"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 049
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
момичета попаднах на нещо интересно: който има биба има и лиги!
искам да ви питам забелязали ли сте такова нещо?
защото чета за зъбчета и лиги!

# 241
Дали е от бибата newsm78 Ние имаме и биба,ама си имаме и якоооо лиги.Но аз мисля,че е от зъбите newsm78

# 242
Здравейте!  Hug
Ами, на Криско, когато му се появиха 2-те зъб4ета в края на 6 м. ве4ер и понякога през деня много мрънкаше  smile3507, даже пла4еше  smile3518 . Много се плюнчеше  smile3534 , постоянно лигавника мокър.. Ве4ер от зъбките и от жегите, не можеше да спинка, събуждаше се по4ти през 1 час - 2 часа.  newsm09 Ами засега е добре  newsm10 , но май пак почват лигите, оххх, дано няма проблеми.  newsm17 Успокоява се с малко водичка  Misc Baby Bottle и биберона  smile3504 , давам му и някоя мека играчка (гризалка). От скоро спинка спокойно почти цяла вечер  smile3524 .

# 243
и ние сме с биберон ама..........  newsm78 май повече се плюнчим когато я няма. дали има връзка  newsm78

# 244
  • София
добър вечер и от нас!
едва сега стигнах до компа. цял ден се моткаме нагоре - надолу.
много падат тези бебоци, брей newsm78 стават все по - подвижни. ами като тръгнат какви падания ще са #Crazy
днес ходихме в метро и извлякох почти целия щанд с пюрета Blush но пусто женско око ненаситно - после отараших и била откъм пюрета. имаме до есента. най маджеста се запасяваше и складираше пюрета в гардероба или нещо бъркам? и аз вече съм от този отбор.
вратът ми е ок. малко и се поразболях, но вече се боря с болестите и с хапчета  Peace
ния нещо киселя преди заспи. що тъй направи това дете newsm78 иначе заспива без проблеми вечер.  дано не е настинала, че нещо кашля чат - пат, но това може и да е от новия начин да си изразява чувствата - нещо между пищене и крещене ooooh! и чак си продира гърлото и започва да кашля.
не съм установила някаква връзка между бибата и лигавенето.
лека нощ!   bouquet
забравих да ви кажа, че видях аспасия - заминава на море с николчо за 2 седмици. праща поздрави на всички  bouquet

# 245
Алексче,и Алекс така си изразява чувствата.Понякога се чудя от къде го вади тоя глас #Crazy

# 246
Привет и мерси за добрите идеи по кухненските ми въпроси    bouquet
Реших - пасатор ще да е и може би една ел.кана ако стигнат с'тинките  Grinning
Ще потърся и от тези решетки за които споменахте - там инвестицията ще е минимална.
алексче , какво предлага Метро по отношение цени и асортимент за пюрета ?/ ако искаш пиши на лични да не спамим тук /
Лигите свързвам аз единствено и само със зъбите !  Naughty

Анче-мамче, от къде дойде този макарон  Joy?

И мен ме мъчи нездраво любопитство ?! ...  newsm78 ....  Wink / точно щях да питам /
Иначе, вярно - ако има някоя мама дето да помни по колко пъти точно става през нощта - бързо да си признава, да и позавидим  Flutter
kamyst, мисля че е още рано да се притесняваме, че децата ни не стъпват - та те са на едва 7 , а някои още на 6 месеца ! А за проходилката - щом сте я взели , все ще влезе от полза - рано или късно  Peace
desidm - хубаво линкче  Peace

Та какво казвате за срещата ....  ?

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 23:33 от Magesta

# 247
В Метро май няма голямо разнообразие.Знам само за ХИПП.Веднъж даже счупих едно бурканче без да искам и не ме накараха да го плащам Embarassed

Аз ставам само поведнъж и то не винаги Hug

# 248
В Метро май няма голямо разнообразие.Знам само за ХИПП.Веднъж даже счупих едно бурканче без да искам и не ме накараха да го плащам Embarassed
Аз ставам само поведнъж и то не винаги Hug

Rolling Eyes
Е завидях ти !  Grinning Wink
Алекс май добре си хапваше ? ..... Почвам да се чудя дали наистина не се буди Жижо от глад ?! ...  newsm78
А цената в МетроТо на ХИППа оправдава ли пътя до там ? ...  newsm78
В момента в Била /за инфо / има сокчета ХиПП на промоция - 1,69 / или 1,79 - не съм сигурна/  Peace
Аз обаче смятам да пробвам вместо сок, вече от чая на ХИПП - по на сметка ми се вижда, пък има един и за нормализиране на съня .....  Thinking ..... надеждата умира последна  Wink

# 249
Добър вечер и от мен! Четох тук-таме из темата,но не можах всичко!  Embarassed Та ако се изкажа неподготвена да ме прощавате!  Peace
И Нолито падна вчера! Поплака малко,ама аз бая се шашнах! Така ще е вече...трябва да ги пазим много!
Гледам за биби и лиги иде реч...Ноли е с биба,но лиги няма и преди 2 седмици педи каза,че и зъби няма да има скоро!
Ние в понеделник имаме годишнина от сватбата,а майка ми замина на лагер (учителка е) и няма кой да гледа малката,та май няма да празнуваме!  Crossing Arms Или да я оставя на свеки ,но след последния път хич не ми се иска...то случката май не е баш за тука,ама като съм почнала,че да си кажа,де! Преди няколко дни бяхме на гости (аз и бебето) цял ден при свеки и то някак си традиция стана като сме там тя да я храни.Аз нямам нищо против (с презумцията малката да знае,че не само мама дава папането,че при нужда да мога да я оставям при нея). Свекърва ми е готина и си обичам,НО ме изуми какво направи - капна на лигавника от кашата,обра я с лъжичката...ОБЛИЗА ЛЪЖИЧКАТА НА ДЕТЕТО И ПРОДЪЛЖИ ДА Я ХРАНИ !!! Изобщо не можах да реагирам! Стана за стотни от секундата! По принцип съм много устата и не си премълчавам,но ей,Бога ми,това ме срази и блокирах!  smile3505 Може да си кажете "Е,к'во пък толкоз?!" ,но дори аз не съм си позволявала това и не ми допадат подобни табиети!  #Cussing out
Ох,простете,ама трябваше да споделя с някой (с мъжо още не съм  newsm78 ) !
За ставането вечер - ставам не заради бебето,а до тоалета! Засега спинка като буба! Пу-пу!
За проходилката - купих една ,на която се оказа,че и се въртят само предните колелца около оста си,а задните само напред и назад!  #Crazy добре,че си имаме дядо майстор,че и сложи други колелца и се врътка навсякъде! Малката обаче само седи и се пули в нея!  newsm03

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 00:56 от mimina1153

# 250
  • София
А на мен педи ми спомена, че бебоците нямат рефлекс да си гълтат слюнката и тя просто си изтича като се посъбере в устичката Wink
Днес водихме беба на фирмен спортен празник(сосерес да се извиня, че бях на НСА и не свирнах,ако не се лъжа ти там живееш?), ама като ни наобиколиха колежки и колеги да ни ох-кат и ах-кат, не усетих кога си тръгнахме.
Аз пробвах да замразявам в бурканче(картофа става сух и за това е по-добре пресен да се сготви), инак замразявам морков и тиквичка,скоро и месото. Използвам пасатор, варя във водичка. Ел. кана е мнооого полезен уред(не само за бебета, ако обичате чай е мн полезно,постоянно си имаш готова водичка за чайче) Wink
Мами аз да си повторя въпросите, че ме вълнуват:
Скоро ще стартираме месоядството със заешко, но наистина не знам как се дава- пак по 1-2 лъжички или по цяло бурканче?
Освен това аз до сега не съм давала сокове, тези които още не сте давали от кога мислите да давате?Имам малко домашни морковчета и се чудих дали да не спретна едно фреш-че?
Малката иначе си пие по около 100-150 вода, но сурови плодове не давам(само малко банан).

През нощта ставам веднъж или изобщо, давам водичка или я гушкам да заспи.

# 251
mimina1153, аз да си призная, понякога опитвам от лъжичката на Нора, ама ако видя друг да го прави..... #Crazy Намери начин да й кажеш някак деликатно.  Peace
А като съм почнала с признанията....и аз не съм посещавала гинеколог след раждането. Embarassed
Magesta, аз не мога да се похваля, не знам колко пъти става....за хранене 2 пъти.
Аз все още си служа със сешоара за приспиване, не знам дали някой помни, бях споделяла, че преди само така я приспивах. На шума от сешоар. Много бързо се отпуска и заспива за минутки. Сега вече го използвам само в екстремни случай при приспиване - разбирай, ако е крайно уморена и много плаче, не може да заспи, или посред нощ, когато мноооооого ми се спи, а на нея й се играе. Mr. Green Та кога ще го откажем напълно - не знам! Thinking
леле,Соня ми взе акъла! #Crazy
спа само два пъти по 1 час!
Ми, че тя Нора отдавна по толкова спи. newsm78 Пожелавам ви да се върнете към стария режим тогава.   bouquet
Забравих да ви се оплача, че мойто диване през деня почти не иска да суче Shockedсамо чака някой от някаде да се появи с лъжичка и пюре и радост голяма Party ама елате да я видите нощем ooooh! по три пъти става да цока.
И моето дребно пред деня не иска напоследък много да суче, ама вечер.....

И накрая да се похваля.....Нора плъзна като Венета на Бетти Л  Heart Eyes и се изправя където стигне. Много ми е сладка и чесно казано рахатясах за сега....
Постлала съм целия под в меки одеала, възглавници по ръбовете да не ги цели и рахат.
Сори, и аз се олях... Embarassed

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 00:52 от moonlady

# 252
  • Варна
ние с биба или без здраво си се плюнчим Rolling Eyes чак сме се изприщили по брадичката ама не мога да я намажа с нищо защото се облизва  Confused
чакам включване от горните 2 зъбака, ама май ще е като с долните - 1 месец олелия и после тихомълком ще ми прегризе врата докато спя  Mr. Green

# 253
Magesta много ти е готин новия аватар!!!! Grinning

# 254
  • Варна
за спането - спим си по 8-9-10 часа, според зависи
само напоследък ми се събужда защото беше на мляко само(заради жегата не искаше друго) и явно не се засищаше. а и 3 дена бяхме с хрема и като и се напълни нослето и се събуждаше и плачеше. днес си спи, дано да се оправи вече. за сметка на това имаме гости и ние пак няма да спим  Drunk smile3546

Общи условия

Активация на акаунт