвам - тенджера за варене на пара ( може и гевгир), пасатор.
Тини, голям купон е било...
Дивна и тя перфорира всичко до което се докопа...най вече на тати пръстите (те са и любими).
Шемет, сега вече почувства ли че си в твоята "мила, родна страна"? Не се коси, ние всеки ден го правим - или свикваш или не.... Twisted Evil

# 226
ние днес ставаме на 7месеца и по този повод да ви почерпя   party023 newsm38!
колкое хубаво на 07.07.2007 да ставаш на 7 Simple Smile

# 227
# 228
Момичета Hug, гласувайте за Мария! Praynig Praynig Praynig
Ето какво е писала майка и, ако някой не е видял темата::

Мили приятели включваме се и ние в конкурса на Първа инвестиционна банка с Надеждата да  се помогне на Мария!!!
   Аз споделих с вас какво ни предложи неврохирурга на консултацията ни при него и че това е единствената възможност на лечение (действие) която може да ни предложи при прогресираща мозъчна атрофия. А това е последната диагноза която имаме -потвърдена за наше съжаление от Образните диагностици в Мюнхен-Германия, др.Георгиев от св.Иван Рилски и наблюдаващият ни невролог др. Литвиненко.
   Мария я лекуваме с противогърчови медикаменти от раждането й, та досега но няма никакъв ефект   Надяваме се и вярваме че това е един нов шанс и метод за подобряване на здравословното й състояние и на психомоторното й развитие.
Длъжни сме да опитаме и д анаправим най-доброто за дъщеря ни.

Благодарим Ви предварително за подкрепата!   

Одобрени сме под идея номер 1127
Може да я видите ето тук:
http://www.bankazaidei.com/?p=top

# 229
Ketka напълно ти съчувствам. Ние не сме падали още, но няколко пъти спасявам положението. И въпреки това изтръпвах цялата, за секунди се обръщам и тя вече е на края на леглото. Не се притеснявай щом е добре мъничето, те май всички бебета минават през това!
За пюретата аз все още купувам готови, но мисля като почне да яде по-големи количества да и правя домашни!
За утре сме запланували кръщене. Със сигурност ще се оревем в църквата,че какви сме киселички тея дни. Ще се поизпотя малко, кво да правя  Rolling Eyes

# 230
Благодаря ви момичета HugВече се поуспокоих а и бебо е добре Praynig

Polkam  дано малката Катрин да не плачка и всичко да е чудесно ,много приятно да изкарате и чакаме снимков материал естествено.И поздрави на сестра ти!!!! Heart Eyes

За чушката и аз съм давала но до 8 -9 месец трябва да е само зелена -пека я и после я обелвам и пасирам,действа доста разхлабващо.

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 16:31 от ketka

# 231
  • Vaudreuil Canada
Шемет, сега вече почувства ли че си в твоята "мила, родна страна"? Не се коси, ние всеки ден го правим - или свикваш или не.... Twisted Evil
Аз бях писала и преди, че всичко това си го знам, но няма свикване - дразни ме и ходя с рогата напред, карам се, оплаквам се и правя каквото мога - както каза майка ми пак ще въвеждам ред. Страната си е чудо и приказ, ама държавата си е е...а мамата.
Еси сигурно знаеш, но за всеки случай да напиша, че се присетих - картоф не се замразява, защото после не става за нищо.
Ние току що постригахме нашия хубавец лекичко, че косата му беше стигнала до в очичките чак - много сме дългокоси. Ама не беше много очарован от процеса на постригване - а за морето трябва да го офъкам повечко, че ще умира от жега иначе.
Ketka нагушкай съкровището и дано всичко кофти е отминало вече и да не повтаря.

# 232
Това моето детенце днес нещо сън не го хваща Crossing Arms

# 233
Привет на всички,
аз приготвям само зеленчуковите пюрета и още топли ги затврям в бурканчетата с капачката надолу.Така ги съхранявам два дена в хладилник.Чушка съм давала малка-зелена и печена в пюрето,доста е сладникава и не слагам нито сол,захар,масло,а само кърма малко преди да почне да яде.
Пасатора е много удобен за мен,имам си решетка за пара но още не съм я ползвала.Варя зеленчуците в малко водичка.

Малката е много кисела,после пак ще пиша..... Confused

# 234
Добра среща  wavey

Ох, нямате спирка бре, немога да ви изчета... щипнах от тук, от там... дори моето писане първото в темата неможах данамеря... Rolling Eyes

Браво на всички, които вече са зъбари и гъсенчики, че даже и попълзяват и казват "мама" ауу, толкова хубаво...като гледах клипчетата на Ники. Наш Кайо нищо не може, освен да си дрънка играчките сам, да си лапа биберона правилно и да пие и яде от шишето сам - доставя му огромно удоволствие, само като зърне шишето и устата му е на "О". И дай му да се търкаля из хола  newsm32  Не ще да пълзи и това е. Незнам ще пропълзи ли изобщо и ще седне ли скоро...  Crossing Arms Ни зъби-мъби ни нищо... от време на време казваше - баба,маба...бамба, а сега гггггггггр,бббб..аааа... и други буквосъчетания Shocked Хили се като ряпа, но до там.  Да не говорим, че вечер така и не се научи да спи!  Един два пъти за вода, ок, ама понякога ми иде да smile3511  Tired Вие спите ли по цяла нощ? Трябва ли да го отучвам? Щото понякога пие толкова вода, че памперса става 350 кила...той се нервира... а през деня толковакротък, има някой много ревливи,а нащо от време навреме примрънка само (да гопоФаля де Mr. Green).

Иначе вече няма обрив, добре е Praynig. Мисле днес и утре да дам сиропче и толкоз. След мислене и премисляне от какво може да е станало се сетих - карфиола! Повече от туй чудо - нЙе. А очото още е гуреливо и сълзи. Умряхме от смях с татко му - вижда шишенцето с капките и почва да си върти главата много бързо, сякаш знае какво селдва Joy и да бръмчи: "ммммъъъъъ-ъ-ъ-ъъъ" .

Мисля скоро да му купя бънджи, че много се отегчава, иска повечко прав, легнал сякаш вече му омръзва... Тук дали може да се намери такова,което не се закача на касата на вратата? Защото намерих в чужди сайтове, и докато дойде до тук ще фалирам  Money

Аз пюретата не ги правя ден за ден. Правя няколко, стерилизирам и седмица-две карат. В хладилника обаче ги държа,че инак ме е шубе.

А това с кубчетата ледени замръзванки е супер! Хич не съм се сетила, но пък замразеното не е ли после с по-малко витамини?

# 235
Анче-мамче, много от мамите се оплакват от неспане! Не си сама! От къде дойде този макарон  Joy?
За водата - аз затова не давам нощем, само тази нощ дадох, пък девойката и пи даже! С баткото - много вода му давах, толкова, че до литър се стигаше нощем, той много ми се будеше. Памперсът, разбира се, винаги сутрин беше пропуснал, и понеже спеше между нас - и ние бяхме подгизнали.  Тъкмо реших от днес да опитам да не я храня поне до към 4-5.00 часа, пък ще видим. Ще бутам водичка!
Polkam, приятно изкарване!

# 236
Ние цял ден седим на двора и..................кротуваме-събуваме си чорапите,разхвърляме играчките.

# 237
И ние така! Аз само мрънкам, че живеем в тъпото село, ама май тука си е страхотно! Природа, двор, абе за децата си е супер! Само се местим - от количката в кошарката, от кошарката в люлката, от там в столчето за хранене, после в проходилката или бънджито! Всички "уреди", както ги нарича баба ми, са навън. Само малко поспахме днес, иначе сме навън!

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 19:25 от Betty L.

# 238
леле,Соня ми взе акъла! #Crazy
спа само два пъти по 1 час!
и сега в 21 часа едвам заспа.дали е заради зъбите?ми ,те нали пробиха??? newsm78 newsm78 newsm78
ще лудна,ако и тази нощ е тежка...аз вода не давам вечер,но тя и така се буди последните две нощи. ooooh!
лека нощ и да не ставате много!!!

# 239
Момичета благодаря за отговорите Hug
Реших, че сега докато хапваме още по малко да правя за два-три дни и да го съхранявам в хладилника където е най-ниска температурата, акато започне да папка повече ще и готвя ден за ден, че сега като и сготвих малко първият път не можах да го пасирам newsm78То не стигаше до ножа на пасатора Confused
Магеста, Относно уредите за сега готвя с гевгира на пара в една голяма тенджера, но ми се ще да си купя уред за варене на пара на ТСМ, но не мога да намеря, а обиколихме доста магазини.Ако ли не ще си купя решетка за пара и пасатора на мен ми върши идеална работа PeaceПасирам си ги като купешките почти Wink
Шемет Невероятен, мерси, но за сега мисля да не замразявам или ако замразявам то ще бъде само месо и месен бульон в пликчета за лед и като реша да готвя слагам бульонче за вкус дори и да е само зеленчуково Simple SmileА относно продуктите и аз не съм фенка на пазарските и за това чак сега започнах да правя това-онова, че вече започнаха да излизат зеленчуците на майка ми и свекърва ми  Wink
И ние вчера паднахме от спалнята и си поплакахме, нооо това ще ми е за урок  Naughtyвече само в нейното легло или вързана в столчето Confused
Betty L. liletka, ех добре сте си вие Rolling Eyes и аз искам да имаме къщичка някъде в близост ама те вече станаха толкова скъпи, че.... ooooh!
Забравих да ви се оплача, че мойто диване през деня почти не иска да суче Shockedсамо чака някой от някаде да се появи с лъжичка и пюре и радост голяма Party ама елате да я видите нощем ooooh! по три пъти става да цока.
desidm   bouquet Сега ще ги разгледам.
Май се поолях Embarassed
Лека вечер Ви желая Grinning

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 21:59 от esy

Общи условия

Активация на акаунт