Мила моя мамо, понякога за мен си зло голямо!

• 85 521
  • 586
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Темичката е супер!
Не знам дали е за хвалене, аз доста гафове съм правила, ние с мъжо си живеем сами в Русе, баби и дядовци са по други места и се е случвало ...
Първият ми гаф беше заедно със свекъра, на гости му бяхме и една комшийка донесе кантар /бебешки, толкова е тежък/. Любата беше на 15-20 дена и я сложихме да я претеглим. Ами детето супер бързо тупна на пода от кантара, голяма простотия стана. Добре, че кантара беше на килима. #2gunfire Свекърът веднага върна кантара обратно, не исках никакво теглене повече.
За друг случай, Любата е на 1 месец,  цялата нощ не спа добре, направо се чуствах  като пребита, предполагам знаете за какво става дума. Сънувам, че детето иска да пие вода. Вземам шишето насън и хоп в устата на моя мъж. Той се събужда и "Абе какво ти става, какво правиш". #Crazy Малко бях объркала бебета! baby_neutral
Направо тотално се бях издухала.  Ама така се остарява! Thinking
Joy Joy Joy
 Аз по подобен начин го дондурках моя мъж и в просъница му казвах "Спинкай си маме, спинкай си!"

# 211
Вземам шишето насън и хоп в устата на моя мъж. Той се събужда и "Абе какво ти става, какво правиш". #Crazy Малко бях объркала бебета! baby_neutral
В тази връзка моите нови гафове.
Влади с татко си седят на дивана. Бебо обаче му никнат зъби и се криви. Ставам аз да изстудя бибата и се връщам бързо и тръгвам да тикам. Подавам аз, подавам и по едно време се усещам, че мъжът ми ме гледа много едно особено, хем настойчиво, хем развеселено. Тогава загрях, че Влади си щъка по пода, а аз тикам бибата в устата на мъжа ми. Тръшнах се да се хиля. А той вика: "Гледам те аз и не смея да се обадя, а отворих уста, а си я затъкнала."
На няколко пъти, като излизаме на разходка тръгвам да си обличам якето на детето.
Веднъж тръгнах да му слагам кучешката каишка, но песа го бутна и се завря в ръцете ми.
Не знам дали така се остарява, ама има дни в които съм.....

# 212
на 3 мес. като се научи да рита в коритото и ние с татито да гледаме новините,а той да си поритка.......след 30мин.(зима е) като пипнахме водата #Crazy ЛЕД!!!!!!!!!!!!!!,а нашия рита ли,рита...............

# 213
 Joy Joy Joy
много весела тема записвам се да я следя а лятото сигурно и аз ще се включвам hahaha Joy

# 214
Олеееее темата е невероятна Laughing Така съм се хилила,а горките бебоци  Shocked

Това със забравеното бебе на сфетофара ,както и това пред магазина Grinning

# 215
  • София
Темата наистина е много забавна. Някои случки са комични, но други, като моята примерно са си страшни. Когато голямата ми дъщеря беше на две години я прибирам от балкона, а тя иска да излезе пак и дърпа вратата. Затварям, като внимавам да не й затисна пръстчетата, а тя започва да пищи. Поглеждам и виждам, че съм й затиснала пръстите от другата страна на врата, от зад на пантите. Добре, че имаше някакви дунапренени уплътнители, та не и прерязах ръката. Всеки път като се сетя настръхвам и ми се насълзяват очите.

# 216

Joy JoyЧервеноВинце , вЕрно ли върза детето за шейната ooooh!, ти си по-изобретателна и от мен JoyСледващият път го циментирай за шейната, гаранция, че няма да има стърчащи крайници при падане Simple Smile Heart Eyes
Не, бе...  Crazy  Не го бях вързала него....а само ръкавичките бяха вързани за шейната Blush Ако го бях вързала детето, щеше ли да падне... Joy

Та докато ръчичките бяха в ръкавичките добре,ама като е изкарал ръцете си от ръкавичките/ явно му е омръзнало на човека да "държи" кормилото  Joy /... та тогава се е обърнал...  hahaha

# 217
  • в Надежда-та
Вчера се сетих за тази тема и като се върнах назад  през тези 3м се сетих една голяма простотия от моя страна Blush
В началото като се прибрахме от болницата и преди всяко хранене сменях памперса на малкия (не, че сега не го правя), но след всяко хранене той вършеше голямата работа. И тъй като не можех да му го сменя след ядене, понеже задължително повръщаше (правила съм опити), милото дете седеше поне 1ч с омазано Д ooooh! ooooh! ooooh!

# 218
Хора, много ме развеселихте. Смях се със сълзи Joy Joy Joy. И аз имам няколко подобни случки, но ще пиша друг път.

# 219
Темичката е супер!
Не знам дали е за хвалене, аз доста гафове съм правила, ние с мъжо си живеем сами в Русе, баби и дядовци са по други места и се е случвало ...
Първият ми гаф беше заедно със свекъра, на гости му бяхме и една комшийка донесе кантар /бебешки, толкова е тежък/. Любата беше на 15-20 дена и я сложихме да я претеглим. Ами детето супер бързо тупна на пода от кантара, голяма простотия стана. Добре, че кантара беше на килима. #2gunfire Свекърът веднага върна кантара обратно, не исках никакво теглене повече.
За друг случай, Любата е на 1 месец,  цялата нощ не спа добре, направо се чуствах  като пребита, предполагам знаете за какво става дума. Сънувам, че детето иска да пие вода. Вземам шишето насън и хоп в устата на моя мъж. Той се събужда и "Абе какво ти става, какво правиш". #Crazy Малко бях объркала бебета! baby_neutral
Joy Joy Joy
 Аз по подобен начин го дондурках моя мъж и в просъница му казвах "Спинкай си маме, спинкай си!"
Стига бе,хора,ще си събудя детето да се хиля!!!! Joy Тази вашите мъже май са случили на жени-в леглото водичка им дават,дундуркат си ги....Само се надявам моя да не прочете това,че едно бебе засега ми стига.  Joy

# 220
  • Brokenpromiseland
Ами последната изцепка....защипах част от кожата и  с копче тик-так.Как стана така и не разбрах....голям рев обаче беше...веднага и посиня мястото...ама и аз бая съм натиснала от зор,че нещо не щрака. Weary smile3538

# 221
  • Varna
Първата кофти ситуация беше с татито. Малката беше на около 3-4 месеца( тя си е лекичка и си я разнасях в едно порт бебе - чанта за бебета) Слизам от колата и  подавам  дръжките на чантата на татко и. Аз: Хвана ли?Той :Да И след това бебка търкул на земята по очи. Добре,че беше и с пеленки. На нея нищичко и нямаше , но на мен сърцето сякаш ми спря.
Другите случки са си изцяло моя грешка -  затиснати пръстчета на вратата - тя се скрила зад нея, а аз бутам и се чудя защо не мога да затворя - горкото ми детенце!
Друг случай: премествам я спяща от колата в количката. Слагам си я сладко да си спи. Тя се събужда и аз я изправям ( но преди това бях махнала поставката, която стои отпред,за да не ми пречи), да обаче не съм я и вързала и милото фъстъче се пльосна на камъните на пътя...
С голямата ми дъщеричка , когато беше на 1год и няколко месеца - връщаме се от гости ,навън е много студено. Аз слизам от колата, гушвам я и хуквам към входа. Да обаче имало една заледена локва(която аз не видях и право през нея) Съответно аз падам с малката на лакът почти под една паркирана кола, а милата душичка захлюпвам в бронята ! Съответно и аз и тя рев - нейната устичка се подду за секунди.  Аз се чудя как да я накарам да зяпне, за да видя изпочупих ли и зъбките. За щастие  всичко си беше на мястото и бързо и мина (за 3-4 дена), но  се чувствах меко казано ужасно!

# 222
Малкия миналата седмица беше с гадна хрема и кашлица. 5 дни му пръскам лекарство в гърлото и носа. Естествено той не го понася и борбата е голяма. На последния прием така го насилих да си отвори устата, че той от зор и рев повърна ooooh! Е, мина му бързо де, но на мен ми стана много кофти.

# 223
А това с дундуркането,а?Между другото доскоро моят мъж четеше тази тема,заинтригуван на какво толкова се хиля.Вече не му давам,да не ми се разваля дисциплината.Тъкмо съм го свикнала да се храни сам и да не го дундуркам  Joy Joy Joy

# 224
Страхотна темичка  Peace. Минавам само да се запиша , но като се сетя нещо веднага ще се включа !   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт