Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 615
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Честито на новите мамчета!   bouquet Да са им живи и здрави бебенцата!
Специални поздрави на Теди за малката госпожица - да расте здрава, красива и умна, за да радва много мама и тати!
Момичета, извинявам се за глупавия въпрос, но колко е голяма тапата? В и-нет намерих инфо за всичко друго, но не и за това! Преди малко ми падна нещо, което по описание със сигурност е тапата, но не знам дали не е само част от нея, защото беше голямо горе-долу колкото лешник  newsm78

# 121
Честити бебчета на Теди,Янчето и Лилети! Да са им живи и здрави!  bouquet

Здравейте и от мен!
Даниела си е в къщи(понеже яслата им почива целия юли) и се бавим и почти не ми остава време да седна на компа,сутрин сме на разходка,а слетобяд полягвам с нея да поспя,че нещо напоследък взе да ме буди сутрин в 6ч., а нощем немога спя,дано познаят и към края на седмицата да се позахлади малко,защото при нас е голяма жега.

# 122
грешка  Embarassed

# 123
  • На края на вселената!
Момичета, извинявам се за глупавия въпрос, но колко е голяма тапата? В и-нет намерих инфо за всичко друго, но не и за това! Преди малко ми падна нещо, което по описание със сигурност е тапата, но не знам дали не е само част от нея, защото беше голямо горе-долу колкото лешник  newsm78
Мариска, да ти кажа при мен първия път беше точно толкова голямо, но падна в тоалетната и около нея имаше плувнала слуз като конци. А беше ли примесено с малко кръв, дори и едва забележимо? Съмнявам се да е част от нея - тя или пада или си стои в теб, средно положение не съм чувала. Да се обадиш  Heart Eyes

# 124
Цитат
Мариска, да ти кажа при мен първия път беше точно толкова голямо, но падна в тоалетната и около нея имаше плувнала слуз като конци. А беше ли примесено с малко кръв, дори и едва забележимо? Съмнявам се да е част от нея - тя или пада или си стои в теб, средно положение не съм чувала. Да се обадиш
Мими, нямаше никаква кръв, а и освен това една контракцийка нямам  Wink

# 125
Честито на Теди и Янчето! Теди още ли не е казала как са я кръстили малката? Щеше да е Яна имам спомен Simple Smile

Мими, мерси... Аз утре сигурно ще дойда след тренировка на училището на 9 месеца, ама мисля подаръците да са си за модела Wink

Мариска, аз пък бях чела някъде, че можело да излезе на части тапата... ама никак не съм сигурна. Що не звъннеш на доктора ти за всеки случай? Ако е тапата сигурно ще почнат и водите да изтичат при ставане/ сядане... само разсъждавам, де, не ми се е случвало още. Кажи после какво се е оказало...

# 126
Здравейте! Честито на новите мамчета!
Стефи, мерси за инфото, а темата е супер сладка, искренно се смях с нея.
Мариска, ако е тапата- желая ти успех Hug

# 127
  • София
marisasav, при Искрето също нямаше никаква кръв. И аз знам, че пада цялата тапа, а не част от нея. Падането май значеше, че раждането ще е скоро /до около седмица/, но може и да започне същия ден.
Indiscipline, няма да почнат да изтичат. тапата не служи като запушалка да не изтичат водите, а е вид защита с/у навлизане на микроби и от сорта. за да изтекат водите, трябва да се спука околоплодният мехур. 

# 128
  • На края на вселената!
Изчакай за сега. Ако е било тапата до ден два ще разбереш. Контракциите могат да дойдат след два дни да речем след изтичането на водите. Според описаното обаче мисля че е тапа. Не е задължително да има и кръв. Не е задължително да изтичат и водите. Може първо да изтекат водите, после да падне тапата (като с Лина). Може първо да падне тапата, а после да се пукне мехура. Индивидуално е.
Лекси, добре е казала - тапата пази стерилната среда при мехура от навлизане на инфекции от влагалището където виреят всякакви бактерии и гъби.
Силве, струва ми се че утре (сряда) няма лекция на 9 месеца. Но в четвъртък се надявам да успея да отида.  За подаръците - за художника са си.
Другите момичета, ако не са разбрали всички лекции на 9 месеца вече се провеждат на Мис Каприз на Плиска. Хайде идвайте, че няма с кой да си бърборим.

# 129
Мими, аз днес нещо съм с 1 ден напред, и в банката попълвах бележки с дата 4 юли Simple Smile

За тапата - мислех, че след като падне после мехурът сам си се пука... т.е. мислех, че иначе изтичат води само ако се спука някъде нагоре мехурът. Да де, разбрах Simple Smile

# 130
Здравейте и от мен!Честито на новите мами,да са им живи и здрави бебчетата!
Аз да се похваля,че днес си взех последния изпит от сесията,по-скоро ме съжалиха и ми го дадоха.
Иначе и мене нещо ме мъчи корема,появи се една болка все едно ще ми идва.Не е силна,ама е постоянна.Вас боли ли ви така?

# 131
благодаря, момичета Hug
ей сега ще звънна на доки да го информирам Grinning

# 132
Моколоко, аз също имам такава болка от време на време, но за дълго. Все едно, че всеки момент ще ми дойде, така съм от 3-4 дни. Понякога е само кръст. Сигурно е нормално Peace

# 133
Ехааа поспах 2 часа и като погледнах: 2 нови бебета  Heart Eyes Да са живи и здрави бебоците и много да радват щастливите си родители  Hug

А за болките: мен напоследък все нещо ме поболява и поддръпва отвсякъде. Всички казват че е нормално /то какво ли не е нормално за бременни  Mr. Green/

# 134
Честито на новите мамчета, да сте живи и здрави и да ви слушат мъничетата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Хъ, заложете клечка и за мен  Mr. Green, тъкмо се връщам от ЖК - бебето било готово, съвсем ниско и на стартова позиция да излиза  baby_neutral Терминът ми се е изместил с цяла една седмица напред  Shocked Значи сега вместо на 15 юли, ми се води на 9 юли  Mr. Green Уговорих си най-сетне доктора за раждането и обменната карта си взех. Остава утре да ми извадят нерва на зъба и мога да раждам вече  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт