Ами тоя макарон в носа, дойде съвсем без да искам
Цъкнах на някой от каналите (ние имаме само 4) и хванах сериал в който майката оставила детиту на татиту. Он'ва взело та си пъхнало варен макарон в носа. Таткото изтрещЕ. В спешното го вОди. Майката и тя дойде - извади го преди да дойде доктора. И докато сеслучва всичко това повториха "макарон в носа" няколко стотин пъти, аз се разбих от смях и реших да го завъртя тоя макарон до именцету си
Та туй то. 
Ние не се плюнчим. От време на време проточи някоя лигичка и това е. Понякога му идвамузата да бръмчоти като кола и се запенва все едно съм му дала сапун да муа, но това само понякога. Снощи на спалнята го оставих и се опитваше да се добере до една мечка преднего, леко повдигаше дупарата, аз умрях от кеф и плясках с ръце, сякаш кой зане какво, предствям си като задобрее как ще подскачам
И нещо друго много странно. Не мога да разбера как диването заспива в 10 или в 10:30 и става в 6:30
Ако заспи в 8:30-9 - пак същото. Аз си мислех, че като заспи късно поне в 8-8:30...ма не! И май , като заспи по-късно се буди по-малко за вода. Снощи само 2 пъти
МОже и по-спокоен да е бил,защото измислих да му слагам Chamomilla във водата, беликм по-спокоен.Какъв е този чай на ХИП за по-спокоен сън
А да питам, някой случайно цвекло да е дал вече? И има ли значение кашата кога се дава? Мисииии

И като сме тръгналЕ с оливанетУ, да се поУлея и азЪ

. А кой е учителя

тая нощ ставах сигурно 5 пъти да давам вода,чай........И най-накрая в 4ч ядохме и не искахме да заспим и сега съм к'ат парцал.И понеже не съм свикнала с такова неспане,сега ми е мноооого криво.Чакам само малкия да заспи за да си полегна и аз

- нали уж по - евтино. обаче загледах аптамила - в метро е 19 и нещо, а в била - 18 и нещо

Слава Богу няма такава опасност. Тя не идва да вижда децата, какво остава пък да ги храни! Иначе аз не облизвам никога лъжицата на бебето, но си позволявам да й давам понякога от моята. Примерно като ядем таратор и тя ни гледа жално й давам с моята лъжица.