Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 586
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
arksi_ , ама паднал ли е иначе? аз само капя спирт и от време на време Бивацин. не го почиствам, макар че имам някакви спомени как чистех на Роки с клечка за уши  newsm78
 вече втори ден ме боли главата- не много, ама е много неприятно  Cry
Лекси , мерси! не смея да пробвам някоя дреха. най ми е кофти за корема, че по принцип имам шкембенце, та сега съвсем.

# 211
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА РОКСИ И АНЖЕЛКАТА   bouquet ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ Знаех си аз, че този сън с Рокси си е чисто на бебе Simple Smile
Вики, педито каза да се измъкваме след 10-тия ден навън, а ние тъй като нямаме тераса сме си направо на улицата. Каза първия ден 5 минути, втория 10, третия 15, 4 - 20 и след това да щъкаме много Simple Smile
Аз да се похваля - ние си имаме режим за ядене и спане, като аз нямам ни най-малка заслуга за това. Просто моя син си го направи, ама и аз не знам как  newsm78
Туити, колкото и да е упорита и дебела пъпната връв, мисля, че е твърде много вече да не е паднало пъпчето. Най-добре звъни на педито.
А аз да питам - вие ще замръзявате ли кърма и колко. Аз само за един предиобед, след като бебко се наяде солидно и пълня след него един контейнер. Просто трябва фризер да си купя, за да си насмогна за място. Пък и контейнерите не са никак евтини... Вече хвърлих доста от кърмата, но пък и така ме е жал, че ако един ден остана без кърма, какво ще го правя малкия...
За килограмите - аз се прибрах с 14 надолу. Стрии така и не ми се появиха нито през бременността, нито когато родих. Вече и коремче си нямам.

# 212
  • София
Доки иска да ми бият инжекции за развиване на дробчетата че да няма изненади. Насрочи ми секциото за 17 юли. Естествено времето на кървене е пак в горната граница от 3 минути и като му покажа резултата ще се хване за главата, пак ще почнат да се дърпат   Tired И стресница ми излезе на всичкото отгоре  #Cussing out
Адашко, що инжекции бре?  newsm78
Миме, за тапата и секса не знам, ама май няма проблем според мен също  newsm78 Peace
Ох аз малко се разходих и се запухтях, ще полегна Whistling

# 213
  • Sofia
не е паднал още ...
имаме си щипката на корема и не смеем да го къпем в корито - все е на чешмата ...

# 214
  • София
Здравейте,

Честито на новите мами, да са им живи и здравички слънчицата и много да ги слушкат и радват!

Туити и на нас още не ни е паднало пъпчето, държи се на съвсем тънко.

Възможно ли е мъниците да хитреят вече, Ема не иска да заспива в креватчето, като я сложа в количката след малко люлеене заспива.

Браво на теб Рени, аз след кърмене едва 10 мл изцеждам, но вече престанах, много ми се разраняват зърната и ми е супер трудно с помпата.

# 215
  • София
Аркси, аз си взех да пия чай на Хип за лактация, мисля че има ефект и не е лош на вкус, успех с кърменето!

# 216
При нас проблема е че колкото и да изсучем трябва да си доядем и от шишето иначе не ще да заспи затова изцеждам предварително едната гърда и после давам другата ,но той е лакомия и изяжда всичко и после се излива .А за съхраняването на кърмата докторката ми каза че в хладилника може да стои да 12 часа а във фризера до 3м.

# 217
Танче, добре дошла  Hug Чакаме снимки на Ади  Grinning
Ели лекцията утре е "скринингови изследвания при новороденото" и е в пицария "Мис каприз" на ул. "Коста Лулчев" (зад х-л Плиска). Айде Ели, не се помайвай  Grinning

# 218
  • sf
уф, не знам дали хитреят. в една книга четох, че до 3тия месец не е възможно да манипулират съзнателно, ама знам ли  newsm78
тегаво си е така. на обяд се скъса от рев -и аз вече се чудя стига ли му кърмата. давам му и от двете гърди на всяко ядене. ама така дали се събира за следващото - не знам. ох, на теория е по-лесно  Crazy

# 219
Здравейте,мами!Аз рядко се включвам и повечко чета!
Честито на всички гушнали вече своите бебчета.Да ви радват мнооого.
Искам да попитам и аз нещо-от няколко дни беболин е доста активен - постоянно се движи,намества и рита.От толкова време имам поне веднъж дневно и болки напомнящи менструалните.Кръст,гръб,корем,ниско долу.Боли,боли,поизпотява ме в жегите и спре.Как мислите дали това са контракции и раждането ще бъде близките няколко дни?

# 220
Вики, колкото изяжда толкова и се и произвежда кърма, пробвай за по-сигурно да изцеждаш след кърмене, по 10 мин на гърда за стимулиране, може и на ръка.
Ние нещо не можем още да отригулираме режима, ужким е мъничка а през 2-2:30 ч е гладна, случвало ми се е и след 1:30, но и това ще стане.
Иначе и нашия пъп още не е паднал. Вие пъпа след смяна на всеки памперс ли го третирате или само след къпане?
Давате ли им вода?

# 221
  • София
titini,и при мен беше така-последните 3-4 дни бебчо беше много активен и имах менструални болки.Така че може да очакваш скорошна среща с човечето  Grinning
munka77,моят също хитрее и не ще в креватчето.Като е в мен е мирен и кротък,уж заспива и като тръгна да го сложа в леглото все едно го слагам върху трън-такъв вой надава.Ама поупорствах и сега мирува.
arksi,аз още от самото начало дохранвам с АМ,защото ми се късаше сърцето да го слушам как реве от глад.Казваха ми да го слагам често на гърда,да цедя,та да стимулирам лактацията,пих чайове,но не стана...Мъчех го и него,и себе си.Вече отдавна нямам угризения,поне направих каквото зависеше от мен.
Татяна,аз първият месец не давах вода,но откакто почнаха големите жеги,по 1-2 пъти давам.
Честито на r0ksi !Да и е добричък и здравичък големият юнак!

# 222
Здравейте и от мен   bouquet
Като чета сега какви неща тревожат новите мамчета и на мен ми се прииска да си гушкам вече бамбучка  Crazy
titini при мен положението е същото  Rolling Eyes а като гледам лентичката ти сме и в една и съща седмица. Вчера питах доки за тези неща, но ми каза че имам още време  newsm78 Моята бамбучка не се и смъкнала надолу. Стои си в тумбака, върти се и ме разпъва на всички посоки  Laughing
Да не забравя да честитя на всички родили наскоро Рокси, Анджела и леко раждане на всички тръгнали да раждат   bouquet Hug

# 223
  • София
Здрасти пасти!
Ама как ни се измества тематиката - кърмене, пъпчета, разходки  Grinning Да знам и аз кво ме чака.
И мойта беба е по-активна през последните дни, ама други симптоми нямам, та се надявам да почака още поне две седмици.

П.С. Някой от по-късните термини иска ли да се запишем за този 4Д ехограф?

# 224
Ето ме и мен  Hug
Ние от вчера сме си вкъщи и се гледаме  Peace
Бебо нещо е много ревлив ама ще му хвана цаката!  Mr. Green
Качих малко снимки от болницата.

Да са живи и здрави бебоците на родилите мами!!!

Това е от мен за сега, като имам време ще дам повече подробности!

Общи условия

Активация на акаунт