искам да ви питам забелязали ли сте такова нещо?
защото чета за зъбчета и лиги!

, даже пла4еше
. Много се плюнчеше
, постоянно лигавника мокър.. Ве4ер от зъбките и от жегите, не можеше да спинка, събуждаше се по4ти през 1 час - 2 часа.
Ами засега е добре
, но май пак почват лигите, оххх, дано няма проблеми.
Успокоява се с малко водичка
и биберона
, давам му и някоя мека играчка (гризалка). От скоро спинка спокойно почти цяла вечер
.
стават все по - подвижни. ами като тръгнат какви падания ще са 
но пусто женско око ненаситно - после отараших и била откъм пюрета. имаме до есента. най маджеста се запасяваше и складираше пюрета в гардероба или нещо бъркам? и аз вече съм от този отбор.
иначе заспива без проблеми вечер. дано не е настинала, че нещо кашля чат - пат, но това може и да е от новия начин да си изразява чувствата - нещо между пищене и крещене
и чак си продира гърлото и започва да кашля.

?
....
/ точно щях да питам /

..... надеждата умира последна
Или да я оставя на свеки ,но след последния път хич не ми се иска...то случката май не е баш за тука,ама като съм почнала,че да си кажа,де! Преди няколко дни бяхме на гости (аз и бебето) цял ден при свеки и то някак си традиция стана като сме там тя да я храни.Аз нямам нищо против (с презумцията малката да знае,че не само мама дава папането,че при нужда да мога да я оставям при нея). Свекърва ми е готина и си обичам,НО ме изуми какво направи - капна на лигавника от кашата,обра я с лъжичката...ОБЛИЗА ЛЪЖИЧКАТА НА ДЕТЕТО И ПРОДЪЛЖИ ДА Я ХРАНИ !!! Изобщо не можах да реагирам! Стана за стотни от секундата! По принцип съм много устата и не си премълчавам,но ей,Бога ми,това ме срази и блокирах!
Може да си кажете "Е,к'во пък толкоз?!" ,но дори аз не съм си позволявала това и не ми допадат подобни табиети!
) !
добре,че си имаме дядо майстор,че и сложи други колелца и се врътка навсякъде! Малката обаче само седи и се пули в нея!

Намери начин да й кажеш някак деликатно. 

Пожелавам ви да се върнете към стария режим тогава. 
ама елате да я видите нощем
по три пъти става да цока.
и се изправя където стигне. Много ми е сладка и чесно казано рахатясах за сега....