Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 360
 Laughing Laughing Embarassed Embarassed----лелееееееееее сега докат влеза у час---мани, newsm78 #Crazy мани

# 361
не може да е истина шото аз не стъпвам никъде - само прелитам...  Laughing

# 362
Абе да ви имах проблемите. Петееее, само да си си нарекла пак малката дзвер. Не знаеш ти кво е двзер.
Днеска у нас дойде опит за детегледачка номер 4. Дойде в 15 часа. Ся е 17 часа. Нея вече я нема. И нема да са връща тука вече нивгиш. Ей тва е дзвер - мойто. А не твойто, че не щяло да седи в столче. Мойто на тая планета не ще да седи, ти - столче.

Ареее, некой ако има детегледачка, дето се праска че е с опит и е много добра с децата - да я дава насам. Плащам, ни съ стискам. Обаче, дзверо.....ше и разкаже играта. Ама верно много ми трябва детегледачка. Мъжо заминава за Швейцария утре и ша са пубъркам сама. Ше си загриза вените със зъби накрая.

# 363
  • София
Абе да ви имах проблемите. Петееее, само да си си нарекла пак малката дзвер. Не знаеш ти кво е двзер.
Днеска у нас дойде опит за детегледачка номер 4. Дойде в 15 часа. Ся е 17 часа. Нея вече я нема. И нема да са връща тука вече нивгиш. Ей тва е дзвер - мойто. А не твойто, че не щяло да седи в столче. Мойто на тая планета не ще да седи, ти - столче.

Ареее, некой ако има детегледачка, дето се праска че е с опит и е много добра с децата - да я дава насам. Плащам, ни съ стискам. Обаче, дзверо.....ше и разкаже играта. Ама верно много ми трябва детегледачка. Мъжо заминава за Швейцария утре и ша са пубъркам сама. Ше си загриза вените със зъби накрая.

Zizouuuuuuu
Дай ми го за една седмица - ангелче ти връщам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Горкото дете  hahaha hahaha hahaha

# 364
Да даааа. Ама да не увехнеш ти. Ши съ прикръстиш на Хербарийка. Луда я напрай девойката днеска. А пък дори не беше в най-добра форма.
Ма аз вече ги разпознавам от далече детегледачките. Само като ма пита " С какво си играе? " или пък като го види кък са е упулил на тиливизура и пита " А има ли любимо филмче ? " тия са ми ясни. До час ги няма.
Ми то е на 9 месеца бееееее! То ку си играеше и си гледаше любими филмчета - за кво ми е детегледачка. По цел ден тиливизура на мах и нема проблеми. Ама ни става то тъй.

# 365
Вервайте и на тая Карамфила smile3521, моя дзвер за пет дена ангелче стана  Laughing.Карамфилке ,сто пъти се припотявам вече, като съм снимала ,съм се поднесла, качване няма това чудо .Вече съм на края, скоро ще ти пратя вест.

# 366
Ма кви са тез жени бре,с едно дете
да не могат да се оправят - не мож го повярвам  Thinking

# 367
Вервайте и на тая Карамфила smile3521, моя дзвер за пет дена ангелче стана  Laughing.Карамфилке ,сто пъти се припотявам вече, като съм снимала ,съм се поднесла, качване няма това чудо .Вече съм на края, скоро ще ти пратя вест.

newsm51 newsm51 newsm51 Алексчееееееее, у вас ли си си вече,мила Hug

# 368
Капризетке,в кой скай бачкаш бе Shocked
А и за Черното огледалце те чакам да те запитам,че зациклих още в началото ooooh! Joy 
В Скай сити
кажи какво те тормози и ако помня ще ти помогна,ако не,ще видя довечера къде беше подсказката  Thinking
имаше един сайт с готово решение,в коментарите за играта, в Замунда май го имаше  newsm78
иначе просто няма как да се мине

Ние с Котьо по-късно ще ходим до зет ми в Ская,да ти кажа едно здрасти Heart Eyes

# 369
Здравйте ,спамъри как сте--ей мъ на--кацнах  Laughing отивам да ви чета ,поне новата тема ,да разбера кой на кого е сърдит и тн Wink

Здрасти мамуно newsm51

# 370
Лейди аз съм на шанда на Opendoor-от главния вход вляво(веднага).
Лилавея се  Mr. Green

# 371
Лейди аз съм на шанда на Opendoor-от главния вход вляво(веднага).
Лилавея се  Mr. Green

Shocked Е значи си съвсем до магазина на сестра ми и зет ми,ще те намерим.
А що се лилавееш,с лилави дрехи ли си newsm78

# 372
# 373
Лейди аз съм на щанда на Opendoor-от главния вход вляво(веднага).
Лилавея се  Mr. Green

Shocked Е значи си съвсем до магазина на сестра ми и зет ми,ще те намерим.
А що се лилавееш,с лилави дрехи ли си newsm78
Ахам,заповядайте

# 374

Лейди, видях ЛС - ша съ чуем  Peace

оки-боки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт