"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 059
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Шаменет, не се притеснявай, това е от температурата, която вдигаш! Аз бях по абсолютно същия начин, а за капак Викито не искаше да суче. Кърмата ми намаля, но ми помогна (или поне така предполагам) пиенето на бирена мая и много течности. Така, че хич не си и помисляй за край на кърменето и т.н.  Naughty
При Вики пълзенето се превърна в целодневно занимание. Слагам я на едно одеало на пода, но тя не се ограничава само на него. В началото спираше на ръба и само милваше паркета  Laughing, но после се престраши и премина границата. Сега се чудя къде да си държа саксиите и др. неща, защото вече всичко докопва.  ooooh!
Бяхме на консултация вчера  -> 6.700 кг (+200 грама за 2 седмици). Новата ни педи не е съвършена, но със сигурност е повече в час от старата  Wink Каза да започвам да препичам малката на слънце, по 2-3-4 мин. всеки ден да увеличавам от всяка страна, а пък аз мисля изобщо да не я излагам на слънце! На крема на мустела против слънце пише деца под 3-годишна възраст да не се излагат на слънце. Ще търся повече инфо. Вие какво мислите?
ЧРД на Сипируми! Много щастие!  Hug
gery_bery, Честита първа годишнина и на теб! Много, мноооого любов!  Heart Eyes

# 61
пешеходке, magesta, tini-mini, BettyL, благодаря ви за куража. Дано да се възстанови бързо кърмичката. пешеходке, добре си си дошла, сега само здраве и радости вече, край на твоите патила!

Аз напоследък мисля да пиша по-рядко, имам да чета един куп работи за бъдещото ми връщане на работа. Мъжът ми още не е стигнал нужното ниво, за да може жена му да не работи.  Flutter

За кърмата, tini-mini, като ти мина Т-та и се оправи от хремата, с кърмата всичко ли се оправи също? Не намаля ли?
Изобщо, сега от 7-ми месец нататък какъв трябва да е режимът на кърмене, при положение, че детето има нужда от повече? Не знам да купувам ли АМ вече за всеки случай - досега не съм си и помисляла. newsm78

Ето снимки на новото столче:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3341409
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=126

# 62
Сипируми ЧРД!!!! newsm59 Много здраве,радост и положителни емоции!!!  ura

Пешеходке бързо възстановяване ти пожелавам!!! smile3525

Георги също е направо навъзможен от няколко дни ooooh!Днес уж е по-добре,но иначе само плачка,не иска навън,не иска вътре в нас,нито в басейна,нито на ръце...само плаче,ужасно е кисел..мислех да ви се пооплача,но виждам,че има и други мами с подобен проблем.Зъби ли се,от жегата ли е незнам,но се надявам да отмине този период по-бързо,защото иначе  smile3511
Адаша е много сладък с тия зъбчета отпред,аз все се чудя нашия Пухчо как ще изглежда със зъбки  newsm47
шамЕнет стискам палци да се оправиш и ти и дано това с  липсата на кърмата да мине по-бързо. Praynig

# 63
  • Бургас
Moonlady стига се спотайва ми айде на разходка  Laughing

# 64
Привет мили мами и бебоци Hug
Днес ставаме на 7 месеца Tada
Почерпете се с любимата ни торта newsm44

# 65
Шаменет, като падна температурата, ми се възстанови кърмата за ден-два, въпреки че беше много на зле положението (хрема май нямах, само гърлобол)! Спокойно и при теб ще се нормализират нещата!  Hug При нас първо таткото беше с температура и гърлобол, после аз, накрая и Викито взе да кашля, та се бях притеснила да не е сериозно, но за щастие се оправи. Така, че внимавай с Еличка. То как пък да внимаваш не знам, ама имай едно на ум и я следи. Столчето много й ходи на малката сладуранка. Simple Smile
Пешеходке, само хубави неща да ти се случват занапред!  Peace
dide, стига торти де, трябва да се стягаме за плажа и да борим килограми  Crossing Arms

# 66
ураааааааа!!!момичета,преборили сме стафилококите!!!няма ги!!!дано да е завинаги,че са много упорити гадините!имаме някакви други бактерии,но доки смята,че няма нужда да тъпчем беба с АБ-организмът сам ще се справи с времето.просто са се престарали от лабораторията-тя дори не ги брои за проблем.
питах за стъпването,Бети Л.каза ,че може по 10 мин.и да се набляга на седенето.и то с възглавници около нея.тя не включи варианта за напреднало бебе като вашето.но,каза ,че може,само да не се прекалява.
честито на празнуващите!Бъдете здрави!

# 67
добър дееен! честит рожден ден на Сипируми много щастие и детска обич!
Пешеходке,бързо възстановяване!
Били хлапето  браво на вас дано  завинаги са изчезнали гадните стафилококи

# 68
Шаменет, и аз когата се бях поразболяла един път и ми намаля кърмата, обаче след ден - два всичко си беше наред. Аз тогава смучех едни хомеопатични за хрема и все си мисля, че може да е било и от тях  newsm78 Дано всичко да е се оправи  Praynig

# 69
А стига бе и не съм ви забелязала ами айде запис и от нас

# 70
  • Vaudreuil Canada
tini-mini я поясни за пълзенето малко повече ... всъщност вие седите ли вече? Аз съм на път да се обзаложа, че ние ще пропълзим преди да седнем - то много скучно това седене.
За слънцето - аз лично не мисля да облъчвам горкото дете от толкова рано - само отразени лъчи, но пък в морето ще се топнем Simple Smile
За кърмата/АМ или иначе казано нуждите от мляко на детето до навършване на една година са средно 750 мл на ден +/-150 мл. След навършване на годинка леко спадат на около 650 мл дневно отново +/-150мл.

# 71
Били хлапето, браво за стафилококите! И благодаря за инфото. Въпреки че тая докторка не знам как си ги представя нещата - нямам никакъв шанс да задържа бебката само 10 минути изправена. Тя просто е неудържима, нищо не я спира, непрекъснато се изправя навсякъде. Вече и от секциите трябва да поприбера нещата от най-долния рафт, че и там стига.  Сега ме притеснява фактът, че доста често пада. Тя не е устойчива, което си е много нормално, и често залита и се удря.
Освен всичко друго имаме още едно пробило зъбче, то сигурно затуй чак толкова зле спим.  Но докато стигнем Жижо има още много време. И, Magesta, хич не завиждаме - напротив - много се страхувам за момента, в който ще има зъби и отгоре.  Все се питам дали ще ме хапе newsm78б?
Снощи докато бяхме на кръчмичка Венета както винаги искаше всичко от масата да пипне и лапне. Дадохме й зеленчуци на скара - предимно картофче, че беше най-мекичко. Страшно й хареса!

# 72
Свежа като репа' ви казвам след като приложих аз ала' Макаренковски методи ...
/Ей да не си помислите, че си бия детето  Wink/
Навята от темата за лампата, снощи загасих всички светлини и се заредих с един галон сок. Точно два пъти се буди и аз без гък и стон, без " ооо, кажи мамо, какво има"... съвсем безмълвно пъхнах биберона в устата - и така докато заспи.
Благодарско на Esy  впрочем, че ме осветли  Wink с идеята за лампата ....  bouquet
ЕЙии браво!Радвам се, че при вас има ефект това с лампата PeaceПри нас няма Confused Rolling Eyes и продължаваме в същият дух WinkЦока-мока по няколко пъти през нощта Shocked
Честито на рожденничката Сипируми!Много щастие и здраве!  bouquet

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 22:37 от esy

# 73
tini-mini я поясни за пълзенето малко повече ... всъщност вие седите ли вече? Аз съм на път да се обзаложа, че ние ще пропълзим преди да седнем - то много скучно това седене.
Не, не седим и ние. Нито ния я учим, нито тя има интерес. За пълзенето - не е класическото по колене, а по-скоро нещо като пъплещ войник си представи Simple Smile Първо по спалнята и по дивана беше почнала да се промъква за да си стигне играчките, или какъвто там предмет й се стори интересен. Обаче много й станаха скоковете върху земя и се принудихме на пода да я слагаме. Отначало не помръдваше там, защото й е по-различно и й се набира леко одеалото и само се ядосваше, че наученото не й върши работа  Mr. Green Обаче като й оставихме 1 чиния с кайсии на другия край и отидохме в другата стая да си търсим филми, по едно време се чува дрънкане на стъкло - тя стигнала там и размахва кайсиите (добре, че не беше ги въвела в менюто си  Wink)
След изправянето сигурно става по-сложно, но сега забравям, че имам бебе - толкова й е занимателно, бута някоя играчка и ходи да си я вземе, но без да иска пак я побутва и айде пак след нея. Само като й се приспи ме вика. Ей на, даже днес взех, че сготвих - от векове не беше се случвало -  и то, ядене + супа!     chef

# 74
ЧРД на Сипируми!  bdbaloni

Много здраве, щастие, радост, успех, късмет, много любов и всичко най-хубаво! 

gery_bery, Честита първа годишнина и на теб! Много здраве, щастие и мноооого любов!   txtloves

Добре дошла отново Пешеходке! Дано всичко е наред вече!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт