Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 345
Ааааааа сръдльовци,на вас май ви е противопоказно да ходите по концерти Rolling Eyes Wink Laughing

# 346
  • някъде ... тук ...
То имаше толкова народ, че все ще има някой сърдит  Sunglasses
На нас ни се сърдят, че като прекосяваме България, трябва да минем през половината градове поне за по час-два Crazy

# 347
Ааааааа сръдльовци,на вас май ви е противопоказно да ходите по концерти Rolling Eyes Wink Laughing
когато се имитира приятелство и добри чувства...а в един миг виждаш как те запращат в девета глуха , ти как би се почувствала?!

# 348
цунки и за тебе мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Mr. Green
Ники просто сложни семейни противоречия ,ама не ми се обяснява  Rolling Eyes,и на мене не ми беше приятно ,че така стана ,ама ето за това се извинявам друго не мога да направя Rolling Eyes

# 349
Ники просто сложни семейни противоречия ,ама не ми се обяснява  Rolling Eyes,и на мене не ми беше приятно ,че така стана ,ама ето за това се извинявам друго не мога да направя Rolling Eyes
...е за да не ти развалям семейството...и да не подклаждам ревността на съпруга ти (несъстоятелна на всичко отгоре) ще спра изобщо да ти пиша...и така се надявам , че всичко ще е наред!

# 350
Капризетке,в кой скай бачкаш бе Shocked
А и за Черното огледалце те чакам да те запитам,че зациклих още в началото ooooh! Joy 
В Скай сити
кажи какво те тормози и ако помня ще ти помогна,ако не,ще видя довечера къде беше подсказката  Thinking
имаше един сайт с готово решение,в коментарите за играта, в Замунда май го имаше  newsm78
иначе просто няма как да се мине

# 351
когато се имитира приятелство и добри чувства...а в един миг виждаш как те запращат в девета глуха , ти как би се почувствала?!

Не съм наясно със ситуацията,ама нали сте се видяли все пак бе newsm78 Laughing
А ти нали не си бил сам,а с някакъв другар твой....то приятелството си остава мисля аз Peace
Понякога ти зависиш от обстоятелствата,не те от тебе ,Никсън Thinking Wink

# 352
цунки и за тебе мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Twisted Evil

# 353
Капризетке,в кой скай бачкаш бе Shocked
А и за Черното огледалце те чакам да те запитам,че зациклих още в началото ooooh! Joy 
В Скай сити
кажи какво те тормози и ако помня ще ти помогна,ако не,ще видя довечера къде беше подсказката  Thinking
имаше един сайт с готово решение,в коментарите за играта, в Замунда май го имаше  newsm78
иначе просто няма как да се мине

Къде, къде в ская точно,я кажи.....и аз работя там ...от време на време Wink Laughing

# 354
Здравйте ,спамъри как сте--ей мъ на--кацнах  Laughing отивам да ви чета ,поне новата тема ,да разбера кой на кого е сърдит и тн Wink

# 355
  • някъде ... тук ...
Ай, чао Ви Heart Eyes
Весело спамене Sunglasses

# 356
Не съм наясно със ситуацията,ама нали сте се видяли все пак бе newsm78 Laughing
видях се с Джо Де Майо... и с няколко кърлежа на полянката пред стадиона се видях...поприказвах си с общо  7 кебапчета и три порции картофи и десетина бири... ама с нито една мама не се видях!

# 357
  • София
Яаааа Мънкиииии,
здрасти мило  Hug Hug Hug
Лоринка и двете чавес са твои чедо - кожата са ти одрали  Hug Hug Hug
пу пу пу, а малкото го пази от мен като се видимммм  Mr. Green
Ша бъде изпапано  Hug Hug Hug

Лейди, видях ЛС - ша съ чуем  Peace

# 358
аз да си оставям ли телефона?!  Grinning

# 359
  • София