Недоносени деца - 2

• 23 588
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
Асега сме на 3г. и 6м.и сме 21 кг. та сега те трябва да ни стигат Grinning
С какво го храниш това дете бе Laughing Hug
Как да ви догоним ,като сме на 5 и тежи 13 кг. Confused
Кажи рецептата Joy

# 136
Нещо ген4е си е сигурно щото и аз съм от дребните мами Joyшегата на страна но когато беше на година и осем месеца сменихме педиатъра.Преглежда я за първи път казва 4е вси4ко е ОК-САМО ДЕТО Е СТЕГЛО НАД НОРМАТА,като му казах колко сме се родили и направо го разбихНо тя и на висо4ина е напред така 4е не е похкавелка а по скоро изглежда за по голяма от колкото е.Но килограмите не са гаранция за здраве така4е по важно е да са добре а не колко тежат Wink

# 137
Здравейте милички Hug
Честит 2- ри Рожден Ден на Мартин на krisiki  !Да е здраво, щастливо, палаво детенце, което много да радва близките си! newsm59  bigdance2 newsm59
GERI844,   Hug Освен килограмите...как е бебчо?Дават ли ти да го виждаш често?
Viki i mama, Вики ще е фина мацка  newsm03, не се кахъри spoko   

# 138
  • София
?Благодаря много на ivi2000 GrinningКак ни разкри? Heart Eyes
Черпиме виртуално всички късметлийчета и техните мами.

# 139
здравей ИВИ !!! МАЛКИЯТ   Е  ДОБРЕ И НАДДАВА  ВЕ4Е Е 1 КИЛОГРАМ И 600 ГРАМА.ПРЕЛИВАХА МУ КРЪВ -АНЕМИ4ЕН Е .  ВСЕКИ ДЕН ХОДЯ  ПРИ НЕГО И  ОТ ДЕН НА ДЕН  СТАВА ВСЕ ПО -ХУБАВ Simple Smile ЦЕЛУВКИ НА  ТВОИТЕ СЛАДУРАНКИ Wink Wink

# 140
честит рожденик   bouquet

# 141
  • Варна
Krisiki, да ти честит рожденника! Много да те радва и да те слуша! nbirthday

# 142
Здравейте момичета Hug
ние се върнахме вчера от Велинград малко си починахме 4-5 дни Simple Smile

Криси да ти е жива и здрава малката бубичка и много пда ви радва  bouquet

# 143
Честит празник и от мен!  Hug

# 144
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Честит Рожден Ден на Мартин! С пожелание за много здраве, щастие и безгрижно детство!(На патерици Embarassed)  Кrisiki  bouquet

Юле, разкажи как прекарахте във Велинград, а снимки имаш ли?  Аз нещо с моите снимки не можах да се справя newsm78 Embarassed, но ще опитам отново Peace

# 145
Здрасти Диди.Прекарахме си много хубаво,но аз последния ден бях издрапала за вкъщи,защото съм голям домошар,направо не мога да спя на друго легло освен моето си.Снимки имам,но не мога да ги кача,защото са от обикновен апарат.

Как си сложи снимка отстрани,при мен нещо не става,правя всичко както е указано от администратора-копирам адреса в собствена снимка,натискам промяна на профила но не става,пробвах и отдолу в подписа,но пак не става излиза ми само адреса,но не и снимката newsm78

# 146
  • Варна
Mim40, честита 8-ма месечинка на Тери!  bouquet
Да ти е здрав и много да те радва  Hug

# 147
Честито на патерици на всички празнуващи да сте живи и здрави и дечицата най вече и много да ви радват.
Гери браво на малкия човек  Hug добре че те пускат всеки ден при бебето.Мойта мома на 45дни беше 1.440г Радвам се че си положително настроена бебчето го усеща, само така го давай.

# 148
zoia alex здравей!!    НАИСТИНА  МАЛКИЯ  Е  ДОБРЕ  НАДДАВА  И  МИСЛЯ  4Е ДО  КРАЯ  НА  МЕСЕЦА  ЩЕ МИ ГО ДАДАТ,СЕГА  Е КИЛОГРАМ И  700 ГРАМА   ЩОМ СТАНЕ  2 500  СИ Е У ДОМА.  А И  ТОЙ КА4ВА  НА  ДЕН  ПО   70-80  ГРАМА Wink  Naughty Wink

# 149
Хехе, благодаря ти Viki_76, почти бях забравила  Hug. Утре няма де  Wink, обещавам, че ще се включа!

Общи условия

Активация на акаунт