Мила моя мамо, понякога за мен си зло голямо!

• 85 524
  • 586
  •   1
Отговори
# 345
е не те ли е страх, че може да се задуши с тази играчка пред устата  Shocked

# 346
Днес по време на разходка открих,че съм обула сандалите на дъщеря ми наобратно.

# 347
Днес по време на разходка открих,че съм обула сандалите на дъщеря ми наобратно.
Пак си ги обула... Пък аз миналата година, точно в периода на прохождането, забравих обувките на Калина вкъщи...  ooooh! После ходих да купувам, защото бяхме стигнали доста далече...  Rolling Eyes

# 348
 Joy Joy Joy Joy Joy
Невероятна тема!
запис

# 349
снощи щях да оплескам иначе образцово-протичащото ми майчинство.
трънах да правя вечерната каша. и вместо вода, сложих на котлона 200 грама ракия домашнярка, от тия, дето са налети в тубичка от минерална вода девин с розов етикет, 3 литра. и въпреки че цялата къща подозрително ми миришеше на бъчва, разбъках кашата. слава богу, усетих се овреме.
после яко ме хвана страх какво е можело да стане - моят синковец е такъв лакомник, че нямаше да е чудно, ако омаа 200 грама ракия, разбъркана с каша  Rolling Eyes
...
всъщност, не - бяха 400 грама ракия. направих каша и на двете. мале, мале - голяма беля щеше да стане.
да не говорим, че толкоз ракия отиде зян...

# 350
...
всъщност, не - бяха 400 грама ракия. направих каша и на двете. мале, мале - голяма беля щеше да стане.
да не говорим, че толкоз ракия отиде зян...

Joy Joy Joy

Мислех да не пиша след онзи каръшки ден, но от мен да мине. Кой спомена за много леви ръце и крака Crazy

Ставаме сутринта весели и щастливи и прослушваме едната баба по телефона дали пък няма да се окаже свободна да намине малко. Докато говоря по телефона едното седи до мен, другото щъка с паяка пред мен. Пълна идилия. Задълбочаваме се в разговора около 30 сек и голямото хванало крема за дупе и маже усърдно собственото. Зарязвам бабата и почвам да я чистя. В това време малкия изпищява и се оказва, че сме го сложили в паяка, който е бил застопорен отпред и подвижен отзад  ooooh! Падна милото, слава Богу без последствия. Гушкахме се, успокоявахме се, голямото отиде на ясла, след 1-2 часа с малкия потегляме за кухнята. Прибираме се и му чукнах главата в едно ръбче. Тъкмо го успокоих и го сложих да хапне, нахраних го. Надигам облегалката на стола и му прискрипах лакътчето, пак рев. Тръгвам да го вдигам да го гушна и му ударих колянцето в табличката. Серията приключи вечерта с повивалника, който е опрян в кошарата - нацелихме ръбчето и. Деня завърши с три синини и както често чувам напоследък, детето оцеля въпреки мен  ooooh!

# 351
Хихихи,Лято,това е бил тройно критичен ден.... Laughing

# 352
  • София
Три седмици самичка - болно и злоядо куче и  (йоркширски териер) капя на всики три часа капки в очите му. Мрънкащо сладкишче с излизащи зъби, жега, мор, аз чистя всеки ден като гламава. Вече съм с кръвоизлив от недоспиване в едното око, напълно изтощена и от диетата целяща да махне останалите15кг.
Така описах ви ситуацията и следват мойте безумни действия:

Дъщеря ми мрънка - спи и се (следобеден сън)
Кучето драска по вратата на хола - иска да влезе в тукощо излъсканата стая.
Взех под едната мишница бебка, под другата Цезар (около 4кг )
Влязох в спалнята, сложих Цезар в кошарата и строго наредих, заспивай и после ще ходим на вън.
Отидох в кухнята и сложих дъщеря си пред пълната купичка на кучето и с още по-строг глас - яж, твърдо отказвам да те храня вече от ръка.  Shocked Shocked

Трябваше да се заснеме тъпия ми поглед като се усетих какво съм сътворила, е вдигнах телефона и извиках майка ми за да се наспя два дни като хората.
След това пратих и кучето на вилата, сега съм като нов човек.

Деня завърши с три синини и както често чувам напоследък, детето оцеля въпреки мен  ooooh!
Милите ни деца и аз с две леви ръце, ама не си признавам без бой.  Mr. Green

# 353
 Joy Joy Joy
преумората прави страшни неща с хората Mr. Green

# 354
Отидох в кухнята и сложих дъщеря си пред пълната купичка на кучето и с още по-строг глас - яж, твърдо отказвам да те храня вече от ръка.  Shocked Shocked
Хахахахахах,ето това е хитът на днешния ден!!!!!Ох,извинявай,мила,че така се хиля на постинга ти!  Hug Просто си представих ситуацията и.....Добре е,че все пак накрая си си починала.

# 355
  bouquet Привет на всички, страхотна тема, смях се с глас, а малката ме гледаше странно. Аз се записвам с това, че няколко пъти я изпускам от поглед, когато се учеше да се обръща от гръб по корем и обратно, а резултата беше падане от дивана, добре че не е много висок, но за едно бебе си е доста страшно май Rolling Eyes. Имам опит да й счупя ръцете, защото не видях, че ги е вдигнала, а исках да сложа количката в седнало положение, след като се беше събудила, добре че бях с приятелка и се усетихме на време, и все пак си поплака детенцето #Crazy#Crazy Пак по невнимание от моя страна, естествено Embarassed, си беше изгорила пръстчетата на ръцете на чиния, притоплена в микровълновата... И уж се опитвам да я следя и да внимавам, но невинаги ми се получава Rolling Eyes
 Hug

# 356
Двама приятели тръгнали да водят децата си на цирк. Като стигнали до цирка единия установил, че е забравил да вземе децата от градината.  Joy

# 357
  • София
Хахахахахах,ето това е хитът на днешния ден!!!!!Ох,извинявай,мила,че така се хиля на постинга ти!  Hug Просто си представих ситуацията и.....Добре е,че все пак накрая си си починала.

То си е за подигравка  hahaha
Майка ми и през двата дни ми говореше бавно " това е куче" сочейки   animal037 и "това е бебе"  newsm32

Да ви призная имам още един гаф с малката - последицата червена бузка, но малко и само за един ден почти изчезна червеното, но ще го разкажа като ми мине на мен, че още се обвинявам........

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 22:22 от meggyv

# 358
Хайде и аз да кажа за вчерашния ден.Първо детето падна от спалнята сутринта,на обяд докато гонех един комар малката си защипа пръстите на един шкаф и накрая както си обикаляше в леглото си удари лицето в стената.Добре че оцеля,ама това е защото аз съм с две леви ръце и все я удрям без да искам та вече е свикнала.

# 359
  • София
Ох, да кажа и аз на какво бях свидетелка  ooooh! Laughing.Седиме си в градинката с моя красавец и един татко от компания застанал със сина си (1.7м.)под едно дърво.И като рече да го вдигне за да го помиришел дали не се е наака,няма да ви казвам как му изцепи главата на детето в един як,дебел клон на дървото...... Joy то не е за смях ама такъв падна......милото даже не се и разплака. Confused

Общи условия

Активация на акаунт