"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 049
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Добро Утро!  ppp

Ами тоя макарон в носа, дойде съвсем без да искам  Shocked Mr. Green

Цъкнах на някой от каналите (ние имаме само 4) и хванах сериал в който майката оставила детиту на татиту. Он'ва взело та си пъхнало варен макарон в носа. Таткото изтрещЕ. В спешното го вОди. Майката и тя дойде - извади го преди да дойде доктора. И докато сеслучва всичко това повториха "макарон в носа" няколко стотин пъти, аз се разбих от смях и реших да го завъртя тоя макарон до именцету си Joy Та туй то.  bowuu

Ние не се плюнчим. От време на време проточи някоя лигичка и това е. Понякога му идвамузата да бръмчоти като кола и се запенва все едно съм му дала сапун да муа, но това само понякога. Снощи на спалнята го оставих и се опитваше да се добере до една мечка преднего, леко повдигаше дупарата, аз умрях от кеф и плясках с ръце, сякаш кой зане какво, предствям си като задобрее как ще подскачам   261uu Joy

И нещо друго много странно. Не мога да разбера как диването заспива в 10 или в 10:30 и става в 6:30  #Crazy Ако заспи в 8:30-9 - пак същото. Аз си мислех, че като заспи късно поне в 8-8:30...ма не! И май , като заспи по-късно се буди по-малко за вода. Снощи само 2 пъти  smile3541 МОже и по-спокоен да е бил,защото измислих да му слагам Chamomilla във водата, беликм по-спокоен.

Какъв е този чай на ХИП за по-спокоен сън Mr. Green Действа ли?  Rolling Eyes
А да питам, някой случайно цвекло да е дал вече? И има ли значение кашата кога се дава? Мисииии Wink

И като сме тръгналЕ с оливанетУ, да се поУлея и азЪ  Mr. Green 

# 256
Добро утро !
От нас един поздрав  - музикален за събуждане   Grinning
Малко сме позакъсняли със интелектуалните изпълнения   Wink ама все пак да се покажем !

# 257
Добро утро !
От нас един поздрав  - музикален за събуждане   Grinning
Малко сме позакъсняли със интелектуалните изпълнения   Wink ама все пак да се покажем !

Хахахахаха, ау, много добър Виртуоза! Браво на детето smile3501. А кой е учителя  Whistling Joy

# 258
  • Русе
Добро утро !
Magesta ,Жижу свири,а пък Елито като го чу ,почна да танцува.
И на мен много ми хареса новия ти аватар.

# 259
maiche и твоя нов е много хубав!!Абе много е сладка малката Ели Grinning
Много хубав музикален поздрав от Жижо,много се смях  bouquet

# 260
Мерси, мерси  bowuu
maiche и вашият,  също съвсем не е за подценяване  Grinning

# 261
Поздрава на Жижо е страхотен Heart Eyes

Аз къде се хвалих снощи,че не ставам нощем Bangheadтая нощ ставах сигурно 5 пъти да  давам вода,чай........И най-накрая в 4ч ядохме и не искахме да заспим и сега съм к'ат парцал.И понеже не съм свикнала с такова неспане,сега ми е мноооого криво.Чакам само малкия да заспи за да си полегна и аз Whistling

А за сокчетата-и аз давам много рядко(може би веднъж в месеца даже),не ги тачим много-много.

А има ли някой който да дава попара?по колко сухара слагате? newsm78

# 262
  • София
 Whaasup
в метро има само на хип пюрета и ги предлагат по 3 в пакет. почти всички има като вид. цената е към 4.50 - значи едното излиза 1.50 някъде, но не съм много сигурна, защото като вляза в метро и ми пада пердето  smile3508 - нали уж по - евтино. обаче загледах  аптамила - в метро е 19 и нещо, а в била - 18 и нещо Thinking
ама този жижо музикант ли ще става, що ли? може би към латино музиката ще се ориентира - нали му ходят и латино аксесоарите  dazzler1
мацко, нашата докторица каза да почваме месните пюрета с по 1- 2 лъжици и да увеличаваме до 60 - 70 грама. аз на ния по толкова пюре й давам. като до 60 - 70 грама да додавам други - ядени вече пюрета. и ние сме се наточили на едно заешко, та да видим как ще е. Peace

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 10:59 от алексче

# 263
Мацки, ко напраихте вий бе? Вчера цял ден не писахте и после цяла нощ тракали по клавиатурата!
Ние нощем много се будим. Тази нощ обаче беше изключение. Събуди се към 1.00 часа и аз реших да дам водичка. Пи малко и заспа, след което се събуди чак към 6.30 окончателно. Папка към 7 и нещо и в 8.00 като заспа, та до 11 без нещо.  Мнооооого съм доволна тази нощ от нея! Ама да не помислите, че и аз съм се върнала в леглото. Неее, тогава стана баткото и ми почна втората смяна! Grinning
Месото и то се въвежда по 2-3 лъжички и постепенно се увеличава количеството.
Ние залъгалка не ползваме, а допреди 2-3 месеца имахме ужасно много лиги. Сега растат зъби, но лиги не точим!
Муунлейди, честито пролазване! Въпреки че това си е нож с две остриета - сега почват паданията, особено щом се изправя девойчето! Трябва и всичко да прибереш по мебелите, да не достига до нищо!  А за сешоара - още ли не сте го отказали бе  Joy, то аз го мернах на една от снимките, неотделна част от спалнята ви!
Мimina1153, ако свекърва ми оближе лъжицата на бебето аз ще умра! Sick  Слава Богу няма такава опасност. Тя не идва да вижда децата, какво остава пък да ги храни! Иначе аз не облизвам никога лъжицата на бебето, но си позволявам да й давам понякога от моята. Примерно като ядем таратор и тя ни гледа жално й давам с моята лъжица.
Алексче, за малките пюрета на Хип ли става дума! Вече съвсем им изгубих края на цените на пюретата и не мога да стопля! Embarassed
Ииии, сериозно момичета, що не спите по нощите ми ровичкате из нета newsm78? То вярно, че ни будят гадинките, ма аз веднага гледам да заспя по възможност! Никога не би ми хрумнало да седна на компа!
А тоя Жижо и Одата на радостта свири - съвсем по европейски!

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 11:38 от Betty L.

# 264
  • София
Бети в твоя чест обещавам довечера да легна ранко Wink
Аз напоследък права така(мн е мързеливо ама и неустоимо): Беба като стане в 7.30 давам млякото, после хоп в кошарата, а аз  обратно в леглото. Тя играе сама 15 мин и заспива и така сме до 9.30- 10,та за това вечер заспивам късно.
Значи с месото ще направя така: давам по 1-2л., после само зеленчуково да си дояде и постепенно за 4-5 дни стигаме до бурканче, а после почвам да редувам 1 местно, 1 зеленчуково.

# 265
Точно така с месото, може и за 3 дни да достигнете необходимото количество. Аз така направих - днес ни е третият ден и ще изяде половин голямо бурканче на Нестле с пиле и моркови и картофи. Но Венета по принцип повече от 90-100 г не изяжда.
А за спането - и аз така искам! Но Венета никога не заспива сама!

# 266
Малко в последния момент, но - между 14 и 15 часа ще бъдем в Южния парк, ако има планирали разходка....0886935928. На Главния вход откъм Иван Вазов...

# 267
Привет от нас,утре се надявам да ни оправят компютъра и ще пиша повечко.Три дена ми е много зле здравословно,днес цял ден ми е лошо и ми чернее на очите,а като капак още ме мъчи синузита. Sad

Жижо,е супер Heart Eyes

# 268
Здравейте мили мами
Искам да се консултирам малко с вас по въпроса с новия закон за столчета за кола и самите столчета
Та въпросите ми са следните:
1.Вярно ли е че са го приели да е задължително столчето за деца до 4 годишна възраст?
2.(въпросът е към мами с по големи дечица)Има ли смисъл да се взима столче с параметри 9-36кг или може и да се предпочете и такова 9-25кг?
3.Какво ще ме по съветвате по въпроса с това дали да е ново или втора употреба?
Предварително благодаря за отговорите

# 269
Здравейте мами и бебоци!
Не съм  се включвала скоро, че преди месец и нещо се върнах на работа и не остава време.
Да споделя и моя опит с домашната кухня - аз готвя в по-голямо количество (10 бр.)и стерилизирам в бурканчета, после в хладилника за всеки случай, ако пукне капачката грея и давам, добавям 2 мер.лъж. от АМ. Зеленчуковите са смесени-картоф, тиквичка, морков и т.н., каквото имам домашно, а плодовите еднокомпонентни. Става всичко супер на вкус и след отваряне - Лазар ги предпочита пред купешките. Месо не стерилизирам, че ме е шубе, варя отделно и смесвам с пюрето, когато му е ред.

Сок давам от скоро купешки (gerber, hipp, kinella до момента) разреден с преварена вода, че няма насмогване, още нямам домашни плодове.

Общи условия

Активация на акаунт